16 Nisan 2011 Cumartesi

Sırada Araba Lastikleri :)

Geridönüşümün, değerlendirmenin sonu gelmiyor... Ne fikirler çıkıyor aklım şaşıyor :))
Buyrun işte... Eski araba lastiklerinden ben bahçeye puf yapmayı düşünürken elalem neler yapıyor :))




Diğer detaylar linkte....


13 yorum :

  1. harika bir fikir canım.teşekkürler...
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  2. geçen yaz bende bir sitede buna benzer lastik saksılar görmüştüm .kenarları dilimlenerek çiçek gibi olmuştu.hemen lastik aramasına giriştim,buldumda ama benimkilerin içi boş.o yüzden ayaklı gibi durmaz diye yapmadım.yazlıkta beni bekliyorlar.
    ,

    YanıtlaSil
  3. 40 değil 1000 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :) Harika bir fikir gerçekten :)

    YanıtlaSil
  4. araba lastikleri boyanıp iki tane üst üste konup.üzerinede cam kestirilirse harika bir sehpa oluyor..yanlarınada minik ahşap tabureler..ohhh ne degüzel olur..sadece küçük bir fikirdi banucum..sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  5. Benim de hevsin var şu lastiklerle arka bahçeye puf ve üzerine cam koyun sehba yapmaya... Bu lastikleri daha önce bahçeye göbek yapılmış hallerini gördüydüm bir de... dört tekere ihtiyac var diyeceğim ama benim projeme 4 teker yetmez:)))

    YanıtlaSil
  6. fikirleri cok begendim, de ben simdi araba lastigi nerden bulacagim? bitpazarinda bakim bi belki bulurum. :)

    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  7. ben de görmüştüm bir başka sitede bunun gibi. Hatta hemen Devrim'e yapsana bana da demiştim. Ama bizdekilerin cantı olmadığından kaldı. Çok güzel bir fikir...

    YanıtlaSil
  8. Sen bir harikasın sevgili Banu.. seni ve sizleri büyük bir hayranlıkla ve takdirle izliyorum.. sonra bazılarını çaktırmadan kimseye göstermeden deniyorum.. :((
    ortaya çıkan hatta çıkamayan şekle bakıp gülüyorum ağlacak halime..

    YanıtlaSil
  9. anlaşıldı eskiyen araba lastiklerimizi atmıyoruz ne güzel dönüşüm

    YanıtlaSil
  10. Sevgili dostlar, bu gece kısa kesip hepinize yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum, bilgisayarıma virüs bulaştırdım, karantinaya aldım ama riske girmeyeyim dedim, yarın temizlemeye gidecek :))

    YanıtlaSil
  11. Bu fikre bayıldım.lastik bulurum da onları koyacak yer bulamam.ama çok güzel yapmış yapan.

    YanıtlaSil
  12. Şu anda içimden "ayy süpeeer....." diye çığılık atasım geldi.. rengarenk araba lastiklerine bayıldım bayıldım.. iyi ki bu başlığa da bakmışım.. Derya Baykal'da araba lastiklerinin içine birer yastık koyup renkli polarları dağire şeklinde kesip bir don lastiği geçirdikten sonra arabalastiğine giydirip (çocuk odaları için demişlerdi) çocuk koltukları yapmışlardı. Bu koltukların nasıl yapıldığı ile karşılaşmayı umarken son zamanlardaki çiçek deliliğine yakalanmış olan been bu Renkli saksılarla karşılaşınca şok oldum ama şimdi geçti.. (^_^)
    Off çook çook güzeller keşke müsağit yerim olsaydı hiiç düşünmez kendime de yapardım.. :(( sizi izlemeye alıyorum blogunuz için kutlarım ve elinize emeğinize sağlık diyorum.. CiCi KalıN..(^_^)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)