9 Temmuz 2011 Cumartesi

Günün Sürprizleri :)

İlk sürpriz...
Bahçe kapısının açıldığını duyunca uzanıp baktım ki, yeğenim Ece ile köpekleri Topik, abim de arkalarında...
Topik Bıdığın babası :)
Ece biliyorsunuz yüzücü, derecelerine göre Türkiye üçüncüsü... Pazartesi-Salı Edirne'de yarışları var, Ece takımıyla beraber yarın sabahtan yola çıkıyor, arkasından da annesiyle babası, Topik te bizde kalmaya gelmiş :)
Birbirini kıskanan baba-oğul arasında işte benim halim...
İkinci sürpriz:
Derken kapıda bir korna sesi, postacı gelmiş, posta kutumun siftahı, merakla koştuk (ben-Topik-Bıdık)
Kutuda bir paket, sevgili Semyıl'dan, aman bir heyecan koşturdum içeri, açtım paketi, sıcacık sözlerle dolu bir mektup eşliğinde harika ciciler, bakııın :)
Eh, bugünüm böyle geçti, elişlerime zaman az kaldı, ama yeni birşeylere başladım,
ay biri beni durdursuuun :))


22 yorum :

  1. Bence de ben seni durdurmaya başladım :)))
    Şaka şaka sen yapmazsan biz de senden birşey görmezsek rahat edemeyiz...
    Ciciler çok hoş...
    Tabiii Bıdıkla Topik de:)

    YanıtlaSil
  2. Bıdık ile Topike bayıldım.Hediyelerin çok güzel.İyi günlerde kullan.Sevenlerin bol olsun.Seni hiç durdurmaya niyetim yok:))Harika şeyler çıkartıyorsun ortaya.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Sakın durma. Allah durdurmasın. Biz çok memnunuz:)) Semyıl döktürmüş senin için:)) Topik, Bıdık'ı tanıyor mu? Yavrusu olduğunun farkında mı? Benim kediler ana-oğul yabancı oldular.
    Bu arada ıvır zıvır boyayıp durmaktan evlerimiz dallı güllü tuhaf bir dekora kavuşacak yakında:)) Tepsini bitir, ben de örnek görmüş olayım:))

    YanıtlaSil
  4. siz,topik,bıdık postacı ğeldiğinde kapıya koştuk diyorsunuz ya çok ğüldüm:)))hediyelerinizde pek bi şıkmış Banu hanım...sıradaki işinizide nasıl olacagını merakla bekliyorum.....

    Ece'yede başarılar...

    YanıtlaSil
  5. Kıskanç Bıdık bir rahat vermiyorsun, başın fena halde dertte, baban gelmiş hayırlı olsun ne diyeyim, ikiniz bir olup çok yormayın Banuyu işi başından aşkın zaten:)))
    Semyılcığımın hediyeleri çok guzel ve zarif, iyi gunlerde kullan canım, sayende bende sesini duydum bugün, kış başı yine kartpostal etkinliği düzenleyelim de postacın işsiz kalmasın:)))Adam farkında değil erken yaşlanacağının daha, ay çok güldüm düşününce:)))

    YanıtlaSil
  6. Bıdık da Topikte çok ttlı, Semyıl'ın hediyelerini güle güle kullanın, sevilmek güzel şey.......ve sakın durmayın.

    YanıtlaSil
  7. aaa olur mu banu ablacım yaaa,unuttun mu bizim gibilerin kapatma düğmesi yok:)ben yatağa yattığımda bile beynim fıldır fıldır,"onu öyle yap,bunu böyle yap,sehpa da var boyancak daha,şu motifi de çizsem,apikeler nolcaak,ne uyuyosun,kalksanaaaa" diye bi rahat vermiyor valla.

    YanıtlaSil
  8. yok yok durdurmayalım,ne güzellikler yapıyorsun ,biz tembelleştikçe.

    YanıtlaSil
  9. Sizin enerjiniz hiç tükenmesin banu abla öyle güzel şeyler yapıyorsun ki hepsini hayranlıkla izliyorum ben.elin kolun dert görmesin inşaAllah.Hediyelerini güle güle kullan ablam zarif arkadaşının ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  10. Banu abla ne durdurması,senin yaptıklarını merakla beklerken,sen durdurulmayı mı düşünüyorsun,aman aman ,sakın,ben bloğumu bazen sırf senin yaptıklarına bakmak için açıyorum,her gün neler yaptığını görmek ve okumak müthiş haz veriyor bana,Allah senden razı olsun,canım benim...iyi ki seni bulmuşum,demek geldi içimden...

    YanıtlaSil
  11. Durmak yok yola devam denir ya aynen öyla canım :))
    Bıdık ın babasıda pek yakışıklıymış :)
    armağanlarını güle güle kullan. tepsiye başlamışsın bile hadi bakalım merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  12. Bıdıkla Topiğe bayıldım. Ece'ye başarılar diliyorum. Sakın durma. Durursak dünya da duracakmış gibi gelir bana. Üretmeye,üreterek yaşamaya ve yaşatmaya devam...

    YanıtlaSil
  13. Kutlarım...kutlarım...kutlarım :) Özden Bey'in hediyesini kazanmışsın,çok sevindim canım :))
    Ece'ye başarılar.
    Semyıl'ın hediyesi de bir harika.
    veee
    SAKIN DURMA...öpüyorum,sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Sana kocaman bir maşallah lazım ! Kim durdurmak ister ki seni? Enerjin bize de yansıyor,kendimi boş geçen bir günüm olursa ayıplıyorum. Durma sevgili Banu Allah sağlık verdikçe. Baba oğula gelince ne diyeyim sana kolay gelsin,yaramazlar birken iki oldular :) Sevgiler,iyi pazarlar !

    YanıtlaSil
  15. sakın kimse durdurmasın seni Banucum...:))

    YanıtlaSil
  16. :)))) yaşasınn posta kutunun siftahını ben yaptım:))))
    o güzelim kutunu görünce içimden
    hepgüzel haberler getirsin sana diye geçirdim. Canım banu'cum hiç yüzyüze gelmedik benim tembelliğimden o kadar da çok yazışamadık ama senin bana verdiğin o pozitif enerji,blogundan aldığım keyif, kelimelerle anlatılamaz. ben de bu yolu denedim :))))
    hem telefonumu bulup bana o sıcacık sesinle duygularını bildirmen ve de ayrıca burada yayınlama inceliğini gösterdiğin için sonsuz teşekkürler sevgiyle kucaklıyorum seni :))

    Aaaa unutmadan lütfen kimse seni durdurmasın....(zaten kimseninde niyeti yok o anlaşılıyor :) )
    ama bir süre tatil yapabilirsin bak:))) ona izin verebiliriz değil mi arkadaşlar :)))

    YanıtlaSil
  17. çok sevindim ablacım,hediyelerin çok şirinmiş,güzel günlerde kullan inşallahhh,sen hiç durma,hep yüreğin gibi güzelliklerle dön bize,sevgiler :)))

    YanıtlaSil
  18. Bıdık ile Topik çok tatlılar. Hoş sürprizlerin devamını dilerim. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil
  19. Banu ablacım hediyelerini güle güle kullan hepside harika ay lütfen kimse seni durdurmasın :)

    YanıtlaSil
  20. Dün blog sapıtıktı cevap yazamamıştım...
    Birleri beni durdursun dememe bakmayın, ben üretmeden duramam zaten:))
    Sürprizlerimi sevdiniz değil mi:)Cicilerimi astım, baba oğul ortada dolanıyorlar, baba oğlunun neredeyse yarısı,Topik tam pincher ama Bıdık annesine benziyor onun cinsi biraz daha değişiktide adı aklıma gelmedi, bir kazada kaybetti abimler onu:( Tabii onlar baba oğul olduklarını bilmiyorlar ama birbirlerini tanıyorlar, Bıdık kıskançlıklar içinde tabii...
    Nedretim benim ev zaten bir tuhaf oldu, her yer ıvır zıvır dolu, annem yok artık deyip duruyor:))
    Kartpostal için malzeme biriktirdim zaten, ay şimdi bir de o iş çıkacak, hangi birine yetişeceğiz, ama posta gelmesi pek bir heyecanlı oluyor, hem o kadar uğraştım posta kutusu yaptım, boş kalmasın değil mi:))
    Hepinize teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  21. Ne çok sevindim Eceyle topikin gelişine. Kar kalkınca her şey değişiyor değil mi? Kar yalnızlık mı? Romantiğim galiba bu gece. Ciciler de pek bir güzelmiş. Güle güle kullan tatlım. Ben son zamanlarda düş odamı öyle dağıttım ki içinde kendimi bile bulamıyorum. İyi ki bu uğraşlarım var. Yoksa bu kış zor geçerdi.

    YanıtlaSil
  22. Gülsümcüm, enteresan bir durum var !!!!
    Geçen senenin temmuz ayının yazısına, sanki bugünmüş gibi yorum yapmışsın, terslik nerede?

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)