10 Ekim 2009 Cumartesi

Malzeme çok, yapan yok...


Bugün cevizlerimi kırdım, ayıkladım. Kabuklardan sağlam olanları ayırdım tabii, kıyarmıyım hiç, kesin birşeyler yapılacaktır. Zaten daha ayıklarken birkaç proje geldi gözümün önüne, bakalım ne zaman, ne yapılacak, birlikte göreceğiz...

Zaten elişi manyağı mı oldum ne, herhangi birşeye gözüm takılınca acaba bundan neler yapılır diye düşünüyorum, ya da dizi, film izlerken gözüm örtülerde, tablolarda, dekorasyonda filan. Bu gidişle kafayı yemiyelim de :))


7 yorum :

  1. Canım teşekkürler güzel yorumun için
    haklısınız nostalji bir resminle katılıyorum yarışmaya eşim ısrarı üzerine katıldım hadi dedim bizde nostalji olalım ne kadar şansımız olur genç yeteklerin içinde bilinmez...

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. kabukları ne yapacaksınız merak ettim, tam ceviz zamanı değerlendirmek lazım;)
    film izlerken bende sizin gibiyim:D filmden çok başka şeylere takılıyor gözüm:)

    YanıtlaSil
  3. Sallantılı birşeyler olabilir, minyatür dekorasyon aksesuarları olabilir, şimdilik sağlam olanları ayırıp sakladım, vernikleyipte mi saklasam, verniklemeden mi saklasam :))

    YanıtlaSil
  4. :) karar veremeyince en iyi çözüm bir kısmını vernikli bir kısmını verniksiz saklamak bence :D

    YanıtlaSil
  5. Çok şekersin ama yaaa...bi yaşıma daha girdiiim.

    YanıtlaSil
  6. yazıyı okuyunca beni anlatıyorsun sandım.bende bir film izlerken gözüm hep ayrıntılara takılır.birşeyi çöpe atmadan mutlaka bundan ne yapılır diye düşünürüm.bi fikir doğarsa mutlaka atmaktan vazgeçerim. bu huyumu bilen eş dost hısım akraba eline geçen herşeyi bana getirmeye başladı bilseniz ev malzeme çöplüğü gibi.ceviz kabukları için fikir olur belki diye bu linki http://www.flickr.com/photos/melahatboyaci/3384658922/in/set-72157608866293444/ veriyorum. bunları teyzem yaldızlı soba boyası ile boyamış.aslında elimde bi model daha var.makinam bikaç günlüğüne geziye gitti dönünce resimleyip belki koyarım siteye.
    çok güzel çalışmaların var bloğunu zevkle takip ediyorum. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Hobigiller teşekkürler, benim gibi çöpçülerin olmasına çok seviniyorum, gözleri herşeye takılanlara bayılıyorum, yaşasın tel değilim, ben elişi delisi değilim :))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)