25 Kasım 2016 Cuma

Daha Çooook İşim Vaaar.....

Facebooktan takip edemeyenleriniz var sanırım...

Beynimdeki tümör, ben tatil hayalleri kurarken çaktırmadan yeniden faaliyete geçen arsız akciğer tümörümün sıçramasıymış.

Başarılı bir ameliyat geçirdim, 20 ekim de taburcu oldum, patoloji raporunu bekledik, nihayet 8 kasımda geldi ve 14 kasımda İzmir Devlet Hastanesinde radyoterapim başlayıp hergün olmak şartıyla (c.tesi-pazar hariç) bugün son buldu. 15 gün kadar sonra MR çekilip ne oldu ne bitti göreceğiz, inşallah bitmiştir...

10 gün sonra Acıbadem'e dönüp akciğer arsızı için kemoterapiye başlayacağız.

Ama yetti değil mi... Tepeme kadar çıktı... Artık acımak yook... Allahın izniyle bunlarda geçecek 😉


16 yorum :

  1. Rabbim size Şifalar versin en kısa zamanda Arsızı def edersiniz başınızdan Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Hadi geçti geçti artık. Yılbaşı geliyor,kırmızılar beyazlar çıkacak, kardan adamlar noel babalar ortaya dökülecek. Çok işlerimiz var.

    (Benim feybukum yok,buradan taciz ediyorum anacım,bilmem arada haber sal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşler çok ta, benim bu tedavi 1,5 sene kadar sürüyor Handanım, artık her elişine el atmayı bırakıyoruz biz yaş grubu, örgü ve kanaviçeye dönüş, diğerleri yoruyor artık :)) Ne de olsa yarın 60 ı deviriyorum :)

      Sil
  3. Allah'ın izniyle hepsi bitecek. Sen çelik gibi güçlü iradenle, yaşam sevginle onların hepsini nakavt edeceksin. En kısa zamanda sağlıklı güzel neşeli haberlerini alacağız inşallah.Dualarımız hep seninle olacak. Swet Hag

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahın yardımıyla, sizlerin dua ve desteklerinizle inşallah bu dönemi de atlatacağım, çok teşekkürler beni unutmadığın için :)

      Sil
  4. Banucuğum,çooooook çok geçmiş olsun.Facebook'tan da hemen takip edeyim seni (çok kullanmıyorum orayı hep akraba dolu fazla ses çıkarıyorlar da).Haber alamıyorum diye baya endişelenmiştim.Ohhhh çok şükür iyisin sesin çıktı ;) Şifa bulacağına tüm yüreğimle inanıyorum.Kendine iyi bak diyorum çok klişe olsa da,seni seviyorum çok öptüm çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendime iyi bakyorum Nurcum, çünkü daha uzun yıllar sizlerle olmak istiyorum.... İnşallah bu savaştan da galip çıkarım Allahın izniyle ve bir daha yılışmaz :))

      Sil
  5. Banucum, hepsi geçecek hepimiz inanıyoruz. Biz buradayız, benim gibi fb vs kullanmayanlar (örneğin benim zamanım yok onlara)seni hep buradan izliyoruz. Yazdın mı seviniyoruz. Daha çoook güzel günlerde buluşacağız, güzel elişlerin olmasa da sen burada ol yeter ki. Musmutlu yeni bir yıl diliyorum, doğum günün kutlu olsun. 2017 de tüm güzellikler seninle olsun. e.t.

    YanıtlaSil
  6. Geçecek tabii ki Allah'ın iz ni ile. Dualarımız her daim seninle.
    yeni yaşın şimdiden kutlu olsun. Sana sağlık, mutluluk, huzur getirsin canım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. İnşallah Banu hanım, Allah'ın izniyle bunu da atlatacaksınız..Face yerine buradan bizlere ses vermeniz daha iyi..benim de face hesabım olsa da, sadece blog yazılarım için kullanıyrum o platformu.. Dualarımız sizinle..2017'de her şey gönlünüzce olsun.. sevgiler, esenlikler..

    YanıtlaSil
  8. Geçecek tabii . Konukseverlik gösterme şu arzısa !

    YanıtlaSil
  9. Banu ablacığ,çok sevindim,gözün aydın,geçmiş olsun .Yendin bunu da maşallah.Dualarımız seninle 😍

    YanıtlaSil
  10. Geçmiş olsun inşallah bunu da yeneceksiniz.Maşallah size.
    Doğum gününüz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  11. Doğum Günün Kutlu olsun. Bu Doğum günün hastalıkların,sıkıntıların sona erdiği sağlıklı mutlu bir yaşam için yeniden doğuşun olur inşallah. Yaptığın el işlerinle, kitap paylaşımlarınla Yaşamımızın bir parçası oldun, Hayatımızın içindesin. Seni hep öyle mutlu mutlu görmek için Yüce Rabbime dua ediyor Tez zamanda acil şifalar diliyorum. Sweet Hag

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Banu hanım uzun bir aradan sonra blogları kurcalarken okudum yazınızı çok çok geçmiş olsun ki geçtiğine eminim sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum.
    Sevgilerimle Selin

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)