5 Eylül 2010 Pazar

Türk Böbrek Vakfı'na Katkılarınız olabilir....

Ankara'dan "Bulut Gölgesi" blogu yazarı sevgili Tülin o sevgi dolu yüreği ile çok güzel ve çok özel yardımlaşma etkinliklerine katılır, katıldıklarını bize de bildirir ve biz de elimizden geldiğince Ona yardımcı olmaya, etkinliklerine katılmaya çalışırız. Öncelikle, bu güzel faaliyetlerinden dolayı arkadaşımı buradan bir kez daha kutlamak istiyorum, Tülinim sen bir harikasın :)
Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesinde, her yıl düzenledikleri kermes,yemek ve hatta turlardan elde ettikleri gelirle diyaliz makinası almaya çalışan bir grup güzel insanın çabalarına katkı sağlamak üzere kolları sıvamış.
Kermeslerinde satabilecekleri eşyalardan, yemek organizasyonlarında bilet karşılığı çekilişlerinde verebilecekleri hediyeliklerden ve tedavisi süren hastaların kullanabileceklerinden hangisini temin edebilirseniz, iletme konusunda kendisi ile irtibat kurabilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için blog sayfasına bir gözatın....








5 yorum :

  1. Paylaştığın için teşekkürler banucuğum.

    YanıtlaSil
  2. O yörede yaşayan arkadaşlarıma duyuracağım.

    YanıtlaSil
  3. ♥ Kuran-ı Kerim'de Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin yani Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir gecen hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
  4. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecenizi tebrik eder Allah'tan hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

    Saygılarımla. Fuat Gencal

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)