6 Nisan 2010 Salı

Çok çalışıyorum çoook :))

Kıştan çıkınca dışarıda o kadar çok iş oluyorki, bilgisayarın başına oturduğumda ancak maillere ve biraz da 10marifete bakabiliyorum. Yorumlara cevaplarım ve izlediğim bloglara yorumlarım gecikiyor dostlar kusura bakmayın. Bakmıyor değilim ama gece oturduğum için bloglardaki yoğunluktan herhalde yazdığım yorum gitmeyince fazla beklemeden geçiyorum.

İşlerim bittikçe fotoğraflarını çekip paylaşmak istiyorum.




Ocakbaşını temizledim, yerleştirdim, orası bitti sayılır.














Bu küçük battaniyeye geçen yıl eylülde başlamıştım, yünüm yetmemişti, kar kalkana kadar beklemiştim. Yün alınca ocak ayında bitirdim ama size göstermeyi unutmuştum, işte bitmiş hali :))







Bir yandan da Bodrumu yerleştiriyorum, hani karmakarışıktı resmini göstermiştim, onu alıyorum oraya koyuyorum, ben de karışıyorum :)) Bu eski hali, bitince detaylı paylaşırım.





Kalan tül parçalarından birşey yapacağım diyordum, onu da yaptım ama dekorasyonunu bitireyim öyle fotoğraflayacağım.



Orjinal bir kuru ağaç vermişti arkadaşım bana, onu yerine diktim, henüz tamamlanmadı, az sonra:))




Eski perdelerden arka verandaya minderler yapmıştım, orası da daha tamamlanmadı, az sonra:))




Merak edin diye başlıkları önceden veriyorum, öyle yapıyorlar ya tv lerde, beni izlemeye devam edin, önümüzdeki günlerde cevaplar tek tek gelecek:)


23 yorum :

  1. kolay gelsin banucam, bahçeli evin işi hiç bitmiyor bilirim, hem içiyle hem de dışıyla uğraşıyorsun ki dış işleri çok nankör ve yorucu...ama oldukça hafifletmişsin işlerini, birden toparlanıcak herhalde, zaten bitmeden önce heryer birden karışır, tam çıldıracakken bir bakarsın ki hepsi birden bitmiş:) çok güzel olmuş, ocak başına bayıldım, hamağına da, battaniyen de harika, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Canım ablacığım, kolay gelsin ne çok iş yapmışsın. Bir o kadar da yapılacak işin var, kıyamam sana. Battaniyene bayıldım çok güzel olmuş. Ah o hamakta nasıl da güzel kitap okunur :) Ocakbaşına da bayıldım. Mutlulukla sefasını sürün :)

    YanıtlaSil
  3. Canım arkadaşım ellerine sağlık kolay gelsin işlerin. her köşen ayrı bir güzellik vallahi. battaniyene bayıldım.
    senden ricam bunu minik bir örneği açıklamalı yayınlaman eğer mümkünse elimde şemasıda var ama ben zigzag laştırmanın püfünü merak ediyorum o kısmı bile anlatsan çok mutlu olurum. bunca işinin arasında sana bende iş çıkarıyorum ama:)))) hani canın ipi tığı alıp ta ne yapsam dediğin bir anda:))) olabilir.
    kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Banu merak ettim bile. Düzenlediğiniz yerler çok güzel olmuş. Nede güzel sohbet edilir, kitap okunur.Çok özendim.Yakın olacaktım ki bodrumunuzu birlikte yerleştirir düzeltirdik çok severim düzenleme yapmayı. Devamını merak ve sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin..yinede bunlar keyifli uğraşlar olsa gerek...sevgilerle....

    YanıtlaSil
  6. ablaaaaaaaaa kesin gelmem lazım sana hem yardım ederim hemde bu doğa harikası yerde hamağında dinlenirim:)))

    harika bir bahçen var

    YanıtlaSil
  7. HAMAĞI KAPTIRDIM,BEN DE HAMAĞIMI ALIP GELİRİM.BATTANİYEN HARİKA.AMAN HASTA OLMA DAHA ISINMAMIŞTIR ORALAR.BENDE YAPIYORUM EV TOPARLAMACA AMAN BİTMİYOR YORULDUM ÇOK.HEPSİNİ CAMDAN ATASIM GELİYOR

    YanıtlaSil
  8. kolay gelsin Banuca. İşleri bayağı kolaylamışsınız. hamak çok rahat görünüyor. battaniyeye bayıldım. sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Ahh o hamakta ben de olsaydım,
    Banu çalışsa ben sallansaydım:))

    Bak hic diyor muyum bekle bodrumu beraber yerleştiririz diye:))

    He heee:) ayy insan cok calısınca ve de o calısma sonunda da birşeylerin guzelleitiğini gorunce nasıl da oluyor di mi?Ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  10. ayy çok özeniyorum biliyomusun. burdan herşey harika görünüyor. yeni cicileride merak ediyorum.kolay gelsin, sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. ocak başı ne kadar hoşmuş. bayıldım ortamına. Bitir işleri çaya gelelim sana

    YanıtlaSil
  12. Ya da dur şimdiden gelelim hem birlikte toparlarız hem bahçenin keyfini yaparız o daha tatlı olur

    YanıtlaSil
  13. Banucum daha önceki verandada kahve teklifini bu fotoğraflardan sonra daha ciddi düşünmeye başladım. Haberin olsun:))

    YanıtlaSil
  14. Bu tarz evlerin işi çok olur ama keyfine de diyecek olmaz. Bizim gibi betonların içinde oturanlar da ağzının suyu akarak bakarlar. Merakla bekliyorum... Çok keyifli zamanlar geçirmeni dilerim Banuca'cım.

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Banuca, kolay gelsin tez vakitte bitsin işleriniz.Battaniye tığ işi değilmi harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  16. Işılcığım, iş bitmiyor, hele tek başıma uğraşmaya kalkınca hiç hiç bitmiyor, tamiratlar, boya, dekorasyon, temizlik, iç-dış işler... Her iş görülür, abim "senden her eve lazım" demişti:))

    Yeşimciğim, bir okadar değil, bin o kadar işim var, listemi görsen korkarsın, eee her sefanın bir de cefası var diye boşa dememişler:))

    örgüçantam, sağolasın,motifi yakından resimledim bugün yayınladım, şeması da varsa işin kolay:)

    Atölyekedi, hava muhalefeti dolayısıyla işler yarım kaldı, meraklarınız daha sürecek :( Bodrumun ilk halini görseydin bu teklifi yapmazdın bence:))

    şehnazcığım, eeeh... keyifli sayılabilir, sefasını süremye vakit bulursam tabii... İşlerim bitene kadar kış geliyor:))

    yeteneksizin, icraat isterim icraat, söylemekle olmaz işler bitmeden gelmek lazım:))

    Neşeciğim, hamak yedekte var, getirmene gerek yok canımcım...Camdan birşeyler atacağın zaman haber ver birini yollayayım toplamaya:))

    dshandmade, nerdeeee kolaylanmadı ki, daha çoook...

    fiammacığım, ben senin başına gelecekleri bildiğim için hiiiiç alınmıyorum:))Ben sefa sürerken seni düşüneceğim:))

    Bucanniciğim, davulun sesi uzaktan bana da hoş gelirdi, ama yakından öyle değilmiş:))

    adadeniz,buralarda iş hiç bitmiyor, siz gelin, çayın yanına birşeyler getirmeyi unutmayın ama:))

    güzel evim, boşuna reklam yapmıyoruz herhalde burada:))

    marifetliperi, bende apartmandayken hep düşlüyordum ama yakından pek öyle olmuyor gibi:)

    Belginciğim, iş bitmez hiç... Battaniyem kolay bir tığ işi, sağolasın...

    YanıtlaSil
  17. Ne kadar güzel bir bahçe, ne kadar güzel bir ocak başı ve ne kadar keyifli bir hamak......
    Gerçekten imrenmemek elde değil. Apartman hayatı süren insanlar için çoz özendirici bahçeli bir ev. Allahım inşallah bizlere de nasip eder yeşillikler arasında keyifle çayımızı yudumlamayı. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi bahçeli evin bakımı ve temizliği zor ama keyfine de diyecek yok değil mi? Allah işleriniz de kolaylıklar versin...

    YanıtlaSil
  18. hamağa yatıcam üstüme de güzel battaniyeni örtücem.battaniyeyi görünce benim minnoş hanım durmayacak.o da yanıma yatacak.ah ah ahayali bile güzel.ellerine sağlık çok güzel battaniye.ben de başladım ama ne zaman biter bilmem:)

    YanıtlaSil
  19. yaşadığınız yer öyle harika görünüyor ki, bu yorgunlukların hepsine değer sanırız. Sevgiler, kolaylıklar

    YanıtlaSil
  20. evdebirmelek, aslında haklısınız, böyle bir yerde yorulmak bile keyif veriyor, düşleyen herkezin dilerim düşleri gerçek olur:)

    ebrulikedi, hayallerin gerçek olur inşallah....

    çocuklaçocuk, evet değiyor yorgunluğa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa o kadar kar ne çabuk eridi Banucum. Bugün gene lapa lapa yağıyor mubarek. Çok seviyorum ama sizleri düşününce artık yeter diyorum. Bahçen ,hamağın , el emeği marifetlerin hepsi çok güzel. Biliyormusun tam eşimin hayali böyle bi yer.Bahçe, toprak işlerine bayılır. Ben de severim doğayla içiçe olmayı ama eşim daha çok sever ( varmı oralarda satılık öyle bi yer ? )

      Sil
  21. Sabihacım... Google da bir terslik var galiba bu aralar... Çok eski yazılarıma geliyor yorumlar :(
    Bak bu yazımın tarihi taaaa 6 nisan 2010 :((
    Karlar yerli yerinde duruyor, eriye eriye 1 metre kalmıştı, ama dünden beri hiç durmadan kar yağıyor üzerine, artık çoook sıkıldım :(
    Buralarda satılık yer bulunur ama genelde büyük yerler, 5 dönüm gibi, belki ufakta bulunur ama önce gelip görmeniz ve kesin karar vermeniz gerekir, çünkü buralarda satışlar bir anda oluyor, yani sen hazırsan ve elinde paran varsa, hiç satmaya niyeti olmayan birini bile ikna edebiliyorsun biranda :)) Havalar açsın, beklerim, olur mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesin bi anormallik var. Ben de manzarayı görünce tarihe falan bakmadan atladım sazan gibi.

      Sil

İçinizden geleni yazın :)