19 Şubat 2016 Cuma

Biten Bir Kitabın Daha Ardından...

Hiç tanımadığım yazarların kitaplarını alırken tanıtım yazısı ilginç gelse de aslında biraz çekiniyorum...
Neyse, öyle aldığım bir kitap daha güzel çıktı :)
Yaşama dair dersler...
Sevdim :)

İşte tanıtım yazısı...

"Hiçbir yaranın kabuğu diğerine benzemez."
Millie’nin hayatı bir gece alt katta çıkan yangınla altüst olur. Kendisini dışarı atmadan önce yangından hangi eşyalarını kurtarması gerektiğini düşünür. İşte o sırada, manevi değeri olan hiçbir eşyasının olmadığını, ne bir anısının, ne de haber verecek kimsesinin olduğunu anlar.
Bir lisede öğretmenlik yapan Mariette, kendisini sürekli suçlayıp aşağılayan kocası ve sorunlu öğrencileri arasında sıkışıp kalmış bir kadındır. Haftada iki kez gittiği psikiyatrist de sorunlarına çözüm bulamaz. Sabrının taştığı bir gün öğrencisine sert bir tokat atıp merdivenlerden tehlikeli bir şekilde düşmesine neden olur.
Mike karısından ayrılıp artık sokaklarda yaşamaya başlamıştır. Bu duruma gelmesinin sebebi olan eski karısını ne kadar çok düşünürse o kadar çok acı çekeceğinin farkındadır. Tek korkusu sundurmasına sığındığı apartman sakinlerinin onu kovma ihtimalidir.
Kendilerini aşılamaz bir duvarın dibinde gören, zorlukların girdabında çaresizce dönüp dolaşan Mariette, Millie ve Mike’ın hayatı, günün birinde, Jean adında esrarengiz bir adamın açtığı ‘Mucizeler Atölyesi’nde kesişir. Parçalanmış ruhları atölyesinde tamir ederek eski mutlu günlerine dönmelerini sağlayan Jean’ın sırrı neydi?"



Bu defa kitapla birlikte bitmedi yeni yastık yüzü :)))
Okumaya başladığım kitap Debbie Macomber'in ilk serisi olan Blossom Sokağının 10. kitabı, nedense şimdi çıkmış... Epsilon yayınlarından... Zaten Novella yayınlarından çıkan şu andaki seri Cedar Cove serisinin devamı niteliğinde Gül Limanı Oteli ve Gül Limanı Oteli Çiçekler İçinde adlı iki kitabı da Epsilon yayınlarından çıkmıştı :))
Yani biraz karıştık :))

Evde temizlik yapıldı, Nurcan şimdi ütüde, ben burada :))
Tertemiz, huzur, sağlık dolu bir hafta sonu dileğiyle...







5 yorum :

  1. ooo nefis ... mutlu , huzurlu ve umut dolu bir hafta sonu olsun ...

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin. Temiz temiz oturun :) Ben de bu kitabı geçen yıl okumuş ve beğenmiştim. İlk kez bir kitabı sizden önce okumuşum :))) Blossom serisinin son kitabı çıkınca, ben de bir öncekini okumaya başladım. Epeydir kitaplığımda duruyordu. Okunacak çok kitap var çoookkk. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir hafta sonu diliyorum kalp kalp kalp:))

    YanıtlaSil
  4. Miss gibi kokuyordur, tertemiz. Sağlıklı ve verimli geçsin haftasonumuz mutlulukla ❤

    YanıtlaSil
  5. Her günün huzurlu mutlu pırıl pırıl geçsin sevgili Banu

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)