16 Kasım 2014 Pazar

Menekşelerin Gizemi... :)

Kitaplığımda okunmayı bekleyen Sarah Jio'nun üç kitabından yayınlama tarihine göre ilk kitabı olan "Mart Menekşeleri"ni okudum...
Kısa zamanda bitirdim, hatta elimden zor bıraktım diyebilirim, öylesine sürükleyici yani :)
Hayatın gizemlerinden biri mi diyeyim, tarih tekerrürden ibarettir mi diyeyim, unutulamayan aşklar ve gurur mu diyeyim, hepsi var bu kitapta.
Çok sevdim, umarım diğer kitapları da böyledir. Yani Yağmur Zamanı ve bu aralar çok methedilen Böğürtlen Kışı...




10 yorum :

  1. yağmur sonrası ve böğürtlen kışını okudum ama bu kitabı henüz okumadım..Eminim güzeldir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onlar sırada Sevdicanım, ilk basılandan başladım ya :)

      Sil
  2. okumamıştım bende enkısa zamanda okumak istedim :)))) Dart ödülü almıştım bende severek takip ettiğim bloglara hediye ettim sizde bunlardan birisiniz :))) buradab bakabilirsiniz http://elmasstugba.blogspot.com.tr/2014/11/artik-bir-odulum-vaar.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbacım, teşekkür ederim beni düşündüğün için, ancak blogumun başında yazdığım gibi ödül-mim almıyorum canımcım, öptüüüüm :)

      Sil
  3. Banucum yarın 17 kasım pazartesi İzmit Cumhuriyet Parkında ki ' İzmit Sanat Evi'inde sergimiz var. Saat 17.00 de açışta olacağım. Gerçi hazırlıklar için öğleden sonra orada oluruz herhalde. Gelebilirsen tanışırız ve ben çooook mutlu olurum. Gelemezsen bir başka bahara deriz. Sergi 28 kasıma kadar açık kalacak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Görüştüğümüz gibi, sonuçlara göre sevgili Sevginin Ruhu, çok istiyorum ... ama... :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Sen kaçırmazsın zaten biliyorum Siyah Kuğum :)

      Sil
  5. Sırada o kadar çok kitabım var ki, okunmayı bekliyorlar... Ama Sarah Jıo da şiddetle merak ettiğim bir yazar. Hepiniz okudunuz, paylaştınız. Olmazsa araya sokuşturayım. Pozitif ayrımcılık yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani bazı kitaplar içini açar, dinamikleştirir, yeniler sanki ya seni Nurtencim, Sarah Jio da öyle yazmış işte, araya böyle kitaplar sokmak gerek :)

      Sil

İçinizden geleni yazın :)