13 Nisan 2016 Çarşamba

Kırkyama Yapasım Geldi :)

Aslında çok önceden gelmişti de, kafamdaki masa orta örtüsü modelini bulamamıştım o kadar model içinde :))
İnternet derin kuyu değil mi model açısından, ama yok işte, arayınca bulunmuyor, öylesine bakarken "ay bunu yapayım, ay bunu da yapayım" diye habire arşivliyorum :))
Malum... Favorim kalpler... Bulamadım istediğim gibisini...
Ben de oturdum kendim tasarladım, çizdim, ölçtüm, biçtim :))
Kolay değilmiş yani... Biraz esinlendim tabii internetteki hazır bloklardan... 4 tam kare, 4 yarım kare bloktan oluşuyor benimki :)

Önce fon kartonundan kalıplarımı kestim, bu bile bayağıca iş yani, hepsi eşit olsun diye tek tek çizip kestim. Kartondan olunca kalıplar, kumaş daha iyi geriliyor, daha kolay ve düzgün dikiliyor gibi geliyor bana, kağıtla sevmedim...

Sonra kumaşlarımı seçtim, hobi odamdaki masada hepsini hazır ettim :)
Sonucu çoook merak ediyorum :))
Ama yavaş yavaş yapacağım, ki düzgün olsun :)




8 yorum :

  1. Kolay gelsin Banu ablam;)

    YanıtlaSil
  2. Merakla bekliyorum Banucum yaptınmı iyisini yapacağından yaptıklarına bakınca dahada iyi biliyorum güzel olursa mutfak masam için modelini alabilirim haberin olsun sağlıkla kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim işlerim fazla özenli değildir aslında Nevcihancım işlemelerim hariç :) Hele bir ortaya çıksın da benimki, meraklardayım çünkü nasıl olacak diye, sonra beğenirsen memnuniyetle alabilirsin modelini :)

      Sil
  3. Elcağızına sağlık şimdiden. Mutlaka harika bir örtü çıkacak ortaya. Banuca bir şey:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banuca olacağı kesin sevgili Begonvilli Ev, ama harika olmayacağı muhakkaktır, çok özenemiyorum bu tip işlere, sıkılıveriyorum :))

      Sil
  4. Kırkyama çok heves ettiğim fakat hiç niyetlenmediğim bir iş. sanırım o kadar sabırlı değilim. yapamam gibi geliyor. hayranım bu emeği hakkıyla yapanlara. ellerinize emeklerinize sağlık. sevgi ve selamlarımla. Solmaz anneye hürmetler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de sabırsızımdır Öcecim, ama kırkyamaya ilk peteklerle başladım ya, o petekleri birleştirmek çok keyifli geldi bana, bence denemelisin :))
      Bizden de kucak dolusu sevgiler :)

      Sil

İçinizden geleni yazın :)