23 Temmuz 2011 Cumartesi

Dedikodulara Devam :)

Ay dedikoduyu herkes seviyormuş meğer, daha dedikodusunu yapacağım çok kişi var :))



Dedikodu sevenlerin başında geliyor herhalde AnEkZuRa, ilk yorumu O yapmış. Bir de şu adının birleşimini bilsem:)) Dedikoduyu sevdiği kadar başta dikiş konusunda becerikli de maaşallah, aklına koyduğu modelleri hemen uyguluyor, kızcığına, evine ciciler yapıyor. En son çaydanlık kılıfı dikmiş, çok sevimliiii :)



Konya'da öğretmenlik yapan Modakesh'de dedikoducuymuş meğer, çok ayıp, öğrencilerin duymasın :)) Aman takılara bir meraklı ki, kendi yaptıkları yetmiyor, görüp beğendiklerini de alıyor, eh gençlik işte :)) Süslü taçlarını bir görün....

Yaptıklarını kıskandıklarımdan biri de DsHandmade rumuzlu hatun... Kırkyama-Örgü-Dantel hepsini beceriyor, becerdiği yetmiyormuş gibi bunları birleştirip ortaya öyle güzel şeyler çıkarıyor ki, gel de kıskanma:) Tatile gidiyormuş ta, plaj çantası gerekliymiş te, al basit bir naylon çanta, git plaja değil mi, yok olur mu, süslü püslü çanta yapıp gidecek, milleti çatlatacak...

 
Eskiden örgü işi denildi mi aklımıza kazak, hırka, atkı, bere, şal, battaniye gelirdi... Şimdilerde ise açılımı pek bi değişti. Nereden çıktı şu amigurumi denen illet, bulaştı herkese, aman benden uzak dursun, ıncık cıncık uğraşamam, ama bu Örgü Çantam rumuzlu hatun uğraşıyor, aman bir de güzel beceriyor bu işi maaşallah...Dikiş işleri de yapıyor arada, çanta organizerleri filan ama bu aralar palyaçolar yapıyor, laf aramızda bayıldımmm, çok şekerleeer :)


Gönülçelen, çok gönül çeldi herhalde, niye bu ismi kullanıyorsa :)) İnsan Darıca'dan şuraya geliverir bir ziyarete, nerdeeee :) Hayvanseverlerden, bir kedisi var adı Şanslı, gerçekten de şanslı... Gönülçelenin kalemi kuvvetli, tatlı anlatımları var, insan sıkılmadan okuyor...Bunun yanında aklına koydu mu keçeden harikalar yaratıyor, demedi demeyin...

Ankara'dan Dilek yeni geldi bloguma, yeni filan demem, dedikodusu yapılacak, madem gelmiş :) Oğlunun küçülen kotundan çanta yapıvermiş, şişe süslüyor, mobilyaları boyayıp yeniliyor, anlaşılan O'da bizden:))


 

Tatesal... Yemek konusunda tartışılmaz usta, ama bununla kalmıyor ki, harika dekopajlar onda, örgü-tığ işleri onda, takılar, değerlendirmeler, aksesuarlar, ay hertelden güzellikler işte, gel de bu hatunu da kıskanma :) Bu aralar bir sabunlar süsledi, gözüm kaldıııı :))

Aslında bu Meral Sanatevini hiç koymayacaktım kıskançlığımdan :) Bloguna da yan gözle bakıyorum zaten, ay öyle güzel şeyler yapıyorlar ki, onları gördükten sonra kendi yaptıklarımı beğenemiyorum tabii, zaten kıyaslanacak gibi değiller ki, moralimi bozuyor hatun, ama beni boşverin de bloga bir bakın, yaaa çok güzellikler vaaar :)


 

Mor Menekşe, ne güzel isim değil mi, ilham geldikçe kendisi için yaptığı takılar da öyle :)



Ah ah, benim zarif, sevimli, sıcacık Colette'm-Nilgünüm... Hem elinde hem dilinde derler ya, öyle bir hatun işte... Aldıkları zevkli, yaptıkları zevkli... Kızlarım dediği iki kedisi bir köpeği var, evini çok seven bu hatunun nesini çekiştireyim şimdi, gidin kendiniz görün :)


Noblesse... Bu hatun da hertelden çalanlardan, yani kıskandıklarımdan biri :) Bugünlerde ahşap boyama-dekopaj işlerinde...Görülmeye değer :)



 
Kendisine Acemi Hobici adını takmış ama asla acemi olmayan Işılım var... Evinde heryerden birşeyler sallandırmaya çalışması nedeniyle çok iyi anlaşıyoruz :) Yaptıkları hoş, anlatımları daha da hoştur, bu aralar şehir değiştirdi, taşındı filan, yoksa hiç eli boş durmaz, uyduruverir birşeyler...Bir de benimkinin adaşı Bıdık'ı var, bu aralar tüyleri kestirildiği için depresyondaymış, O'da kuyruklu anası yani :))



Cebimdeki renkler boş durmayı sevmeyen, araştıran, evini süslemek için uğraşan, tatlı dilli bir hatuncuk :) Geçenlerde şirin bir kuşevi yapmıştı, sormayı unuttum, acaba kiracı geldi mi ?


Ay bu Waterlily'yi mutlaka tanımalısınız, bu güzel hatun firkete işi ile bir çantalar örüyor, ben bayıldım, öyle çok söylemişim ki, nazar değmesin diye sonunda bana bir tane gönderdi :)) Canım Nilüferim, çantaları gerçekten çok şık, ben kışın bayağı hava attım :)

Hani şu ayakkabıları, çantaları kendi tasarımları doğrultusunda rengarenk boyayarak yeni bir moda yaratan Kapkara Camdan Kelebek-Duru adında bir hatun var, hala tanışmadınızsa bu bir eksiklik bence :) Bana hitabetmeyen bir akım olmasa da Duru'nun kendisini seviyorum ben, böyle tuttuğunu koparan bir tip, hem de çok şekeeer :)


Yapraklar adında bir blog var, o blogun yazarı bir Gülsen var... O farklı, ne yazılarını, ne de kendini kelimelere dökemiyorum ben... İyisi mi kararı siz verin :)



Daha çoook dedikodum var size, bazı ağır topları sonlara sakladım, hani biraz merak edin diye:)) Ay çok dedikoducu olduuum:)) Ama dedikodu yaparken bir yandan da üretiyorum, tamamlanmasını beklerken de dedikodu yapıyoruuum :))


15 yorum :

  1. :)) ablacımm pek bi güldüm sayende..herkes sever dedikoduyu demi :)) canım benim çok yaşa sen :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyy Banum çok güzel dedikodular bunlar. Yaa bana kızacaksın git kendi bloğunla uğraş benimkine ne karışıyorsun diye ama şu etiketlerine dedikodu olarak eklesene bu yazdıklarını, kolay buluruz öyle olunca gider gelir bakarız. Bana yeni olan blogları keşfediyorum sayend. Tatasel 10marifetteki tatasel değil mi mesela?

    YanıtlaSil
  3. Okurken katıldım gülmekten...Sen bizi güldürdün,Allahta seni güldürsün.Ama en kuvvetli dedikoduyu bana yapmışsın::))
    Kucak dolusu sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Kıskanma ne olur boya seninde olur demiş kim demiş Meral hatun...Nerden aklına geldi böyle birşey, ama iyide oldu yeni blogları keşfediyorum sayende..

    YanıtlaSil
  5. Yaratıcılığının önünde eğiliyorum. Bence bu post o kadar çok konuşulacak ki,duymayan kalmayacak.Beni mahcup ettin Banu ,çok naziksin (burada kızaran yüz olacak ) Sayende yeni bloglar keşfettim,teşekkürler. İyi geceler...

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlısın ya... Böyle dedikoduya can kurban. Meğer ne çok severmişim dedikoduyu. Ayıla bayıla okuyorum yazdıklarını :)

    YanıtlaSil
  7. Bunlar ne güzel sözler. Böyle dedikoduya can kurban. Devamını merakla bekliyoruz. Sıcaklığınız ve samimiyetiniz buradan hissediliyor. sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Banucum alemsin yaaa ilk kez bir dedikoducuya hayranlık duyuyorum:)))))
    ben böyle dedikodulara şapka çıkartırım bu arada sanırım sayende yeni dostlar edineceğim .
    bence tüm haftasonlarını bu dedikodulara ayır:))))

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim ilginize, güzel düşüncelerinize.

    YanıtlaSil
  10. yeni dedikodu varmış bak kaçırdım anca bilgisayarı açınca böyle oluyor.Ablacım hadi yeni dedikodular bekliyorum.Ruhum açıldı valla...İsmimin anlamı mı...
    Söylememmmm

    YanıtlaSil
  11. Böyle dedikoduyu kim beğenmez :))
    Sevgili Banu Abla, dedikodumu yaptığınız için çok teşekkürederim. Sayenizde nice sevgili dostunuz beni ziyarete gelmişler. Şenlendirdiler, onurlandırdılar benim fakirhaneyi. Size yeni malzemeler vereceğim. Çalışmaktayım. :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. dedikoduların çok güzel ablam bayıldım bence her ay sende toplanalım böyle:))benim için söylediklerine çok sevindim keşke bütün dedikodular böyle mutlu etse,elimden geldiğince yapıyorum ben de,teşekkür ederim canım tekrar

    YanıtlaSil
  13. Alemsin Banu abla, tanıştırma kaynaştırma partisi gibi oldu bu yazılar, yine çok eğlendim, bir sürü yeni blog tanıdım. Kalemine sağlık :) Bu arada tüm çabalarıma rağmen henüz bir misafirim yok.

    YanıtlaSil
  14. sayenizde bir sürü yeni blog tanıdım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. Ay vallahi bayıldım bu işe. Gazetenin sona bıraktığım en tatlı yeri gibi. Sahi sana bir gazetede köşe ayarlamak gerek.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)