23 Aralık 2017 Cumartesi

Biliyor muydunuz ? Serçev nedir ?

Serçev Serebral Palsili Çocuklar Derneği...
Biliyor muydunuz... Öyleyse neden bildiğinizi etrafınızdakilere de anlatmıyorsunuz ?
Lütfen web sitesine girip bilgilenin.

Çocuk sevindirmenin yaşamımızdaki önemini hatta sevabını hepimiz biliyoruz. Hele ki ihtiyaç sahibi olanların. Onların birçok engeli var, ama ailelerin ve doktorların uğraşları ile birçoğunu yeniyorlar veya enaza indirgiyorlar.

Ancak tüm bunlara manevi ilgi yetmiyor. Maddi ihtiyaçlar en büyük engel.Bu derneğe destek olan kuruluşlar elbette var, bunları web sayfalarında görebilirsiniz.
Peki maddi yardım yeterli mi? Elbette hayır. Bu çocuklara manevi destek te gerek elbette.

Biz bir gurup blogger sevgili Bulut Gölgesi blog yazarıTülin Bozkoyunlu yönetiminde elimizden gelen elişlerimizle direkt çocuklara ve gelir sağlamak için kermeslere katkıda bulunmaya çalışıyoruz.
Şu sıralarda sevgili Tülin Ankara'da düzenlenen bir kermeste kendi imkanlarıyla kaptığı bir masada geliri Serçev'e gitmek üzere katılımcıların gönderdikleri ürünlerden bir kısmını satmakta... Ancak maalesef katılım çok yetersiz.

Haydi Ankaralılar hava kötü ama yarın son gün, haydi kalkıp gidin, Tülin'in masasını bulun ve ufakta olsa bir damla da siz katın ve artık Serçev'i takibinize alın, mutlaka elinizden gelen birşeyler vardır.

Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi
Mehmet Akif Ersoy Mh.Bağdat cd. No.50
Yenimahalle


4 yorum :

  1. İzninle ben hazıra konuyor paylaşıyorum Banucuğum !

    YanıtlaSil
  2. Zaten paylaşılsın diye hazırladım

    YanıtlaSil
  3. Need assistance with time management in your Exam Help? I'm Thomas, a productivity expert who will teach you valuable strategies to make the most of your study hours.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)