7 Ağustos 2011 Pazar

Yeni Yeni Dedikodular :)




Sevimli Hayat.... Kırkyama-Aplike işlerine hayran kalmıştım, arada mutfak hünerlerini paylaştığında ise resmen ağzım sulandı :)





Bir Yudum Hobi... Harika tığ işlerine ve bloguna ara verip dikiş işlerine dalmış, ama şekerim bizimle de paylaş da meraktan kurtulalım dimi :)




Kedili Mutfakların Oya'sı bir yemek ustası...Ve O'nun kadar eğlenceli, esprili yemek tarifi yapanını görmedim :)



Defnenin Dünyası... Rölyef sevdiğim sanatlardan biri, tabloların yaşama doğru uzanması, canlanması gibi geliyor bana...



Okuyamazsın adlı blogun adı sahibi Gülen gibi zıt işte :) Okuyanı çok çünkü... Gülenimi anlatması çok zor, O kendine özgü bir hatun, iyisi mi kendiniz tanımaya çalışın :))



Nefise'nin Nefis Şeylerini görünüz mü ? Son olarak kardeşinin doğumu ile ilgili cicilerin yanısıra daha bir sürü ciciler yapıyor...




03Bellinda... Baktım da iğne oyasına dalmış bu aralar :)





Gülin Hayat Melodisi adlı blogunda her telden yazılar, fikirler ve güzel fotoğraflar paylaşıyor... Blogunda sağ tıklama yasağı olduğu için bir örnek koyamadım :(

Atölye Nott yeni bir dikiş makinası aldı :) Nice güzellikler dikmesini diliyorum :) Gezdiklerini gördüklerini harika fotoğraflarla paylaşıyor... Tığ işi, kanaviçe, dikiş.... bunların hepsi elinden geliyor maaşallah:)




Acemi Bohçası blogunda "Back to Black" rumuzu ile yazan şık şık hatun takılara oldukça meraklı, internet üzerinde gördüklerini hele de fiyatları uygun olunca satın almaktan kendini alamıyor:)) Bunun yanı sıra ahşap boyama, örgü, dekopaj, takı işleri de görülmeye değer :)




Renkli ve eğlenceli, bir o kadar da ilginç çeşitlemelerle dolu bir bloga ne dersiniz :) O zaman İnci Çiçeği'ne bir uğrayın....



Halimecim Bekdikli blogunun yazarı, en son yaptığı boncuk telefon aksesuarlarına bayılmıştım :) O kadar çeşitli ve bir o kadar da güzel çalışmalarının hepsini burada yayınlamak isterdim, çınar yapraklarıyla yaptığı tablo düzenlemesini göstereyim, geri kalanını siz takibedin...


Sibel Tunay'ın wordpress sayfalarında sergilediği marifetlerini görmelisiniz... Blogspot a geçmesi için kandırmaya çalışıyorum :)


Sibel'in Hobi Dünyası... Tanıma mutluluğunu bana tattıran minik aile, Sibel-Murat,Yiğit :) Sibel özellikle dekopaj konusunda bir usta, yanısıra minik Yiğit ile birlikte çok cici faaliyetler yapıyor, son zamanlarda eşini de bulaştırdı bu işlere, Murat ahşap kesiyor, Sibel boyama-süsleme yapıyor:)




Noyumberry.... Takıların kraliçesi :) Çeşit çeşit, renk renk takılar yapan sihirli parmaklara sahip bir hatun, görmelisiniz :)




Alanay... En son keçelerle boncukları ustaca biraraya getirip otantik takılar yapmış, straforlarla yaptığı kutu süslemesi, şişe dekopajları, urganlarla süslemeler, eğitmen olduğu için çocuklarla yaptığı faaliyetler, daha neler neler:)


Lady Greenriver :) Tatildeydi, ama tatilde bile malzemelerini yanında taşımış, fırsat buldukça ortaya ciciler çıkartmış... Ne hamaratlık değil mi :)
Yalnız keçe işleri mi, yoook, dikiş, nakış, iğne oyası,yenileme işleri... Hamarat işte :)


Nestug.... Ahşap boyama-Dekopaj işlerinin ustalarından biri daha... Şimdilerde açtığı atölyede yeni ustalar yetiştirmekle meşgul ....



Zeyno'nun Ajandası....Bulduklarını, yaptıklarını paylaştığı ajandasında son gördüğüm saksı süslemesine bayıldım :)




Bu haftalık bu kadar.... Bir daha ki hafta sonu, yeni dedikodular bulurum belki :))


21 yorum :

  1. bu dedikoduya adımı karıştırdığın için çok teşekkür ederim Banu Abla :)

    YanıtlaSil
  2. ben onu tamamen unutmuşum..dedikoduya dahil ettiğin için teşekkür ederim banu ablacım..görsel gönderebilirim istersen :)

    YanıtlaSil
  3. banu hanım kendi ismimi görünce çok şaşırdım...teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. yine harika dedikodular var burda.
    sen dedin ben gidip bir konayım o sayfalara:)) öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Banu'cuğum senden ilham aldık.Canım benim,senin yaptıklarını görünce benimde hevesim geliyor.Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. amanın bu seferki dedikoduda ben de varım ne sevindim ablacım teşekkürler. Ayrıca biz senin ve annen gibi aaa bir de bıdık prdn :D tatlı insanları gördüğümüz için mutluyuz, ayrıca Yiğit arasıra sizleri anıyor :D

    Evet eşim de ahşap işlerine başladı ben de boyaya ve keçelere devam ederken bir de boncuk işleri çıktı... Sibel de boş yok aynı senin gibi, acaba senin elinden su içtim ondan mı şekerim :D Hadi kolay gelsin ablam öpüldün...

    YanıtlaSil
  7. ne iyi olmuş bu dedikodular... bilmediğim bazı bloglardan haberdar oldum bu sayede. :)

    YanıtlaSil
  8. banu ablacım öpüyorum seni, teşekkür ederim .))

    YanıtlaSil
  9. ablam; bugünkü dedikodulara bayıldım.. yeni birilerini çekiştirmek güzel olacak! :)

    YanıtlaSil
  10. Banu'cum..beni de dedikoduna kattığın için teşekkürler...Bu arada orda bir resimde bir kuzucuk oturuyor yastıklara dayanmış...geçen seneden beri çok sevimli bir kuzu modeli arıyordum bunu çok beğendim . Ama ait olacağını düşündüğüm yakınındaki bloglarda gezindiğim halde bulamadım çok üzüldüm.Bana yardım et lütfen hangi bloğa ait bu resim..

    YanıtlaSil
  11. :) çok sevdim bu dedikoduları :)

    YanıtlaSil
  12. Canım sen verdiysen güzellerdir: Notumu aldım hepsine fırsat bulunca bakacağım. :)

    YanıtlaSil
  13. laf aramızda sizin bu dedikodu köşenize bayılıyorum. dedikoduyla karışık diğer blogcanları tanıma fırsatım oluyor. teşekkürler banuca:)))

    YanıtlaSil
  14. senin dedikodulara girmek çok sevindirdi beni, çok teşekkür ederim banucam:)

    YanıtlaSil
  15. dedikodu malzemesi olmak ilk kez bu kadar sevindirdi beni:) teşekkür ederim hem kendim için hem yeni bilmediğim o harika bloglardan sayende haberdar olduğum için.sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. banu dedikodu malzemesi yaptığın için teşekkürler, dedikodular sayesinde ne güzel değişik blogları tanımış oluyoruz, sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  17. Bayıldım bu dedikodulara:)Blogların ana kraliçesi teşekkürler:))
    mini blog gezintisi oluyor bizim için..Eline ,yüreğine sağlık..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. Canım Banuca'm; sen gibi birinin ben gibi birinden böyle övgüyle söz etmesinden çok büyük mutluluk duyup kendimi bir şey zannetmeye başladım :D Elinden bir kaçanla bir uçanın kurtulduğu Banuca'm çok teşekkür ederim beni onurlandırdığın için :)
    Bu arada bir sağlık sorunuyla mücadele ediyordum. Neyse ki şimdi iyiyim.
    Üçünüzü de çok öpüyorum.

    Ben bi dost :P

    YanıtlaSil
  19. unutulmadığımı hatırlattığın günden beri aklımdasın canım ama bir türlü fırsatını bulup bir teşekkür edememiştim yorumun beni çok mutlu etti çok ama çok teşekkürler

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)