22 Aralık 2011 Perşembe

Fikir : Yılbaşı Hediyeleri ....

Meselaaaa.....
Çocuklar için nostaljik bir hediye; Kağıt Bebekler :)
Hem kız, hem de erkek çocuklar için çok çeşitli olanları var linkte, resimler de tıklandığında oldukça büyüyor...



Kısa zamanda örülebilecek çeşitli objelerin olduğu Lily Sugar'n Cream... Üye olması kolay, üye olduktan sonra beğendiğiniz örneğin açıklamasını indirebiliyorsunuz...




Buldukça daha paylaşayım mı ????

Ben odamda kitap kaplarını yapmaya devam ediyorum, saat 16.00 dan itibaren de yeni başladığım şile bezi işimi işlemeye salona geçiyorum, biraz ilerlesin gösteririm :)


15 yorum :

  1. Ayyy Banucuğum ! Ben ne çok oynardım kağıt bebelerle bilemezsin. Hatta kendim keserdim elbiselerini annemin dergilerinden. Sonra kadıncağız olayı farketti de canıma okuduydu :))) Bak şimdi de kesip biçmeye devam ediyoruz. Demek ki hiç büyümedik :)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar oynardım onlarla her çeşidi vardı:)

    YanıtlaSil
  3. Banu'cum çocukken gazete ekinde kağıt bebek vermişti. her gün farklı elbisesini takardım. sonra nasılsa kaybettim. çok üzülmüştüm. şimdiki çocuklar ne şanslı..

    YanıtlaSil
  4. off sıcacık bir mutluluk verdi bu bebekler bana :)

    YanıtlaSil
  5. Ay ben bunlari sebnem bebek diye hatirliyorum..cok ciciler.. Eskiden pek cok kiz cocugunun vardi bunlardan.....kiyafetler yetmezdi de kopyalayarak cogaltirdik.. Fotokopi degil tabi;)))
    Kagidin altina koyup gölgesinden cizerekten...sonra da boyanir renkli renkli..hey gidi günler;))))
    Simdi cocuklarin bebeklerinin kiyafetleri de oyuncak magazalarinda satiliyor...sans mi desem, ne desem...düsünüp yapmak zorunda hissetmiyorlar kendilerini.hersey azken daha mi mutluyduk acep.? Malimiz daha mi degerliydi? Nostaljik posta icin tesekkürler

    YanıtlaSil
  6. Bunlar çokk ciciler.Kızım küçükken keser giydirir oynardık.
    Gardrob'u bu hale getirip güzelleştirmek çok güzel bir fikir.Gerçekten harika olmuş.
    Ellerine emeklerine sağlık canım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Ayy çok güzeller çok..
    Kızım bayılır bunlara..
    Sevgiler canım
    Takibindeyim..

    YanıtlaSil
  8. Ne çok severdim bunları. Benim çocukluğumda hepsi ithaldi. En çok da böyle bebek tarzı olanları değilde, Barbie gibi manken tipleri severdim. Elbiselerinde kadife tozu kullanılanlarda vardı. Keşke atmasaymışım, şimdi bile oynarım :)

    YanıtlaSil
  9. Benim de kocaman gözlü iki yandan bağlı sarı saçları olan bir kağıt bebeğim vardı ismi Fadik :)

    YanıtlaSil
  10. benim de çocukluğum geldi aklıma.ya bir başkaydı bizim dönemimizde çocukluk.sanki daha bir çoşkulu yaşıyorduk.hayal gemilerimizle uçsuz bucaksız dünyalara yelken açıyorduk.yetinmeyi biliyorduk çünkü hayal gemimizde her şey vardı.şimdi her şey tepside..

    YanıtlaSil
  11. evet evet evet sen çok güzel şeyler buluyorsun Banu Ablacım paylşamaya devam ...

    Nostaljik oldum ne çok oynardım bunlarla, kardeşim yırtıyor diye saklardım zor bulunurdu bunlar gazeteler verecek veya ank. istanbula gidip büyük kırtasiyelerden bulacaksın .. Ne şanslıymışız ama şimdiki çocuklar anlamaz bunların değerinii :(

    YanıtlaSil
  12. Ne güzelmiş yaa çocukluğumuz bizim:) Şimdi bakıyorum da Bade bunları ekranda yapıyor:( yani sanal.
    Nihalciğim bahsettiklerinden bende de vardı, kadife ve sert bir kumaş belki kartona yapıştırmışlardı da ben anlamıyordum o zamanlar malzemeyi ama ne zevkliydi onlarla oynamak.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Banu paylaşmaya devam ,teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  14. Colettem, aynı şeyi ben de yapıyordum, annemin Burda modellerini doğruyordum :)) Ben resim kesmeyi gerçekten hep sevdim, seviyorum :))
    Sevgili Neval,Hülya,Back to black,Nar çiçeği,Seval,Hayat cafe,Nihal,Cebimdeki renkler,Alanay,3kadın3moda,Fiamma,bir dönem kızların hep oynadığı bir şey bu kağıt bebekler, bilgisayarda oynanan giydirme oyunundan daha güzeldi bence, hala bunlarla oynayanlar varsa ne güzel:)
    Sevgili Çiğdem, paylaşmaya devam tabii, paylaşmayınca tadı olmuyor hiçbirşeyin :)

    YanıtlaSil
  15. Benimde çocukken kağıt bebeklerim vardı.Tavsiye ederim çok eylenceli oluyor.Hatta yine olsa oynarım:))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)