9 Haziran 2018 Cumartesi

Yardım... Doğru mu Yanlış mı !

Eğer herhangi bir durumdan dolayı zorlanıyorsanız, etrafınızdaki bir çok insan size yardımcı olmak için çabalar, genelde uzaktan :))

Annem vefat etmeden önce hergün gelen yardımcımızı, annemden sonra bırakmadım, her cumartesi sabahtan öğlene kadar geliyor.

Çok kişi neden devamlı yardımcı almadığımı soruyor; almıyorum, çünkü yanımda sürekli bir yardımcı olduğu zaman benim herhangi birşey yapmama gerek kalmayacak. Bu durumda oturduğum yerde daha kötü olacağım, hareketsiz, sorumsuz..







Halbuki haftada bir olunca ben de kendimi zorlayarak normal bir yaşantı sürmeye çalışıyorum, ancak, zorlasam da yapamadıklarımı hafta sonuna bırakıyorum.









Mesela yürütecim olmadan yürüyemiyor ve ayakta dengede duramıyorum, kollarım ağrılı ve hareket kısıntılı olduğundan kendim yıkanamıyorum, yemek yapamıyorum, eğilip birşey alamıyorum gibi gibi :(











Biliyorsunuz ben hiç "hastayım" demem, savaştayım derim :))

Bu savaş pek yaman, malul gazi olarak hemen hemen çıktım bu savaştan, inşallah kazandım :))

Saçlarım beyin metaztası olduğumda ameliyat sonrası verilen ışın ve  ağır kemoterpide döküldü, nihayet kel imajım oldu :)) Çok seyreldi, ben de gürleşene kadar kestirmeye devam edip kelliğin tadını çıkaracağım :))




Ben terapime devam edeyim gene de...
Üçlü-ikili-tekli.... Banuca seriler devam etsin mi?  :)

Son ikilim...

Henüz tasarım aşamasına geçmedim :)


17 yorum :

  1. Hayata bakışını,olaylar karşısındaki duruşu heo hayranlıkla izliyor ve örnek alıyorum Banuşum.Güzel günler bizi bekler,tasarımlara devam...

    YanıtlaSil
  2. Senin mücadelen ve üretkenliğin muhteşem bir hayat dersi. Bütün günlük işlerini rahatlıkla yapabileceğin günlere tez zamanda kavuşmanı diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Zorlu mücadeleyi savaşçı olarak karşılaman çok güzel. Bir şey zor gelince aklıma siz geliyorsunuz. Üretmek harika. Sizi tebrik ediyorum. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  4. Banucum doğru yapıyorsun, temelli oturmazsan kasların toparlanır. Bir arkadaşım daha atlattı. Şimdi rahatça sokağa çıkıyor. e.t.

    YanıtlaSil
  5. Bir şeyi istemek yapmaktan daha zordur Banum (bana göre) Sen istiyorsun ve yapıyorsun, yapamadıklarını da yapacaksın eminim.
    Canımsın...

    YanıtlaSil
  6. Bu zorlu gunler gececek, bir anı olarak kalacak. Eskisi gibi yeni seyler uretip bizlere feyz vereceksiniz.

    YanıtlaSil
  7. Banu sen cansın can,bütün kadınlar için rol modelsin.❤

    YanıtlaSil
  8. offff.... verdiğiniz bu gazlarla ben uçarım kiiii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annenize çok uzuldum,önceleri takip ediyordum sizi,hayatın içinde zorluklar ve acılar acılar beni de sanal ortamdan uzaklaştırdı.o zaman zarfında yol katetmissiniz,savaşçı olarak dimdik ayakta gördüm sizi.Cok daha iyi şekilde görmek dileğiyle...elle ellerinize emeginize,yüreğinize sağlık...ne mutlu sizi yetiştiren,genlerini veren,muhtesem anneye,ne mutlu yetenekle donatilmis, Allah'ın iyi kulu olan size...dualarım kalbim sizinle,üretmeye paylaşmaya devam,her zaman Ankara'dan sevgi saygı ve selamlar

      Sil
  9. Tavrın, duruşun, hayata bakışın çok güzel. Pek çok kişi hastalandığında yatar, sürekli yardım talebinde bulunur. Hele ki senin gibi 2 kez ciddi bir savaşa girmiş biri yattığı yerden kalkmazdı sanırım. Örnek birisin Banu.....

    YanıtlaSil
  10. Senin savaşını verebilecek insan sayısı çok azdır bence Banu Abla. Durumundan
    şikayet etmeyip hep üzerine gidiyorsun çok takdir ediyorum seni. herkes hayat içinde
    akıp gidiyor kendi düzeninde , aslında bir çok insan sana etkin bir şekilde yardım etmek isterdi ama bir çok faktör buna imkan vermiyor. Çoluk çocuğumuz bugün varlar
    yarın ne olacağımız bizim için de belirsiz. her zaman dualarımdasın, Allah güç kuvvet versin Banu ablacığım.

    YanıtlaSil
  11. bir tek şey sadece, seni çok seviyorum, daima yüreğimde ve dualarımdasın, sevgilerimle

    YanıtlaSil
  12. Siz çok azimli bir kadınsınız. Her şey çok güzel olacak. Dualarm sizinle.
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Gördüğüm en güçlü kadınlardan birisiniz..

    YanıtlaSil
  14. Canım banu ablam muhteşemsin :) Hayat yolu herkese farklıdır seninkisi de böyle ama sen önüne serilen yolda yürürken bunu en alımlı en çalımlı yapanlardansın gördüklerim arasında. İşlemeye devam ve de her günaydına seviyorum seni hatun

    YanıtlaSil
  15. Banu ablam...her şey çok guzel olacak ..dualarimiz seninle hep...sevgiler emel...

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)