9 Aralık 2015 Çarşamba

Geç Kalan Çarşamba :))

Bütün gün başka işlerle uğraşıp bilgisayar açılmayınca ve akşam da enerji sıfırlaması yaşanırsa....
Yayın yapmadan birgün geçmiş olacak...

Olmasın, ertesi gün de olsa ben o günü doldurayım değil mi :))

Mesela böyle... İstanbul'lu olup, yıllaaaar önce İstanbul'a küsmüş, terketmiş, dönmemiş ama İstanbul gibi kalmış biri olarak :)




4 yorum :

  1. Siz hep dimdik ayakta olun emi... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. "İstanbul resmi geçidi var bu akşam. Hangi kanalı açsam karşımda İstanbul,vapurlar,martılar...
    Ah!Şimdi İstanbul'da Boğaz'da, Fethi Paşa Korusu'nda olmak vardı. Puslu bir ekim akşamına inat ışıl ışıl gülümseyen çifte köprüler ,Eski şaaşalı günlerini hatırlamışçasına mahzun,loş ışıklarıyla Hisar. Çamlıca hepsini şefkatle kucaklar... Ve Çamlıca eteklerinde Çengelköy sırtlarında bir ev,günün yorgunluğunu yüklenmiş hane halkına sıcacık kucağını açmış..."
    Banu Hanım blogunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Hayata bakışınız küçük şeylerle mutlu oluşunuz evinizi satmadan önce yaşamayı tercih ettiğiniz mekan... her şeyi gülümseyerek izledim. Bu son yayınınızdaki şiir beni çok duygulandırdı. İstanbul hasretimi depreştirdi. Uzun zaman önce sevgili bir dosta yazdığım yazıdan minik bir bölümü sizinle paylaşmak geldi içimden...Sağlıklı ve huzurlu günler dileklerimle. Solmaz anneye de sevgi ve hürmetler.

    YanıtlaSil
  3. Banu ablacığım..... allahım sizdeki yaşama sevincini bol bol versin.(Yıkılmadım ayaktayım.) de... maşallah hepimize örneksiniz..öpüyorum.sevgilerimle emel.

    YanıtlaSil
  4. Çaldım Banuşçum..
    Öptüm
    Kanserdaşın..

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)