27 Haziran 2010 Pazar

Bugün Aydınlandııım....

Sabah güneşle uyandım... İçim açıldı.

Öğleden sonra çok tatlı bir aile ziyaretime geldi:) Geleceklerini dünden bildirmişlerdi, ama harika bir sürpriz oldu ve beni çok ama çok sevindirdiler. Tatlı dilli Sibel, sempatik eşi Murat ve şipşirin oğulları Yiğit.
"Sibelin Hobi Dünyası"blog yazarı Sibel :))Benim sevgili sanal dostlarım yavaş yavaş gerçek dostlara dönüşüyor...
İyi bir fotoğrafçı olan Murat olunca ben fotoğraf çekmedim, o nedenle fotoğraflar için Sibel'i bekliyorum. Güzel sohbetlerle dolu bir öğleden sonrası geçirdik, üzülerek onları İstanbul'a doğru yolcu ettim tekrar görüşmek üzere :((

Akşam haberlerinde de neyse ki üzücü bir şey yoktu.
Bugün aydınlandım ....

Ödül olarak kendime iki cici proje buldum, size de göstereyim:))










Dağ başında balık tutma imkanım pek yok:) Ama mutfağımın bir köşesinde böyle bir süs isterim doğrusu. Bunu da aldım listeye:))













Boş bir yer bulursam, bir de böyle bir süs yapabilsem:) Çoook şeker....


10 yorum :

  1. canım keyfinin yerine gelmesine sevindim. Ahh o haberleri yüreği ağızda dinlemekten bittik gülüm ya. balıklarda duvar süsüde harika.
    çok da basitmiş ben de düşünebilirim iki çıtaya bakar bu iş gerisi sepetten çıkacak olanlardan:))))
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller yaaa.balık beret derler.allah bol bereketli bir mutfak olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  3. keyfinizin yerine gelmesi çok güzel bir haber,çok sevindim,balıklar ve duvar süsü çok şirin,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. BANUCUM KAÇ GÜNDÜR HAVALARDAKİ BULANIK HAVA ÇOK ŞÜKÜR BURADADA GİTMEYE BAŞLADI...SÜSLER ÇOK GÜZEL BENDE ÇOK BEĞENDİM....SEVGİLER CANIM...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili banu bende yağmurda kendimi köye attım neyse ki güneş yüzünü gösterdi kızımda ilk kez benimle geldi onunla bol bol gezdik ..babamızı ayartamadık biraz iş kolik olduğundan içim açıldı bol bol resimler çektim yakında yayınlarım..sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Örgü çantam, süsleri beğendiğine sevindim, ah bir sıra gelse de yapabilsem:))

    Ceylancım, çok hoş duracaklardır mutfakta eminim.... de bir de yapmaya sıra gelse:))


    Miniğim, keyif dediğin gittiği gibi geri geliyor zaten, o böyle işte gider gider gelir:))

    Şehnazcım,bugün de kötü yağdı bir ara, tam da otobanda yakalandım, sahil yolunda, biranda o asfalt göl oldu, malum suya girince direksiyon hakimiyeti gidiveriyor, neyse sağ salim dağıma kavuştum:)

    Bilecim, blogundaki resimlerden belli ki harika bir yer, doğa ile size mutlu beraberlikler:)

    YanıtlaSil
  7. sende procelerinden birbirinden şirin

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar Efendim,

    Kendinizi emekli ederek, hayalini kurduğunuz doğa içindeki yaşamınıza kavuşmanıza çok sevindim. Ben de emekliyim ama, ben hayalini kurduğum doğa içindeki yaşamıma henüz kavuşamadım ve her geçen gün bu durum beni daha üzmektedir.

    Ben bu doğa içindeki yaşamı: "sade bir hayatın peşine düşme" şeklinde isimlendiriyorum. İnşallah ben de bir gün hayal ettiğim yaşama kavuşabilirim.

    Bloğunuzda yer verdiğiniz ve mutfağınızı süleyen süsleri de gördüm. Gerçekten çok hoş şeylerdi. Benim balık tutma imkanım hiç yok. Siz de dağın başında olduğunuzdan bahsederek balık tutamayacağınızdan bahsediyorsunuz. Sizin doğa yaşamınızda deniz, nehir ya da göl gibi balık tutabileceğiniz bir mekan yok herhalde.

    Efendim, hayalini kurduğunuz ve kavuştuğunuz doğa içersindeki yaşamınızda size bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Sevgi, saygı ve hoşgörünün eksik olmadığı mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim.

    Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  9. Çok şükür ki halen kücük seylerle mutlu olabiliyoruz... ama sevgili sibel in ziyareti buyuk sevinclerden olmalı ne iyi olmuş tam zamanında gelip o vkasvetli bulutları bir nebze dagıtmış. resimleri bekliyorum heyecanla da hangi sayfa da yayınlanacak, sibelin blogunun adresi ne oradan da bakayım:)

    YanıtlaSil
  10. Yetenek sizin,canım ya, şirinlik ben de kaldı mı bilmiyorum ama şirin şeylerden vazgeçemiyorummmmm....

    re55, Hayaller hedef haline geldikçe, emin olun ummadığınız bir anda gerçekleşir, bunu bütün kalbimle hayal eden herkeze diliyorum...
    Balık tutulacak yer var ama, balık tutacak yok:))Ben en iyisi kumaştan yapıp asayım, canlılarına kıyamaaaaam...

    Fiammam, küçük şeyler insanı daha mutlu ediyor sanki:) Sibelin gelişine gerçekten çok sevindim, çok şeker insanlar, çok sevdim. Fotoğrafları herhalde Ankaraya dönüşlerinde yayınlar ve bana da gönderirler, bekliyorum. Sibelin blog adresi yukarıda yazımın içinde var, yani kırmızı ya, tıklarsan onun bloguna yönlenirsin:)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)