10 Ekim 2011 Pazartesi

Minyatürse Minyatür :)

Minyatür çalışmalarını gördükçe bayıldım, bittim, kıskandım, çatladım..... Ama, benim sabrım asla yetmez uğraşmaya, zaten parmaklarım hiiiiç müsait değil :)
Geçenlerde üyesi olduğum Evim.net teki ucuzluk kampanyalarında bunu gördüm,
 26 TL. hem de taksitle, dayanabilir miyim, hayır, hemen aldım, kampanya bitiminden üç gün sonra hemen geldi :)
Dün gece tv karşısında hem dizi seyrettim, hem de tık tık bunları birleştirdim, ay çok zevkliymiş, bitirene kadar kalkamadım yerimden :)
Böyle plakalar halinde,
 parmakla ittirip ittirip çıkarıyorsunuz, şemaya göre tık tık takıyorsunuz, istenirse yapıştırılabiliyor...
Dolap kapakları açılabiliyor, çok şekerleeer :) Evcilik oynamaya başladık bile annemle karşılıklı, odalara göre ayırdık parçaları, ebeveyn yatak odası, genç odası, bebek odası, salon, mutfak, banyo, bahçe mobilyalarımız var :)
Ama ben bunları boyamayı, dekor aksesuarları, yastıklar, halılar, yorganlar, örtüler, perdeler....... neler neler yapmayı-eklemeyi istiyorum, sonra bir bebek evi yapıp yerleştirmeyi... İstiyorum da, bakalım ne zaman sıra gelir, şimdilik bir kutuda bekleyecekler...
Bitirince evcilik oynamaya bekliyorum hepinizi :)


28 yorum :

  1. banu hanım valla sizden korkulur siz yaparsınız :))

    YanıtlaSil
  2. Oğlum bu şekilde gemi maketleri yapmıştı bir ara...çok tatlılar.Bekliyoruz..neler çıkacak bakalım.

    YanıtlaSil
  3. 40 bin kere maaşallah. :)

    Nereden buluyorsun bu enerjiyi? Elinden her iş geliyor. :)

    Ayrıca minyatürler çok hoş görünüyor. Bakalım neler neler yapacaksın. :)

    YanıtlaSil
  4. minyatür işi çok zor ve sabır işi. yapamam herhalde, bana göre değil :)

    YanıtlaSil
  5. Nasıl da buldun kolayını?aferin sana.
    Bak şöyle yapalım oyun işini.Ben geleyim,Şule de gelsin,e sen de varsın hanım hanımcık oynayalım.Diğerlerinin yaşı tutmaz değil mi hayatım?

    YanıtlaSil
  6. gelmez olur muyum şahsen ben hemen geleceğim ama sallanan sandalye benim:)postlarını gece okumayı çok seviyorum zira her seferinde sırıtarak gidiyorum yatağa.şimdide sizin evcili haliniz canlanmış kafamda.eh eşlik eder odama kadar da:))ellerine sağlık.boyanınca pek şeker olacaklar eminim..

    YanıtlaSil
  7. Banu ablacım ya bu kampanyadan haberim olsaydı bende kızım için alırdım mutlaka çok güzeller..Şimdi senin ellerinde bunlar daha da sevimli şirin şeyler olucaklar eminim.On parmağında bin marifetli ablam sana kolay gelsin hayırlı geceler..Bende gidip araştırayım biraz bu minyatürlerden nerelerden bulabilirim diye....

    YanıtlaSil
  8. banucum bunlar ne kadar güzelmiş..bende aynı şeyi düş
    ndüm.kampanyadan haberim olsaydı hiç kaçırmazdım..şimdi bekliyorum ,bunları nasılda güzel değerlendirirsin diye.

    YanıtlaSil
  9. banu ablacım sonucu merakla bekliyorum,eminim ki harika olacak,senin elinden ne kurtulabilir kiiiii...

    YanıtlaSil
  10. banucuğum minyatür sevgisi sana da gelmiş.nereden buldun bunları çok değişik.artık süslemeleri güzel ellerinden öper.neler yapar şimdi banuşum haydi sana kolay gelsin.öptümmmmmm

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık ooo bir ev düzecek malzeme varmış burda kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  12. çok güzel parçalar... her şey var:) siz bunların üzerinde daha neler neler yaparsınız:) merakla bekliyor olacağım...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. Banu ablacım bunlar çok güzel daha yazıyı okumadan aklımdan geçti kesin bunları boyayıp süsleyip farklı şekilde kullanacaktır dedim yazınızı okuyunca yanılmadığımı gördüm

    YanıtlaSil
  14. Gül'e göstermiştim bunu. Ama o kendisi yapmayı tercih ediyor tabii. Benim de aklım kalmadı değil hani:)) Gülegüle oynayın:))

    YanıtlaSil
  15. yok artık senden korkulur:))))))
    nasıl da buldun inanamıyorum sana internet kurdum benim:)))))

    YanıtlaSil
  16. Selam,

    Gerçekten çok becerikli bir hatunsunuz vallahi. Ellerinize sağlık. Neyden neler üretiyorsunuz. İnsan becerikli olurda şekerciğim her alanda da usta olurmu diye sorsalar, direk olarak sizi göstereceğim. Sevgilerimle... NURDAN

    YanıtlaSil
  17. Bakın Banu kardeşim eşimle alışverişe çıktığımızda markette dolaşırken ve bir reyonun önünden geçerken her zaman bir laf söylerim, eşimde önceleri çok gülerdi şimdi ise alıştı pek gülmüyor:)
    Markette dolaşırken bir sebze reyonu var çoğu sebzeler yıkanmış, temizlenmiş, küçük küçük de kesilmiş ve poşetlenip satılacak durumda.Yani götür hemen tencereye boşalt pişir.
    Ben bu reyona ''tembel avrat reyonu '' derim hep:))
    Şimdi sizin bu minyatürleride görünce tembel minyatürcüler için demek geldi içimden:))
    Oh hepsi hazır tık tık monte et boya cilala ve sunuma hazır:))
    Ama bundan sonrasıda sonuçta marifet sizin bunları harika bir şekilde boyayıp, dekore edeceğinizi merakla bekliyorum.Kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  18. Kimbilir perdeli, üzerlerinde dantel örtüleriyle falan yine ne güzel bir şey olacak o ev, valla evciliğe gelebilirim biter bitmez, göznü korkutmak gibi olmasın ama :)

    YanıtlaSil
  19. Yastıklar,şilteler,perdeler,kitaplar,kap kacak,halı,örtü yapacak çok işin var:)Belki sonra minik bebekler yaparsın , kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  20. ayyyyyyyyyy gercektennn cok hossssssss

    YanıtlaSil
  21. Banucum ne büyük keyif bunları boyayıp süslemek.Hemen evim nete üye olmaya gidiyorum.Bir maket ev yada bebek evi yapmayı bende planlıyorum.Sana kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  22. Ayy çok güzel olur, ben heyecanlandım karşıdan. Bitsede görsek :)

    YanıtlaSil
  23. Banu'cuğum ,çok şaşırdım demek plaket halinde satılıyormuş,hiç aklıma gelmezdi.Tuhki tuhhhh benim zamanımda niye böyle şeyler yoktu sanki,oynadığım bebeklerin başında saç bile yoktuyu düşününce,şimdiki çocuklar çok şanslı diyorum.Hoşcakal...

    YanıtlaSil
  24. Bunlar çok güzel. Eminim ellerinizde çok daha güzel şekillenecekler.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  25. Ayol insan bize de haber verirdi. Daha salon takımımız yok henüz ortada ama Kasımda olacak inşallah:)) Banyo mutfak işine de giremem hiç ama en çok onları sevdim bu parçalar arasında. Ben kendi oyuncaklarımı getireyim mi gelirken? Bir ev yetmez bize kavga çıkar. Bak sen SOlmaz teyzemde oynamaya başlamış haa ne demişler: üzüm üzüme baka baka kararır.

    YanıtlaSil
  26. Mor menekşem, şu hanım kelimesi kaldır noooolur :) Ben elimden geldiğince birşeyler uyduruyorum, çabuk bitecek işlerden tabii :)
    Nefisecim,Kokoş kelebeğim,bu maketlere bayıldım, tık tık takılıyorlar, daha çok çeşitleri var amaaa :))
    Hobi Vaktim,aslında pek enerji yok, olsa daha neler yapmak istiyorum, böyle ufaktan uyduruyorum bişiler :)
    Buketcim,al benden de o kadar, onun için hazır olanlara konuyorum ya, maksat hevesi almak :)
    Tülinim,kolayını bulmak benim gibi tembellerin baş işi:))Tamam gelin, daha gelecekler de olur, hep beraber oynayalım ama mızıkçılık yok tamam mı :)
    Alanayım,sen de gel ama sallanan sandalyeyi Anne Sultan kaptı bile :)Ay ben seni sırıttırabiliyorsam ne mutlu banaaa :))
    Marifetanecim,bari kendim için alırdım de de, beni utandırma :)) Minyatürler gene kampanya da, Facebookta duyurdum...
    Şehnazım,kampanyanın tekrarı var, facebookta duyurdum...
    Fatesim,Okuyanım,Çiğdemcim,Atölye kedim,Özicim,sonucu ben de merak ediyorum ve ne zaman yapacağımı da :))
    Aksungurum,Fidoşum,internet ortamında yok yok :))
    Örgü çantam, evet yaaa, çok sevimliler değil mi :)
    Canancım,demek ki düşünce tarzımız aynıymış :)
    Nedretim,bunlar Gülcüğümün yaptıklarını yanında sıfır bence, onunkiler sanki gerçeğini ışınlayıp küçültmüşün gibi:) E hazır olunca seni de çağıracaktım, sensiz olur mu hiç :))
    Nurdancım,garip şeylerden garip şeyler uydurmak benim işim, beceri denir mi ona :)) Yok, ustalık nerdeee, çırak bile olamam:)
    Özden kardeşim,işte benim işlerimde tam "tembel avrat"işi, eğer bu işte usta değilsem, yalnızca heves ise ve hazırı varsa ve sabırsızsam hazıra konarım böyle... Tabii ki bu minyatürler siz ustaların eline su dökemez, bırak ta bu tembel bicik bicik oynasın işte :)
    Elifcim,misafirler benim gözümü hiiç korkutmaz, gel oynarız :))
    Esencim,koş koş, yeni maketler girmiş kampanyaya :)
    Sibelim,bizim zamanımızda yoktu, ama şimdi var, şimdi oynarız, niye şimiki çocuklar şanslı diyorsun ki, sen de gel oynamaya :)
    Fiammacım,sen kesin kendi oyuncaklarını da getir, mızıkırsın, küsersin filan aman :))) Ama gerçekten insanın oynayası geliyor eline alınca bicik bicik :)
    Nurtencim,evet yaaa, onu bile yapmışlar, çok şiriiin :))

    YanıtlaSil
  27. Bayıldım bunlara minicik minicik..Zaten bu günlerde elime minik ne geçse bunu kullanırım diye,hiç bir şeyi atamıyorum:)Ne olacak benim halim..:)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)