22 Kasım 2017 Çarşamba

Sevgilere Sevgi Katmaya Ne Dersiniz :)

Bizim iyilik meleğimiz, bize yardımlaşmayı gösteren, paylaşmanın güzelliğini öğreten, sevindirmenin-mutlu etmenin insana verdiği hazzı tattıran can arkadaşımız Tülin gene bir etkinlikliğe el atmış. "Gelin SERÇEV çocuklarına sürpriz yeni yıl hediyeleri hazırlayalım"diyor.Çocukları sevindirmenin sevabı, hazzı başka nerede var!

Bence hemen detaylar için Tülinin sayfasına gidin, sonra hem hazırlıklara geçin, hem de sosyal medya hesaplarınızda  paylaşmayı sakın unutmayın. Nekadar çok katılım, o kadar çok çocuk sevindirme :)



 




6 yorum :

  1. Süper bir yazı olmuş Banum.Yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Harikasın! Çok teşekkür ediyoruuuuz.

    YanıtlaSil
  3. sevgili Banu, yaktın bir güzellik ateşi, taşıdın Tülin'den meşaleyi. Bir kereden çok katılamadım bu güzel etkinliğe. Bir gün kendimi afettirecek kadar katılacağım ümidindeyim.
    Anneciğin için bir ben yazmadım sanırım, ne diyeceğimi bilemedim bu kez. Telefon da edemedim seni yoracağım endişesiyle. Her zaman aklımda, yüreğimdesin.
    yukarıdaki, güzel yazı ve tüm yazdıkların yaptıkların için yüreğine sağlıkç
    sevgilerimle e.t.

    YanıtlaSil
  4. kendi güzel.. yüreği güzel...banu ablacığım.. sevgilerimle Emel..

    YanıtlaSil
  5. Seeking expert guidance for pay someone to take my online class projects? Look no further! I'm a knowledgeable online class taker from doyouronlineclass.com, ensuring your projects exceed expectations.

    YanıtlaSil
  6. Nice post. Thanks for useful blog. I would like to share information about Your foremost stop for an exceptional Android app development company. As a top-tier player in this domain, we excel at crafting cutting-edge mobile applications that precisely cater to your unique requirements and ambitions. Take your business to new heights with our impeccably designed Android apps.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)