1 Aralık 2011 Perşembe

İzlediklerim-İzleyenlerim... Çorba :(

Sık sık şöyle yorumlar, mailler alıyorum :
-Beni niye izlemeden çıkardınız, birşey mi oldu...
-Abla beni niye sildin, seni kıracak birşey mi yaptım....

........... gibi ....
Ben, bana bir kere bile yorum yapan blog arkadaşımı hemen listeme ekliyorum..
Hani blogumun sol tarafında İzlediklerim listesi var ya, hepsi orada...
Şu anda 565 blog takibimde, tam burada da söylemem gerekiyor, hergün hepsine yorum yazamıyorum :(
Ancak blogspot 300 den fazla kişiyi izlememe izin vermediğinden "maximum izleme sayısı olan 300 sayfayı izliyorsunuz, izlediklerinizden bazılarını silin" gibi bir mesaj veriyordu...
Bu nedenle özellikle izleyici sayısı fazla olanları bu listeden çıkartıyordum, ama izlediklerim listesinde kalıyorlardı,  çıkarttıklarım da bana yukarıdakiler gibi mesajlar yazıyorlardı :(

Neyse fazla uzatmayayım... Dün denediğimde baktım ki  "Yönet-İzlediğim Bloglar" liste sayısı 304, sevindim, artık herkesi izlemeye alabilirim diye ve başladım tek tek izlemeye almaya, amaaaaaa...
Arada bir gene aynı hata mesajını aldım, hani 300 ü geçtiniz diyeni, tekrar deneyince de ekledi...
Ama şimdi şüphedeyim, hepsini ekledimi diye, tekrardan kontrol edemeyeceğim, hani sayı ile kontrol edeyim diyorum, yani izlediklerim listemle, okuma listemdeki sayı aynı olsun diye, ama üstteki sayfayı yani "Yönet-İzlediğim Bloglar" listesini her açtığımda değişik sayı çıkıyor, şimdi ekran print ettiğim sayıya bakın "273", şimdi yenileme yapayım bakalım kaç çıkacak....276 çıktı, şimdi de 478 çıktı...ay her defasında değişiyor sinir oldum...
İşte böyle çorba olduuuum :) Böyle problem yaşayanlar varmı ?

Şimdi sizlerden ricam, izlemeye almadığımı gören sevgili blog dostlarım, "beni de izle" gibi bir yorum atın bana, yani bilinki kasti olarak izleyenler listenizde yokum veya çıktım gibi birşey yok :)

Bugünlük üretim yok, yarı mamul var, başta ütü olmak üzere ev işlerim ve bu ekleme işlerim vardı :))


18 yorum :

  1. kumanda panelimden ekle tuşuna basarak blogu izlemeye alınca bu uyarı ile ben de kaşılaşıyordum... geçen yıl fark ettim ki izlemeye almayı oradan değil de, doğrudan o kişinin blogundaki izleyiciler gadget ındaki "bu siteye katılın" tuşuna basarak yapınca isteiğim kadar blogu izleme şansım olduğunu gördüm... ki izlediğim blog sayısı bini geçmiş durumda şu anda. :)

    YanıtlaSil
  2. banuşum alfabetik sıra yapmışsın.bana bir uğra bak bu çılgın ne yaptı.çokkk öptüm canım

    YanıtlaSil
  3. ablacım benim de oluyo öyle sevgili ruşenin dediği gibi yapıyorum bende birde seninle bahsetmiştik bloguma bir uğrasana yeni ciciler nasıl olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Banucuğum, beni izliyorsun canım.Ama gerisini bilemem:))Ben de seni izliyorum arkadaşım. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Banu hanımcım,

    Bir ara beni izlemeye almıştın, aradan bir kaç gün geçince silindiğini farkettim.

    Herhalde kendisini izlemeye almadığımı düşündüğü için ufak bir alınganlık yaparak sildi diye düşünmüştüm. Oysa sen beni izlemeye almadan aylar önce ben seni izlemeye almıştım. :) Bugün baktım ki, izleyenler listemdesin. Dedim kırgınlık geçti herhalde. :))

    Ha bu arada bloğunda izlediğin bloglar arasından silinmemiştim, onuda söyleyim.

    Şimdi ben kendi yöntemimi anlatayım.

    Kumanda panelinden, tasarımları tıklayınca gadget ekleyi tıklayınca BLog Listesini tıklayarak bir kaç tane gadget oluşturdum.

    BLoğumda dikkat edersen, hobivakti takipte, hobivakti takipte 1, 2, 3 diye devam ediyor.

    Kendimce gruplara ayırdım, Türk blogları hobivakti takipte ve hobivakti taki1 e ekliyorum, yabancı blogları hobivakti takipte 2 ye ekliyorum, dekupaj bloglarını bir yere ekliyorum vs. O kadar çok izlediğim blog var ki, şimdiye kadar senin yaşadığın sıkıntıyı yaşamadım.

    İşte böylee. :))

    YanıtlaSil
  6. BAnuşum ben hiç anlamadım yazdıklarından, yazdıklarını okuyunca da iyicene çorba oldum. Benim senin gibi çok izleyicim yok ama izleyemediklerim var; mesela Sesi.Halende pek izleyemiyorum sayfayı açmak 15 dakika sürüyor, aşağıya kaydırmakta bir o kadar başka sayfaya geçmeye kalkınca yani önceki kayıt hop kapı önüne:))Hobi vaktinin fikri güzel bence bölsen yabancı blogları.Benimde bu konuda bir sorum var bilen beni de sayende cevaplasın. Beni izleyen arkadaşlarımı ben de izlemek istiyorum ama üyelerdeki resimlerini tıkladığımda blogları gözükmüyor, bu bloglarımı yok demek?

    YanıtlaSil
  7. Öyle bi problemim hiç olmadı. Ne beni o kadar kişi izliyor, ne de benim yüzlerce kişiyi izlemeye fırsatım:)Ama seni takipteyim:))))

    YanıtlaSil
  8. Banucum, ben ta baştan izleme profili oluşturmadım. Beni izlemeye alanların bazıları bakıyorlar izlemeye almamışım hooop çıkarıyorlar beni:)Ben her yazına yorum yapamasam da hep okuyorum...

    YanıtlaSil
  9. Ben de hiç bilmiyorum maalesef. Kolay gelsin:)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. Canım bende de aynı şeyler oluyordu Blogcu dan olanları (zaten onlara artık yorumda bırakamıyoruz )sildim. ama bloggerdan da 300 geçince uyarı çıkıyor bende ana sayfadan ekliyorum birde karşı blogda onun panosundan izlemeye alınca otamatikman listeye geçiyor:))

    öptüm canım

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı cumalar Banu ablam..Bu durumu bende yeni öğrendim teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. Banu ablacım bu izleme izlenme durumları bana da çok karışık geliyor. İzleyeni gördüğümün üzerine tıklıyorum Fiamma' cığımın söylediği gibi bazıları sadece isim olarak görünüyor isimlerine bloglarını tanımlamamışlar. Öyle olunca dönüp izleyemiyorsun tabi. Ya karışık bu işler ben ne dedim şimdi onu bile karıştırdım :)

    YanıtlaSil
  13. fiamma gibi bende merak ediyorum.. bazı arkadaşlar izlemeye alıyor bloğumu ama onları ben izlemeye alamıyorum blog adresleri gözükmüyor. acaba bloglarımı yok... banu abla bende henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. ben izlemeye aldığım kişilerin hep sayfasına gidip ordan takibe alıyorum..

    YanıtlaSil
  14. benim var yaa epeyce zamandır izledigim bloglar görünmüyor panelimde.hesabımla ilgili bi sorun sanıyordum anlamadıgım için de kurcalamadım.ama insanların dikkatine de hayranım onca kişi içinde nasıl anlıyorlar kimin izledigini kimin bıraktıgını :)

    YanıtlaSil
  15. Şekerler, mümkün olduğunca yoluna girdi sanırım artık....
    Ancak bana hak verin, hepinize birden yetişemiyorum, yorum yazamıyorum, ama bakıyorum, bakmadan hiçbirinizi geçmiyorum :)
    Ben hepinizi çoook seviyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Abla o uyarı sanırım blogspot uzantısı haricindekileri kapsıyor. Sürekli bende o uyarıyı alıyorum ama 1000 üzerinde kişiyi takip ediyorum. Ya bu neyi kast ediyo derken sorunun bu olduğunu tespit ettim..

    YanıtlaSil
  17. sayfalarımızın ki genelimizin sol üst köşede izle butonu var ben oradan takip ediyorum hata veridigi zman vardır herhalde 1000 üzerinde ,şimdi hata kode vermiyor ...

    YanıtlaSil
  18. önemli olan paylaşım.Kişiselleştirmemek gerekir.Okunası ve paylaşılası güzellikler olduğu sürece mutlaka pek çok okuyucumuz olacaktır.Çalışmalarınıza hayran kaldım.Muhteşemsiniz.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)