4 Şubat 2010 Perşembe

Bugün de böyle geçti....





Kar gene yer yer 1 metreye yakın yükseklikte, heryer bembeyaz, ağaçlar köpük sıkılmış gibi dolu dolu, aralarında minik kuşlar tombul tombul, içerisi sıcak, ben tembel......





Kışın soba yanınca (gerçi kaloriferli evde de aynı problemi yaşıyorduk ya) örtüler, yastıklar yani heryer isten kahverengi oluveriyor. O nedenle kışın sık yıkanabilen örtüleri tercih ediyorum.




Annem kalan yünlerden kış yastıkları ördü, ellerine sağlık, hem de çift taraflı kullanılabilecek, iki tarafları da ayrı renkler, ayrı desenler, bir tane de sosis yastık, becerikli hatun, eli hiç boş durmaz bildim bileli...






Bugün o yastıkların içini diktim, evde bir torba kırpık süngerim vardı, onlarla doldurdum, pratik olsun diye açık taraflarını kurdele geçecek şekilde yapmıştı annem, kurdelelerini geçirdim, sizlerle paylaşmak için fotoğraflarını çekip yerlerine yerleştirdim.
















Fotoğraf çekerken baktım Bıdık hemen poz vermiş, onu da çektim tabii, onsuz olur mu hiç:))


7 yorum :

  1. Annenin ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlar. Annen örerken Bıdık da merak etmiş herhalde :)

    YanıtlaSil
  2. Annenize selamlarımızı söyleyin, yastıklar çok güzel olmuş, ellerine sağlık, tabi sizinde. Bugün burada da kar yağdı.

    YanıtlaSil
  3. Annenizin resmi de, kendi de, el işleri de çok güzel.O resim son günlerde gördüğüm en güzel, huzur dolu bir resim.Sıcacık duygular yayıyor.Saygılarımı iletin lütfen.

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş değerlendirmeler olmuş, annenize allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin, başınızdan eksik etmesin. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel kar yağmış. Yastıklar da çok güzel. Aklıma babaannem geldi O da çok güzel yastık örer. Allah uzun ömür versin annenize:))

    YanıtlaSil
  6. yerim ben o bıdığı, ısırırım o dik kulaklarını.... (acemihobici)

    YanıtlaSil
  7. sevgili annenizin fotoğrafı içimi inanılmaz huzurlu yaptı. Çok güzel bir fotoğraf çekmişsiniz... Anneniz ile beraber upuzun yıllarınız olsun.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)