27 Aralık 2013 Cuma

Mutluluk Kaynakları... :))

Dün Billuru da alıp sabahtan annemin odiometrik testi için Gölcük'e hastaneye gittik, test sonucunda sağ kulağı için işitme aletinin iyi olacağına karar verilince onun da ölçüsünü verdik hastanenin hemen karşısındaki bir yere...
Geçen hafta anam gene belini incitti, hala geçmedi, o nedenle Gölcükten çıkınca İzmite Akademi hastanesine gittik. Rontgen ve muayene sonucu kırık filan olmadığı anlaşıldı, malum, ileri derece osteoporoz... Merhem ve ağrı kesici verdi doktor, bir de dikkat etmesini söyledi...
Dönüşte alışveriş yapıp çıktım, fırına uğradım... Malum kargo adresim ya, yünlerim ve kitaplarım gelmişti, onları alayım :)
Yünlerimi yukarıya götürmüşler bile, ben de kitaplarımı alıp eve çıktım...

Fazla hareket ettiğim için sağ tarafım başladı ağrımaya daha İzmitteyken :(

Arabadaki alışveriş torbalarını bi gayret eve taşıdım, Allahtan yakın arabayla kapı birbirine. Yünleri kapıya bırakmış ama, kocaaa torba ve un olmuş her yanı :))

Torbayı dışarıda açtım, yünleri çıkarıp çıkarıp pencereden oturma odasına attım, kitapları da kutuyla taşımam mümkün olmadığından kutuyu arabada açıp onları da pencereden uzanıp dolabın üzerine dizdim.
Veee ... pilim bitti :))
Son gayret buzdolabına koymam gerekenleri koydum, dondurulmuş puf börekleri almıştım, yemek olarak onları kızartıverdim, o arada yetmezmiş gibi bardak kırdım, tuzla buz oldu, onu temizledim, anamı yatırdım, üstümü değiştirip bi kahve yaptım kendime, geçtim tv karşısına, tek seyrettiğim dizi Aramızda Kalsın için, Binnur Kaya'ya hayranım :))
Bu arada dayanamadım gene de önümde duran yünlerle oynadım, dizdim sırayla; reklam arasında da kitaplarımı kaydettim fihristime, onları da dizdim.. Fihriste kaydediyorum, çünkü hangilerini aldığımı unutuyorum :)
Bugün sadece kitaplarımı ve yünlerimi yerlerine yerleştirdim, hal kalmadııı :)
Mutluluk kaynaklarım bunlar işte kitaplar, elişi malzemeleri, bunlar benim yaşam enerjilerim :))

Hafta sonu tatilime hazırım artııık :)


26 yorum :

  1. Banu harikasın:) Enerjin muhteşem sakın nazara gelme kardeşim. Bayılırım kendisini oyalamayı bilen insanlara. Anacığına geçmiş olsun diyorum. Güzel, sakin okuma ve örgü günleri diliyorum sana:)) Sevgiler kocaman.

    YanıtlaSil
  2. dikkat et kuzuuumm,incitme bir yerini,sen burada olmayınca kendimi yalnız hissediyorum ben :(
    yünlerin ve kitapların çok güzel,zaten senin okuduğun kitaplara hastayım,bir tanesini aldım bile (aşkın resmi) :) annenize de geçmiş olsun... öptüm kocaman
    minik :)

    YanıtlaSil
  3. Banuuuu ne keyifli şeyler almışsın ayol... Hüsnü Arkan kitaplarına bayılacaksın garanti. Karışık Kaset de süper... Hakan Günday zaten favori yazarım... Hepsini keyifle oku.

    Anacığına geçmişler olsun, sen de dikkatli ol kuzum...

    Çok öptüm

    YanıtlaSil
  4. Ay, haketmişsin doğrusu, ben yoruldum okurken...Sen belli ki iyi dinlenmişsin ortalarda yokken, şimdi enerji patlaması olmuş işte, maşallah diyorum, ma-şal-laahhh...

    YanıtlaSil
  5. Oy, ne büyük mutluluktur bunlar:-) Şu fırınlardan ben de bulsam bir tane:-)

    YanıtlaSil
  6. Çok büyük bir hastalık atlattınız tedavi falan istirahatı aksatmayın çok fazla yormayın kendinizi
    Allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  7. Solmaz Sultan'a geçmiş olsun canımın içi . Sen de dur artık! İplerin ve kitaplarınla sıkı bir ilişki kur oturduğun yerde. Gerisini boşver. Hadi öptüm.

    YanıtlaSil
  8. Solmaz Teyzeme çok geçmiş olsun öncelikle. Kitaplar ve yünler bu ara benim de en sevdiklerim ama sen sağlam istiflemişsin iyi de yapmışsın şekerim. Hakan Günday benim de favori yazarlarımdan bu arada. Keyifle oku hepsini. Sevgiler kucak kucak....

    YanıtlaSil
  9. Solmaz teyzeye çok geçmiş olsun... N'olur dikkat etsin kendine... Ama sen de dikkat et kendine...
    Şu iş hyatım kitaplarla aramı açtı ama elişlerim de benim mutluluk kaynaklarm... Mutluluğun daim olsun Banucum... keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
  10. Solmaz Teyzecim.. çok geçmiş olsun.. Acil şifalar diliyorum.. Kitaplar da bir kaçını okudum.. çok güzeller.. kışı kitap okuyup yün örerek geçireceğin gibi bir his kapladı içimi Banu Hanımcım :)) Şimdiden iyi eğlenceler.. kolay gelsin sevgilerimleee.....

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Banu, yazını okumayı bitirdiğimde ben bile yorulduğumu fark ettim :))
    Bu arada çok geçmiş olsun canım.
    Aramızda kalsın benimde büyük bir keyifle izlediğim dizi :))
    Yünler ve kitaplar gerçekten mutluluk kaynaklarım benimde. Keyfin bol olsun canım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Öncelikle Solmaz Teyzeciğe geçmişler olsun. Sonra sen de biraz kendine dikkat et, daha nekahat dönemindesin. Mutluluk kaynaklarımız ne kadar da benziyor:)

    YanıtlaSil
  13. Solmaz teyzenin ellerinden öpüyorum geçmiş olsun,gerçekten yorumuşsun kendini aman dikkat et canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. banucummm..
    bizim mutlu olmamiz ne kadar kolay dimi?
    keyfini cikarmaya calis..mutlulugunun
    kimse duymasin ama,,bana biraz cabuk ayaklandin gibi geliyor:)dogrumu
    nasil yaparsin bilmiyorum ama
    biraz daha kendine zaman ayirsan diyorum..
    bende geliyim ilk isim yunlerimi oksamak olucak...galba kiskandim
    canim,,,kalin tigla ,,yunlerimle biseyler yapmak istiyor
    en kolayida ..cok buyuk olmayan battaniye tarzi biseyler
    gecen gun cocuklarin bir aile dostuna davetliydik..
    baba tunuslu,,anne sapsari amerikali..cocuklar her ikisininde guzelliklerini almislar
    tahminimce 25 seneden fazla evliler:)
    baba kendi dininde,,anne kendi dininde yillarca guzelce surdurmusler..
    bak ne anlaticakken nereye geldi konu
    neyse bizim minigi uyutmaga yatak odalarina buyur ettiler
    bir battaniye vardi,,eskimisss,,solmus
    ama nasil guzel,,el orgusu
    izin isteyip resmini yakindan cekiyim dedim,,,ama sora unuttum
    her gittigim yerde bisey buluyorum:)
    cok uzattim dimi...haftaya pazara uzunnnnnn bir yolculuk beni bekliyor
    opuyorum arkadasim seni....sevgilerimi sole anecigine

    YanıtlaSil
  15. İkinizede maşALLAH, lütfen dikkat edin kendinize. Başlık çok hoşuma gitti. Hakikatten mutluluk kaynağı bu tür şeyler. Sevgiler, selamlar :))

    YanıtlaSil
  16. Canım yeter zaten bu kadarı,daha ne olsun kiii? Birden yükleniverme kendine,yünlerle oynayacak çoook günümüz var daha .Biraz da gelecek günlere yatırım yapmalı insan hep böyle 20 bilemedin 25 yaşında kalmayacağız ki :)))

    Anacığına çok geçmiş olsun ! Öpüyorum ikinizi de.

    YanıtlaSil
  17. Selam Banum seni mutlu ve orada görmek güzel.Solmaz teyzeye geçmiş olsun dileklerimi ilet olur mu :) güle güle kullan yünlerini görünce ben bile mutlu oldum buradan. Kitap yorumlarını da bekliyorum ve öpüyorum hepinizi :*

    YanıtlaSil
  18. banu ablacım yoma kendini.. sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. ablacığım.. solmaz teyzeme geçmiş olsun .bende 83 yaşında annemle yaşıyorum.hep kızım derim anneme..
    annemin yanında vaktim hep örgüyle geçiyor yeni battaniye ördüm.yeni bitti yanımda oalacaksın ki beraber örgü yapıcağız. bir de aramızda kalsın diziyi bende uğur yücel binnur kaya bayılıyorum seyrediyorum kaçırmam.ablacığım sana maşallah diyorum.hemde binkere.......mutlu yıllar.emel.

    YanıtlaSil
  20. Geçmiş olsun...mutlu sağlıklı yıllar.....

    YanıtlaSil
  21. Kitaplarına bayıldım Banuşum,Krıstın Hannah'ın başka kitabını okumuştum çok güzel anlatımı var, Kinyas ve kayra 'da okuduğum kitaplar arasında,sana keyifli okumalar,bu arada çoook uzun zamandır örgü öremediğim içinde yünlerini acayip kıskandım.Ama daha tam iyileşmeden çok yormuşsun kendini canım,anneciğinede geçmiş olsun. Kocaman öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  22. Kendinize dikkat etmeniz lazım! Hem anneniz hem kendiniz için. Ben oğlum dünyaya geldikten sonra bir kez bile emniyet kemerimi takmadan araba kullanmadım, oğlum ben olmazsam ne yapar diye, sakın ağır taşımayın kendinizi fazla yormayın. hepimiz Allah'a emanetiz. Dışarı çıkmak da iyi gelmiştir eminim uzunca bir süreden sonra! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. banu abla çok geçmiş olsun kitaplar harika görünüyor gözüm kaldı doğrusu:))))

    YanıtlaSil
  24. sultan teyzeme çok geçmiş olsun öncelikle.mutluluk kaynakların sanırım biz hobiciler için genelde aynı.muhteşem görünüyorlar.insan nasıl mutlu olmaz.güle güle ör kullan ve keyifle oku banucam.

    YanıtlaSil
  25. mutluluk kaynaklarınla mutlu bir yeni yıl dilerim ..ben resimlerinden bile mutlu oldum ...iyi okumalar neşeli örmeler ..*-*

    YanıtlaSil
  26. harikasın ablacım..keske bende bu kadar kitap okuyabilsem ne yazıkkı kitap tavsiyesi almadan okuyamıyorum oyuzdende kendi basıma kitap alamıyorum:))bu kadar kitap hıc olmadı:))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)