20 Nisan 2010 Salı

Blogumu çok ihmal ettim :((

Bu aralar blogumu ve blog dostlarımı çok ihmal ettim, ne kadar kızsanız haklısınız....
Ama ne yapayım, dış işler, iç işler ve şehirdeki işler nedeniyle hiç fırsat bulamıyorum, akşamları da külçe gibi oluyorum, elişi bile yapamıyorum, anlayın yani :))

Hava bir gün yaz bir gün kış, o nedenle yaptıklarım bir türlü tamamlanamıyor ve ben de sizlerle paylaşamıyorum. İşte bugün gene kış :(( Yağmur, soğuk... İçeride birşeyler yapıyorum, kışlıklar kalkıyor, dolaplar gözden geçiriliyor, temizlenip yeniden yerleşiyor, biiiir sürü yıkanacak örtü çıkıyor, onlar yıkanıp ütülenecek, ooo çok çalışmam lazım daha çooook. Dışarıda biiiir sürü iş var, tamir işlerim, boya-vernik işlerim, dekorasyon ... neyse fazla sayıp sizi de yormayayım :))
Mail kutumdan birşeyler seçtim sizler için, bari onlara bakın...

İştah açıcı...





Bu arada çayın yanına harika ve kolay bir atıştırmalık buldum. Şu görüntüye bir bakın, tam ikramlık. Tarifi için bir tık lütfen.






Ayna Tasarımı...






Bu ayna parça parça tahtaların biraraya getirilmesiyle yapılmış. Değişik bir tasarım. Böyle tahtalarım var, becerebilir miyim acaba :)





Avizelere romantik hava....








Plastik avizelerin üzerine kalmış tüllerle böyle bir süsleme yapılarak, özellikle yatak odasına romantik bir hava katılabilir...


5 yorum :

  1. Merak ettim Banucuğum:( cok dışarıda kalıyorsun bahceyi düzenleyeceğim diye ve aceleci davranıyorsun bekle biraz havalar biraz daha ısınsın, gölge yerler soguk oluyor terleyince anlamaz hastalanırsın Allah korusun.Biz bekleriz

    YanıtlaSil
  2. Günün dikkatimi çeken konusuna değinmeden olmaz:))) biskuvi topları çok ilgimi çekti gecenin bu saatinde çok canım istedi:( ben bu topları içine elma rendeleyip yapardım:) pratik ve lezzetli oluyor,tavsiye ederim arkadaşta çok guzel acıklamış...

    YanıtlaSil
  3. Banucum başlamaya korktuğum şeyi hatırlattın bana üfffff :( şu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarma işi beni deliii ediyor ama elimiz mahkum yapacaz yine. Bir güç gelsede başlasak. Benimde gözümde o kadar büyüyorki iki haftadır erteliyorum. Sana imrendim vallahi, kolay gelsin şekerim.

    YanıtlaSil
  4. merhabalar.sizin blogunuızu beğeni ile izliyorum.size birkaç defa yorum bıraktım.acaba beni ziyaret edermisiniz.çok sevinirim.gelmezsenizde canınız sağ olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. fiammacığım, benim canım tez ya, işler bitsin istiyorum ama heeep yarım kalıyoooor. Bisküvi topları... insanın canı çekiyor değil mi. Ben de elmalısından profiterol, havuçlusundan bayram topları yapmıştım. Ama bu tarifi de denemek istiyorum, yalnız yağ çok yaaa, ben sevmem fazla yağı.

    Özlemciğim, zaten havalar soğuk gidiyor, daha erteleyebilirsin :))

    Aksungur, blogunuzu izliyorum merak etmeyin :))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)