22 Ekim 2015 Perşembe

Doğa... Rüzgar... Özgürlük...

Bu kelimeler sanki birbiriyle bağlantılı değil mi :)
Sanki birbirlerini tamamlıyorlarmış gibi... belki de bana öyle geliyordur özgür ruhum olduğu için...

Ruhum özgür evet... ama ömrüm boyunca özgür mü yaşadım... hayır, çoğumuzun yaşadığını da sanmıyorum. Yetiştirilme şartlarımız, ortamımız; çevre; kültür... bir sürü şey kısıtlayıcı olmuştur mutlaka, ama gene de ucundan kıyısından yaşadım diyebilirim özgürce :)

Geçen gün körfezden yelkenliler geçiyordu, o yelkenler rüzgarı arkasına almış özgürce uçuruyordu tekneleri, nasıl güzel bir özgürlük duygusu yaşıyorlardır kimbilir bu sporla, inşallah birgün deneme fırsatım çıkar :)
Benim de kaçamaklarım özgürlük getiriyor :))
Aslında evden kendimi sürükleyerek çıkarıyorum, enerji yok ya... Ama şu sahile inince kendimi uçuşan martılar, koşuşan dalgalar gibi özgür hissediyorum ya... Değmeyin keyfime :)
Yapılacak dış işler oldu mu, zorunlu oluyorum çıkmaya, sonra da iyi ki çıkmışım diyorum böyle işte :)

Ah... Bu arada, bordo bir hırkaya ihtiyacım olduğu ortaya çıktı ve başladım bile, şöyle yakadan başlamalı bir modelle :))
Her renk örmüşüz neredeyse de niye şöyle düz bordo örmemişiz kiiii :)))

Eh... İşte böyle böyle geçecek günler, enerjisizliğe alışıp daha yavaş bir yaşam düzeni kurmam gerek, tabii özgürlüklerden feragat etmeden :))

Bugünlük ancak bu kadar çıktı uyuşuk parmak uçlarımdan...
Sevgiyle kalın :)




6 yorum :

  1. Kolay gelsin canım ne güzel kareler bunlar ,sen dilediklerini gerçekleştiren bir hatunsun in. yelkenlide çekilmiş karelerini de görüp yorum yazmak nasip olur bize:))

    YanıtlaSil
  2. Banu hanım yanlış anlamazsanız ,sizin tedavi süresince buğdağ ve şekerden uzak durmanız ve D ve B vitaminlerinizi yükseltmeniz gerekiyor.Facebookta Sağlıklı Yaşıyoruz diye bir sayfa var istek gönderip göz atarsanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız.Çok sevgiler acil şifalar..

    YanıtlaSil
  3. Oh, mis gibi deniz havasını çekin içinize. Yelkenliler bana da özgürlüğü çağrıştırır. Hırkanın rengi de çok güzel kolay gelsin. Eğer yorumum çift düşerse kusura bakmayın. Telefondan yazınca böyle olabiliyor. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Oh, mis gibi deniz havasını çekin içinize. Yelkenliler bana da özgürlüğü çağrıştırır. Hırkanın rengi de çok güzel kolay gelsin. Eğer yorumum çift düşerse kusura bakmayın. Telefondan yazınca böyle olabiliyor. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Yelkenli ve deniz manzarası çok güzel doğrusu! İnsana bir dinginlik veriyor. Geçim sıkıntısı, toplum tabuları, aileden gelen yetiştirilme kuralları derken istesek de özgür olamıyoruz malesef.... Ama iyiki sosyal medya var. Bazen insan özgürce söyleyemediklerini bile bir cümle ile de olsa ifade edebiliyor. Bu arada yeni işiniz hayırlı olsun...Rengine bayıldım. :) Sevgiler !

    YanıtlaSil
  6. enerjim yok demeyin aslında gayet herşeye yeter bir haldesiniz. herkes bloglardan uzaklaşırken siz sürdürüyorsunuz. daha ne olsun. ev kuşu olmak biraz bence , bende ev severim. çıkınca da eve giremem. keyifle izlemekteyim. sevgiler.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)