6 Ağustos 2011 Cumartesi

Yeni Dedikodular :)



Minik, benim tatlı Miniğim, karşılaşmadığım halde kızım gibi oldu:) Bu aralar kilolarına takmış durumda, zayıflıyor, 7 kilo vermiş 63 olmuş, hedefi 55... Bazen hayallere dalar gider, sıkılır, sıkıntılarını paylaşır, bazen ilham gelir küçücük parçalardan cici aksesuarlar çıkarır ortaya...


Begoş, yeni dostlarımdan biri...Örgü, dantel, goblen, dikiş ne ararsan geliyor elinden maaşallah, yeni örnekler denemeyi seviyor, en son torununa bir elbise örmüş, şu şıklığa bakarmısınız :)

 

Swotpisces, kendine pek şık kıyafetler dikiyor, bir de güzel süslüyor ki onları, çok zevkli giyiniyor laf aramızda, ama mutfakta da pek becerikli, bir yandan kitap okumayı da hiç ihmal etmez, okuduklarını da bir güzel paylaşır:)


10 Marifetten tanıyabileceğiniz tatlı hatunların açtığı bir blog var, Ne Desem Beğenirsin, internetten buldukları çok cici fikirleri paylaşıyorlar, ben izlemekten büyük zevk alıyorum onların paylaşımlarını, tavsiye ederim:)

Kızımın Cicileri blogundan Emine, öyle şeker şeyler örüyor ki, özellikle miniklere, minik olasım geliyor baktıkça doğrusu... Şu sıralarda "Hala" olacağı günleri sayarken yeğeni için hazırlık heyecanında :)

Bulut Gölgesi blog yazarı Tülin'imi tanımayan yoktur sanırım, tanımayanlar bunun bir eksiklik olduğunu bilsinler... Tülinim, altın kalpli Tülinim, elişlerinde becerikli olduğu malum, ama O'nun etkinliklerinin hayranıyım ben... Başta Lösev olmak üzere, bir sürü yardımlaşma etkinliklerine katılır, elinden geleni yapar, bizleri de teşvik ettiği, böyle güzel olaylara bizleri de kattığı için O'na bir kez daha teşekkür ediyorum buradan:)


Fosinin Hayalleri, iki küçük afacanına rağmen el becerilerinden geri kalmayan becerikli hatunlardan biri :) Keçe çalışmaları çok şirin.....


Baykuş Gözüyle....Okuduğu kitapları, gezip gördüğü yerleri harika fotoğraflar ve hikaye tadında ki anlatımlarıyla paylaşan sevgili Nathalie...



Nalan'ım Nalan'ın Evi blog yazarı... Becerikli ve pratik ellerinden çıkanlar kadar güncel olaylara duyarlılığı ile hayranı olduğum gönül dostlarımdan biri... Sevgili eşi Mahmut abi ile elele verip evde harika yenilemeler de yaparlar... Nalancım kaat'ı sanatı, Mahmut abim de tellerden minyatür bisiklet yapımı ustasıdır. İkisinin de eserleri görülmeye değer:)

 


Müge Arıkan... Özel tasarım takıları ve herbir takısının hikayesi ile beni mesteden, tanımaktan çok ama çok mutlu olduğum, şipşirin Mügüm benim.



Önce Facebookta arkadaş olduk, sonra telefonlaştık, sonra günün birinde çıktı geldi Oyacım... Oya bir tel kırma ustası, O bir anneanne aynı zamanda:) Tel kırma panolarına hayran kaldım, ne yalan söyliyeyim tel kırma örtüler bana biraz soğuk geliyor, ama pano işlemeler çok hoşuma gitti :) Blogunu çok ihmal ettiğini hep söylüyorum ama Facebooktan vakit bulamıyor bir türlü, bence elişlerine oradan bakın....



Profil resmini gördüğüm anda içim ısındı Fidoş'a, Fidoş Elişlerim blogunun yazarı...Fidoş neler yapar, dekopaj, boyama, dikiş, kanaviçe, dekorasyon... Yaptıkları da kendi gibi sıcacık, insanın içini güldüren şeyler hep. İkiz kızkardeşi ve minik köpeciğiyle birlikte sağlık ve huzur diliyorum :)

Ve bu gecenin son dedikodu konusu Kadınca Hobi blog yazarı  sevgili Figen, nam-ı diğer Figen abla... Onu nasıl çekiştirebilirim bilemiyorum, öylesine kendine özgü ki... Tasarımları hep kendine özgü, sanatın her telinden çalar, heykelleri, maket evleri, dekorasyon objeleri var kendine özgü, amatör tiyatrocudur, harika resimler yapar, dikiş bilmem der ortaya cici şeyler çıkar, bir de kullandığı malzemeler, değerlendirme mi desem ne desem, kullandığı malzemeler de kendine özgü işte... Bilenler biliyor, bilmeyenler blogunu bir dolaşıp görsünler derim :)


19 yorum :

  1. kızın kurban olsuuunnnnn :)))

    YanıtlaSil
  2. güzel iltifatlarınıza teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Sen böyle dedikodu yapmaya devam et ben de birkaç yeni bloğu bu sayede eklemiş oldum ...teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. valla sabırsızlıkla bekliyordum dedikoduları....Harikasın..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler güzel sözlerin için Banucuğum.
    Bu günlerde kayda değer şeyler yazamasam da:)
    Sayende tanımadığım blogları tanıyorum.Devam:))

    YanıtlaSil
  6. dedikodularına kurban:))

    sayende yeni dostlar edineceğiz sevgiler. öpüyorum

    YanıtlaSil
  7. Tuşlarına sağlık Banu'cum. Oh içim açıldı. Şimdi hepsini teker teker gezeceğim.

    YanıtlaSil
  8. Yaa Banucam şu Dedikodularına Dedikodu etiketi eklesene de kolay bulalım bir tıkla ulaşalım:)) Yine çokk güzeller, bayıldım sayende bugün Baykuş gözünün bloğunu da buldum:)))

    YanıtlaSil
  9. banuşummm tatlı hatunların birinden öpücükler sana:)) desteğin için teşkkürler ablacım:))

    YanıtlaSil
  10. Bloğumu ,beni kayda değer bulduğun için asıl ben teşekür ederim sana güzel kalpli dost.

    YanıtlaSil
  11. Süpersin Banu abla, herkesten bir tat vermişşin yine. Öptüm seni.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Banu
    Yine verip veriştirmişsin:)))
    Şaka bir yana kıskanmaya başladım benim dedikodum yok diye blog işimi hızlandırıp dedikodularının içinde yer almazsam sanırım çatlayacağım:)))

    YanıtlaSil
  13. ellerine sağlık banucam sayende yeni bloglar keşfediyoruz ayrıca desteğin için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  14. Banucum ne güzel dedikodular bunlar
    bayıldım:))

    YanıtlaSil
  15. Sayende bir sürü yeni blog ve bir sürü yeni fikir ve en önemlisi de bir sürü yeni arkadaş edineceğim Banu abla, çok sağol.

    YanıtlaSil
  16. çok hoş oluyor bu dedikodular :)

    YanıtlaSil
  17. ne güzel dedikodu yapıyorsun bende sayende yeni dostlar buluyorum.)

    YanıtlaSil
  18. Bunlar ne güzel dedikodular Banucum...Aralarına beni de kattın , onore ettin.Çok teşekkürler:)
    Ayrıca bize bilmediğimiz güzel bloglar tanıttığın için de teşekkürler...
    Sevgiyle !

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)