2 Ağustos 2011 Salı

Bodrumdan Kurtulan Bir Kutu...

Bodrumun bir köşesindeydi, toz örümcek kaplamış.... Hain abim bu güzelim kutuya sıhhi tesisat malzemeleri doldurmuş, "ay yazıııık" demiş, içini boşaltıp temizleyip bir kenara koymuştum, gün gelir değerlendiririm diye...

Gün geldi, sıra da geldi... Önce beeeembeyaz boyadım....


Bunu sevgili arkadaşım Sevil'in eşi sevgili Nazif abim için düşünerek aslanlı bir kutu haline getirdim...


Fonunu kirli sarı yaptım, kilit yerini siyaha boyadım...
Alt kısmına koyduğum köşebentlerin hikayesi de ayrı.... Şile'de yaşarken, hani 40 yıllık arkadaşım Emine var ya, evine yeni yemek-yatak odası-salon takımı almıştı, demonte olarak gelen eşyaların köşelerine bunlardan konmuştu, plastik köşebentler, tabii ben çöpçüler kraliçesi olarak hepsini toplamıştım, günün birinde lazım olur diye, işte o gün bu gündür:))

Kutunun verdiği diğer pozlar da şöyle :)
Yarın da Sevil ve annesi için de cicileri tamamlayıp paylaşacağım...
Sonraaaa, onları iftara davet edip birer anı olarak vereceğim, umarım beğenirler :)


30 yorum :

  1. tek kelime ile MUHTEŞEMMMM olmuş
    ellerin der görmesin

    YanıtlaSil
  2. Bodrum, bodrum değil,İKEA:))) Bence iftara gittiğinde götür:))) Çok beğenecekler ve elin kolun dolu gidiyorsun diye tekrar davet edeceklerdir:)) Ne kötüyüm değil mi?:))) Ama şimdi kutu da kutu olmuş gerçekten. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  3. hakikaten banu ablacım nefis olmuş ellerine sağlık,ayrıca köşebentler de çok hoş bir hava vermiş daha güzel olmuş yani..

    YanıtlaSil
  4. Banu, valla süper olmuş...
    Şimdi serindir senin oralar dimi
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. çöpçüler kraliçesi değil de,geri dönüşüm kraliçesi :)

    YanıtlaSil
  6. yine harika bir iş cıkmış elinizden.ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Ffyyuuuuuvt (Islık çaldım) Harika olmuş ellerine sağlık. Kutunun resmini abine de göster de bir daha öyle kutuları harcamasın.

    YanıtlaSil
  8. Sayın kutu o pozları verirken 'vay be,neydim ne oldum'' da diyordur herhalde demi?çok güzel olmuş gerçekten.ne olacak bu atamayanların hali bilmiyorum.ev dolup taşıyor ama elim bir türlü atmaya varmıyor:(

    YanıtlaSil
  9. ne bodrummuş, ellerine sağlık banu ablacım.

    YanıtlaSil
  10. İki sorum var:
    1- Bu bodrum ne menem bir şey, kaç metrekare, İstanbul'un neresinden başlayıp neresine kadar uzanıyor ki bu kadar eşyayı barındırıyor? Üstelik senin DIY'laman için bunları ne zaman, kim, nasıl buraya koymuş?
    2- Biz iftara ne zaman size geliyoruz?
    Cancazım blok arkadaşım, ablam, ellerine sağlık. Ben seni çok sevdim. Enerjini, hayata bakışını, performansını birsürü arkadaşıma da anlatıyorum. Ki kendileri sürekli şikayet eden hanımlar oluyor genellikle. Bir de bizimle aynı pencereden dünyaya bakan dostlarıma tavsiye ediyorum bloğunu. İki kesimin de, hatta herkesin senden alacağı dersler var bence. Ramazan-ı şerifiniz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  11. Hiç heveslenmeyin kıslar, merak edip gitseniz de bodrumu göstermiyor:))İftara gidin ama Solmaz teyzem harika yemekler yapıyor:)) Bu arada kutu çokk güzel olmuş, ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  12. BU NASIL BİR YARATICILIK,BU NASIL GÜZEL BİR DIY PROJESİDİR YAHUELLERİNE SAĞLIK LEOPAR TUTKUNU OLARAK TEK KELİMEYLE BAYILDIM BANU ABLACIM ELLERİNE SAĞLIK....

    YanıtlaSil
  13. kutu süper olmuş, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  14. hakkaten ben de merak ediyorum,sabah bodruma geçip elini çenene koyup hmmm bugün burdan hanginizi kurtarsam acaba diye mi düşünüyorsun? oo piti piti mi yapıyorsun?bu arada DIY için türkçe isim arıyorum.Sen de blogunda duyursan da adam gibi bir isim buluversek şuna.

    YanıtlaSil
  15. O bodrum inmek... karıştırmak istiyoruuuuuum..hah ha aha ha a

    YanıtlaSil
  16. Bodrum, bodrum değil,İKEA:)))
    seni yerim nedret abla ölüdm burad:))))))))))))))

    YanıtlaSil
  17. Yaptıklarınıza şöyle bir baktımda kendi kendime beceriklilik böyle bişi olsa gerek dedim. Harika şeyler yaratıyorsunuz. Ellerinize sağlık, üretkenliğiniz hiç bitmesin. Hayırlı ramazanlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  18. ellerinize sağlık çok güzel değerlenmiş gerçekten:))))))))

    YanıtlaSil
  19. Kutu çok şık olmuş. Ellerinize sağlık. Bende iyi bir çöpçü oldum artık.

    YanıtlaSil
  20. Tek kelime ile mükemmel olmuş, ellerinize sağlık Banu abla.

    YanıtlaSil
  21. ellerinize sağlık kutu çok güzel olmuş, ben de bodrum istiyorum:)

    YanıtlaSil
  22. Kutu inanılmaz güzel görünüyor,ne kadar değişmiş,ellerine sağlık...
    Sahipleri de sağlıkla kullansın!

    YanıtlaSil
  23. çok güzel olmuş kutu ablacım,ellerine sağlık,aslanlar ayrı bir hava katmış,güle güle kullansın sahibi inşallahh :)

    YanıtlaSil
  24. şahane...ellerine sağlık Banucum.

    YanıtlaSil
  25. çok hoş..elllerine sağlık banu abla..

    YanıtlaSil
  26. Valla o bodrumdan daha neler çıkacak merakla bekliyorum,maşallah her şeyi yutmuş:D
    Kutu tek kelimeyle çok hoş olmuş eline sağlık..hediye gideceği yerde, iyi bakılacağına şüphem yok..güle güle kullanılsın..Hayırlı ramazanlar dilerim..Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  27. Sevgili Örgü çantam,Greenriverım,Halimecim,Atölye Nott,Baharım,Pembe bakterim, Buketcim,Nilgüncüm,Fikir projeleri,Cebimdeki renkler,Ecerce,Baykuş gözüyle,Miniğim,FGYapar,Gülinn,Noyumberry, sizler beğendikçe benim daha daha yapasım geliyor,bodrum dolu daha, teşekkür ederim:)
    Nedretim,önce ben davet edip bunları vereyim de, onlar da beni davet etsinler:)) Ben de kötüyüm değil miii :))
    Sevgili Lale, haklısın buralar oldukça serin aşağılara nazaran, çalışması rahat oluyor böylece:)
    Nevalcim,ha çöpçü ha dönüşümcü,ikisi de çöplerden oluyor işte:))
    Nihalcim, susssss...duymasın da görmesin de, kıymete bineeer:)
    Sevgili kpsszede, kesin diyordur, onun içinde bazı yerleri kabarmış:)) Ah bu atamamak var ya çok kötü, atamamayı bırak bir de etraftan topluyoruz, hatta etraftakiler toplayıp getiriyor:))
    Nurtencim,bodrum 30 metrekare, içindekilerin bir kısmı abimlerden kalma, bir kısmı benim, bir kısmı annemin evinden eskiler, üzerine de benim çöpçü olduğumu duyanlar getiriyor, anla işte :))
    İftara sahura neye istersen, istediğin zaman gel şekerim, benim kapım dostlukla gelen herkese açık:)Tüketici olan tabi şikayetçi olur hayatından, üretici olmak hayata katkıda bulunmak, kendi içindekileri ortaya dökmektir...Aslında dünyanın tek penceresi var, ama bir sadece boş boş bakanlar var, bir de görerek bakanlar var :)
    Fiammacım,aşkolsun yaaa, bodrumu göstermedim mi sana, zaten çok karışıktı o zaman, gel şimdi gir, hatta istersen orada yat:)) İftara sen de gelsen demeyeceğim, sana gel demekten parmaklarım ağrıdı artık :( Ve oooley, fiamma kutumu beğendiii:)
    Aslıcım,bodruma girdiğimde kafamda o kadar çok proje lambası yanıyor ki:)) Genelde kolaydan başlıyorum, bazıları çok kirli onları alıp yukarı çıkarıp yıkamaya ve kurumalarını beklemeye üşeniyorum:))Şu aralar dekopaj hırsı ile uygun olan herşeyi deli gibi boyamakla meşgulum:)DIY kelimesini ben hiç kullanmam, yabancı kelime kullanımına karşı olmama rağmen genede arada bir kaçıveriyor, DIY do it yourself, yani "kendin yap"...
    Nefisecim,gel karıştır, kendini kaybedebilirsin önceden uyarayım :)
    Maviiim,Nedreti sevdiğin kadar beni de seviyormuşsun ki isimlerimiz karışmış:)) İkea paralı, benim bodrum bedavaaaa:))
    Dilekcim,çöp dünyasına hoşgeldiiin, bu bulaşıcı bir hastalık:))

    YanıtlaSil
  28. kutu süper olmuş.ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  29. süper olmuş Banu Ablacım. ellerine sağlık. senin bodrumun da gizli hazine sandığı gibi:) bir harıtası varmı acaba, peşine düşelim:)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)