26 Haziran 2010 Cumartesi

Kararmış Durumdayım.....


Keyfim yok bugünlerde, havanın da keyfi yok benimle birlikte, ikimizde kararmış oturuyoruz.

Başka dünyalara dalmak için alışveriş merkezinde bulduğum promosyon cep kitaplarını topladım aldım. Bugünlerde bu dünyadan birkaç saatliğine de olsa ayrılma ihtiyacındayım.

Elişi yapmaya bile hevesim kalmadı, yaratıcılığımı kaybettim sanki. Akşamları tv karşısında elime aldığım goblen pano işlediğim her bir çarpı ile biraz daha ortaya çıkıyor, sadece o işte....





Maillerime bakarken bir tek bu fikri paylaşmaya değer buldum, nedense ........

Fotoğrafların konduğu çerçeveye harflerle özel bir paspartü yaparak özelleştirmişler, hoş bir fikir:)


9 yorum :

  1. ah be ablam aynen hayattan kaçmak istediğimde kitaplarıma gömülüyorum..bir söz vardı kim söylüyordu havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun:)

    YanıtlaSil
  2. canım aynen ben dedim okurken satırlarını ama kitap okuyasım bile kalmadı su gunlerde...kendimi zorluyorum kafamı dağıtmak için ama o da olmuyor,yorum bile yamak gelmiyor icimden:(hava desen malum..

    YanıtlaSil
  3. son zamanlarda üst üste yaşadığımız ülke gündeminde yer alan acı haberler ve üzerinde de havaların dahi göz yaşı akıtırcasına yağışlı ve kapkara bulutlarla kaplı oluşu... ister istemez bizi de etkiliyor elbet!ve böyle zamanlarda bende her zamankinden daha çok kendi kabuğuma çekliyor ve kitaplarımla kurduğum dünyanın içinde ancak huzur bulabiliyorum...

    doğayla içiçe hayalini kurduğunuz bir yaşamın içinde olduğunuzu yazdığınız proflinizden anlıyorum ki hiç değilse siz doğaya daha yakınsınız! bizimde en büyük hayalimiz bu dilerim çok geç olmadan gerçek olur!İst güzel ama artık nefes alınmıyor maalesef!

    benim içinde doğayı kucaklayın ve ağaçların gövdesine sarılın ltf. inanıyorum ki o içinizi ferahlatacaktır her şeye rağmen!

    güzel bir haftasonu dilerim...

    YanıtlaSil
  4. Banucuğum,yaşadığın yer o kadar güzel ki.. karamsar duygulardan daha uzaksın gibi geliyor insana, ama içinde bulunduğumuz ülkemizin evlatlarının birer ,beşer ,şehit edilmeleri,hepimizin içine karanlık bulutların çökmesine sebeb oluyor...Aydın Türk kadınları bu ızdırabı içlerinde yaşadığı için.. karamsar olmamak elde değil...sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. YAKINDA GÜNEŞ GÜL CEMALİ GÖSTERİR HAYATIM,SEN DE...

    YanıtlaSil
  6. Kararma Banu'cuğum. Kapının önüne çık ve derin derin nefes alarak bak etrafındaki güzelliklere. Merak etme, bu memleket hâlâ bizim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. ben de senin gibiyim banu abla,son zamanlarda kendimi zorluyorum hayattan zevk almak için,şükrediyorum herşeye rağmen,benden kötü durumda olanları düşünerek,Rabbimtez zamanda eski neşeni geri versin sana inşallah,sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Karanlıklar hep güneşin aydınlığına yenilmiştir Banu cum.
    sana ışıl ışl güzel bir hafta diliyorum sevgiler canım

    YanıtlaSil
  9. bu dünya soğuyor gitgide
    ısıtmak gerek
    yeniden çocuk olmak gerek
    :)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)