23 Temmuz 2015 Perşembe

Ses Veriyorum... Bir kiii... Bir kiiii.... :))))

Naapim :)))
Ses ver diye mesaj atıyorsunuz ya, ses veriyorum işte :))))
Şaka şaka... Seviyorum ben siziiiii :)

Doğru dürüst birşey yaptığım yok, ondan ses veremiyorum.
Malum tedavim çok şükür iyi gidiyor, ama bende enerji yok, üstüne üstlük, kemoterapi yan etkisi olan nöropati, yani el ve ayak parmakları uyuşması-karıncalanması-elektriklenmesi-ağrısı.... İşte bu fena etti :( Şimdi klavyede harfleri tuşlarken parmak uçlarım azıcık acımakta, çok hassas ya... Azıcıkta naz yapayım böyle :))

Günler nasıl geçiyor...
Henüz hayalimdeki gibi sahil gezmeleri, çay bahçesi oturmaları, hobiler... maalesef gerçeğe dönüşemedi :(
Biraz orası burası yerleşiyor, yemek yapılıyor ( çünkü anacığım da çoook zayıfladı, çoook halsiz), hazırlanıyor, kaldırılıyor, çoğunluk yatıp dinleniliyor, kitap okunuyor. Yani idare ediyoruuuz :)) Doktorumun da dediği gibi... sabır sabır sabır :)


Son yazımı yazarken okumakta olduğum Kimberly Freeman'ın Deniz Feneri Koyu çoook heyecanla gidiyordu, ortalarına gelmişken elimden kaydı kitap ve son sayfası açıldı, baktım yarısı yırtık :(
Çok ta sürükleyici gidiyordu, meğer tek sayfa değil, 30 sayfa kadar eksikmiiiş :(

Geri gönderdim kitabı, hevesim yarınlara kaldı, yenisini almam gerek:(




 Sonra Şükran Kozalı'dan Eğreti Gelinler... Kitabı seçerken Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı Eğreti Gelin filmi geçiyordu aklımdan. Biraz karışık geldi anlatım, ya da kafam dağınık ta ondan belki, atlaya atlaya geçtim, daha sonra tekrar okurum diye kaldırdım.





Aslında bir de aynı yazarın Eğreti Erkekler kitabı da var, o da okunacaklar arasında...








Debbie Macomber serileri biraz karışmıştı, daha önce bahsetmiştim, başka yayınevlerinden daha ileri zamanın serilerinden basılmıştı :(
Cedar Cove serisinden dördüncü kitabı çıktı nihayet, hemen alıp okudum :) Sanki biraz yavanlaştı gibi geldi, ama gene de seviyorum bu hatunun kitaplarını :)




 
Logan Belle'den Kütüphaneci... Erotik... Elli Ton serisine benziyor, ama Elli Ton serisini okudukça insan erotizmden çok psikolojik-sosyal konulara kilitleniyordu, bu kitap öyle değil, tamamen erotizm konulu, pek sevmedim...







Aşk romanlarındayım ya bu aralar, ruh halime iyi geliyor :)
Ve sevdiğim yazarlardan biri Sandra Brown'dan Anılarımla Yatak Odasında'yı dün gece bitirdim, tabii her zamanki gibi yüzümde bir gülümseme oluştu, bayılıyorum mutlu sonlara :)


Daha okunacak çoook kitabım var hevesle alınıp karşıma dizilmiş :)
Daha çoook yerleşecek malzeme var evin içinde, özellikle hobi odam henüz kaaarmakarışık :)
Daha çoook halledilecek dış işler var, alınacaklar var....
Beklediğim bir de haber var, hayırlısıyla... O da bir gelsin hele, canlanırız inşallah :)

Bugünlük bukadar şekerler :)




18 yorum :

  1. Günaydın! Sesini duymak iyi geldi ❤

    YanıtlaSil
  2. SEBAHAT ÖZÜN23 Temmuz 2015 13:36

    SES VERMEN BİZLERE SESLENMENİ BİLE ÖZLEDİK. İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORZ HERZAMAN BANUCAM SENİ SEVİYORUZ SEVGİLER İZMİRDEN

    YanıtlaSil
  3. Oleyyy.. Çok yazmasan da olur. Bir güzel resim seçip altına da bir güzel söz yazsan "İyiyim" desen bile yeter. Biz seni merak ediyoruz. Yaptıklarını ya da yapamadıklarını sonra da öğrenebiliriz. Ayrıca.. eline iki sopa al. Klavyeye sopa ile dokun. Parmakların acımasın. Ay .. iyi ki varsın.

    YanıtlaSil
  4. Offff yorum yazdimmm ya yine yayinlamadi:(ozetle evden kareler bekliyom:)))

    YanıtlaSil
  5. oyy yerim seni beeennn:) iyi ol hep sen :)

    YanıtlaSil
  6. Sen sağlıkla kal da işler bir ara olur nasıl olsa....Sevgiler:))))

    YanıtlaSil
  7. En yakın zamanda beklediğin güzel haberi alman dileğiyle. Diğer arkadaşların dedği gibi uzun uzadıya yazamasanda ceeeee de yeter canım .

    YanıtlaSil
  8. parmakların acimayana kadar yazman yeterli:) iyi olduguna sevindim.
    selamlar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. özlemişim! iyi olduğunu bilmek mutlu etti.. daha iyi günlerde bol paylaşımlar yapacağız inşallah..
    bu arada kitap okuma hızına hayran hayran kalakaldım yine maşallah..
    anneye de acil şifalar sana da..
    öperim.

    YanıtlaSil
  10. Sesinizi duymak hele ki kitaplara, hayata dört elle sarıldığınızı duymak..nasıl da iyi geldi..
    Kitaplarınızdan bir kaçını not aldım ben de..merak ettim..Biliyorum içiniz kıpır kıpır bir an önce hobilerinize el atmak istiyorsunuz.. Ama bazen, telaşsız hayatı kendi akışına bırakarak... bazı şeylerin dağınık kalmasına izin vererek yaşamak gerek...şimdi dinlenin lütfen...izin verin kendinize.. güneşi toplayın bol bol içinize.. daha iyi haberlerinizi de alacağız inşallah.. sabır, sevgi.. inançla...annenize de acil şifalar dilerim..Sevgilerimle Banu Hanım..

    YanıtlaSil
  11. Sesinizi duymak çok güzel. Bol bol okumanıza çok sevindim. El işlerinden sonra bana en iyi gelen şey kitap okumak. Bol bol dinlenin. Diğer şeyler nasılsa hallolur. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. İyi olmana, bize bir ses vermene sevindim Banu ablam. Sana keyifli okumalar, iyi dinlenmeler.. Seni çok seviyorum, Solmaz teyzeye selamlar :)

    YanıtlaSil
  13. Harikasın ne iyi yaptın araya zaman girince özlem başlıyor Solmaz teyzemize de sana da şifalar ve güç diliyorum canım.
    Arada ceeee demeye devam:)

    YanıtlaSil
  14. beklediğiniz haber mutlu umutlu gelsin inşallah, diğer işler nasılsa yoluna girer, sağlık diliyorum annenize ve size.. sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  15. Banucum bir haftadır işimiz vardı, haberlere bakamamıştım. seni sıkıştırmak istemedim. merakla yazmanı bekledim. veeee okuduklarıma sevindimmmmm.
    herşey olur yavaş yavaş acele etme, güzel haberler gelecektir bu kadar sevilene...e.t.

    YanıtlaSil
  16. Canım benim, sen hepsinin üstesinden gelirsin ve de bir foto ile de ses ver hep...Banuş havalar çok sıcak ve ağır, inan halsizliğim tavan yapıyor, geceleri diriliyorum sanki...Antalya çok sıcak çok.. Ama torunun yanındayım ya hiç gıkım çıkmıyor..Solmaz teyzem sıcaktan etkilenmiştir,annemde hiç dayanamıyor, klimanın önünden kalkmıyoruz...Banum, el ve parmak uyuşmaları için Magnezyum eksikliği demişti doktorum...Bol yeşillik ye, hatta çiğ......Benimki biraz hafifledi...Arkadaşım havadislerim bu kadar, Solmaz teyzemi seni öpüyorum..

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Banu yeni evin hayırlı uğurlu olsun.Güle güle huzurla oturun.Ağız tadı ,neşe ve sağlılı günlerde inşallah.Hep güzel haberler.İşler olur nasılsa .Yazın bu işler daha zor zaten.Önce siz.Çok selamlar ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Ben buralardan pek uzak kaldım, selam vermek istedim. Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, Solmaz Teyzenin de ellerinden öperim. Kolay gelsin Banucum. İyi okumalar.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)