17 Şubat 2010 Çarşamba

Bıdığın Banyo Günü....


Bugün Bıdığın banyo günüydü. Yıkarken çok uslu duruyor ama yıkanma bitip te havluyu üzerinden aldığım anda bir fırlıyor, deli gibi evin içinde koşturuyor, ne halı kalıyor ne yatak örtüleri. Arada bir böyle oturuyor sonra tekrar koşmaca. Dışarı çıkmak isteyince mecburiyetten eşofmanını giydi, aslında birşey giymeyi hiç sevmez. Eşofmanını kendi eşofmanımın paçasından yaptım. Sadece kestim ve kol oydum okadar:)
















Değişik bir raf sistemi...





Bu raf sistemi çok değişik ve sevimli geldi bana....


11 yorum :

  1. Sen gene dua et pek tüy yok bende 2 tane iran kedisi var yıkadımmı kurutmam yıkadıgım zamanın bi 5 katını fln alıoo:D artk banyoda fön makinasının sıcaklıgıyla buharlaşıorus sora benim halim mecalim kalmıo o gün öyle iptal:) artk kuru şampuan aldm uraşamıorm çnküüü:D bi Saçım bide onların tüyleri kurumak bilmio=))

    YanıtlaSil
  2. kitaplık çok hoş durmuş..eşofman olayı da yaratıcı:)

    YanıtlaSil
  3. Canım benim yaaa:) Köpek sevgisi bi başka. Evvelsi akşam yüreğimiz ağzımıza geldi bizim kızımız Ateş'i (Alman kurdu) parka çıkardık oyuna sen takıl kedinin peşine yoldan araba geçiyordu bi vurdu ön tanpondan poposuna bi bağırdı kalbim durcak zannettim. neyseki bişi olmadı bi baktık parkta hoplayıp zıplıyor ama o da korktu afalladı önce bi. İnsan çocuğu gibi seviyor bi süre sonra.

    YanıtlaSil
  4. çok şirin eşofmanıda pek yakışmış...

    YanıtlaSil
  5. AY YERİM BEN O BIDIĞI, ISIRIRIM, KEMİRİRİM:)CİCİSİ DE PEK ŞIK, YIKANDI SOKAĞA ÇIKINCA ÜŞÜR DİYE ANNESİ GİYDİRMİŞSE SEVMESE DE GİYECEK TABİ. TÜYSÜZ OLMASI ÇOK BÜYÜK AVANTAJ BANUCAM SENİN İÇİN, BENİM İŞİM ÇOK ZOR, TÜYLER UZADIKÇA UZUYOR, TOPAK OLMASIN DİYE TARA DUR... HEM TÜYSÜZ OLUNCA DAHA GÜZEL ISIRILIYORLAR BUNLAR:)
    BEN DE BIDIĞIMI YIKADIM BUGÜN:) BENİM BIDIK DA SENİNKİ GİBİ, YIKANDIKTAN SONRA BÜTÜN ÖRTÜLER YATAKLAR BOZULUYOR, KİLİMLER BİR KENARA TOPLANIYOR, KOŞ KOŞ BİTMİYOR, NE ANLIYORLARSA DELİ GİBİ KOŞUYORLAR. HEPSİ AYNI ŞEYİ YAPTIĞINA GÖRE, VARDIR BİR BİLDİKLERİ... (ACEMİHOBİCİ)

    YanıtlaSil
  6. Hepiniz çok hoşsunuz :))
    Bu dört ayaklılara hayvan demek istemiyorum, günümüzde insandan daha insanlar çünkü, bir bakın onlara, onların size baktığı gibi sevgi dolu bakan var mı? Evin yaramaz, şımarık çocukları işte...

    YanıtlaSil
  7. Ayyy köpüş çok tatlı. Eşofmanını sevsinler :))

    YanıtlaSil
  8. Dileklerin için çok teşekkür ederim.Sağol..

    YanıtlaSil
  9. Bizim kızı da kısa traş ediyoruz çünkü ev kalorifer yüzünden sıcak olunca çok bunalıyor, duvar diplerine yatıyor zavallım... Ama banyodan sonra bizde de aynı manzara var, o banyoya girerken ben onun odası dışındaki heryerin kapısını kapatıyorum... Sanki fönle ve havluyla kurutmamışım gibi her yanını sürtüne sürtüne bir set de kendisi kurutuyor:))

    Bu arada raf çok güzelmiş!

    YanıtlaSil
  10. Bizim evde odalarda kapı yok:)) O nedenle Bıdık evi talan ediyor...
    Kitaplarının olduğu bloga daldım, çıkamıyorum, kitap-tuhafiye-yün-boncuk dayanamadığım şeyler

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)