30 Nisan 2011 Cumartesi

Sıcacık Köşe :)

Şimdi bu fotoğrafa bakın, orada oturacaksın, ister oku, ister elişi yap, iki taraf pencere, dışarıya bakarak hayallere dal..... Ay bayıldım bu köşeye, benzeri zaten projelerimin içindeydi, öne mi alsam acaba :))




16 yorum :

  1. evdeuygun yer olsa ben de çok itiyorum böyle bi köşe yapmayı...bence öne al ablacım..;)

    YanıtlaSil
  2. uygun bir yer varsa bece hiç bekleme ilk bunu yap. Hatta o alttaki kısmı açık bırakıp hasır sepetler koyacaksın. Malzemeerin de elinin altında dursun diye

    YanıtlaSil
  3. Biraz uzun tut boyunu,ben orada kıvrılır uyurum da Banu.

    YanıtlaSil
  4. Adadenizine katılıyorum hemen yap bence altıda boş olsun hatta çekmece de olur altı...Düşünüyorum nerde var böyle yer diye sende ama bulamadım.

    YanıtlaSil
  5. altta da kitaplık olacak çekip alıp okuyacaksın

    YanıtlaSil
  6. Bende böyle köşelere bayılırım,içimi bir ferahlık,yüreğimi mutluluk kaplar...
    Yer varsa hemen yapın derim;)

    YanıtlaSil
  7. bayıldım bu köşeye...
    bence öne al,böyle bir köşe oluşturma kararını:))

    YanıtlaSil
  8. sen bütün işleri bırak başla canım harika bir görüntü koltuğu az uzun biraz geniş tut için geçen uyumak istersin kıvrılıverirsin oracığa bayıldım süper.

    YanıtlaSil
  9. çok beğendim,bende isterem ama evler müsait değil şekerim.çok öptümmmm

    YanıtlaSil
  10. proje sıralamasında öne almasına öne alacağım da, bütçe sıralaması şaşıyor işte Cep Aynam,Gönülçelenim,Permarencim, kim istemez ki evinde böyle bir köşe, çok isteyince uydurmak lazım Aksungurummm,Baykuş Gözüyle, alt kısmı da açık olabilir Ada-Denizimin dediği gibi, sandık şeklinde de olabilir Fiammacım,benimki salonun ön tarafındaki köşeye L şeklinde olacak, yani uzun olacak Örgü Çantam, Tülincim, sobaya da yakın, uyumak için ideal yani, ama kitaplarımı onun altına koyamam Nevalcim, çok toz olur, kıyamam, okuyacağımı yanıma alsam olur dimi,manzara meselesi için birşey diyemeyeceğim Tiryakicim, elimden gelse gönderirdim buradan :)

    YanıtlaSil
  11. hep böyle bir köşe hayal etmişimdir.

    YanıtlaSil
  12. Banu ablacım şu sıralar o kaaddaarr çok ihtiyacım var ki böyle bi köşeye .. fotoya bakınca işte aradığım huzur dedim dışarıdan bakınca yeşil renk renk çiçekler güneş ışığı ve doğanın huzur veren sesi elimde keyifle okuduğum kitabım... Sen böyle bi köşe yapınca hbr ver olur mu banu ablaya kaçtım der bi not yazar kaçarım evden senin yanına :)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Elmalı kurabiye, hayal etmek elde etmenin yarısıdır :)
    Sevgili 3kadın3moda, bu köşe huzur saçıyor değil mi :)Köşeyi yapmamı bekleme istediğin zaman kaç gel :)

    YanıtlaSil
  14. Tek kelime ile Harika !!!
    Bayıldım...

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)