29 Haziran 2010 Salı

Gene takıldım yaaa....

Ne oldu bana bilmiyorum, takıldım.....
Hergün blogumla ilgilenirdim, internette dolanır yeni fikirler çıkarırdım, yok takıldım...

Havalardanmıdır nedir, bir uyuşukluk var üzerimde... Sabah güneşli bir güne kalkıyorum, öğlenden hemen sonra bir gümbürtü derken bir sağanak, geceye doğru bir serinlik.... Vücudum isyanlarda, ruhum uyuşmakta sanırım:))





Aslında yazın hiç işim bitmiyor desem yeridir.
Pazartesi günü aylık alışverişe gittim. Malum şehire inince sersemliyorum. Alışveriş merkezi pek bir bereketliydi:)) Ucuzluk reyonlarına bayılıyorum. Onları dolaşırken bir kasa dolusu ince elyaf yorganlar getirdiler, tek kişilik ama büyük, fiyatı 3 liraya indirmişler, kaptım iki tane. Derken iki koli geldi, birinde 2 liraya uzun kollu, boğazlı, alttan çıt çıtlı bodyler, kaptım bir tane. Derken bir kasa yastık kılıfları 1 liraya, kaptım 3 tane... Yok daha durmayayım buralarda, kapa kapa bir hal olacağım. Zaten gök gürlemeye başladı gene. Çıktım yola, sağanak başladı. İzmit sahil yolu, Allahım biranda göl oldu otoban, görmüyor da insan, biranda suyun içine girince araba neredeyse hakimiyetinden çıkıyor, yavaşladım iyice, ne zaman ki bizim tarafa döndüm, dağlarımı gördüm, içim rahatladı. Yukarı çıktığımda sağanak dinmişti neyse ki:)

Bugün gene aynı, sabah güneş, öğleden sonra sağanak. Yeni aldıklarımı hemen biryerlerde kullanmak en büyük zevkim olduğundan bugünü evin ve küçük misafir evimin dekorasyonunu değiştirmekle geçirdim.

Yarın ise evde yokum, abimlere gideceğim...

Bugünlük bu yazımla idare edin. Yarından sonra fırsat bulmaya çalışıp yeni fikirler paylaşmaya gayret edeceğim.


6 yorum :

  1. Sevgili Banuca, hissettiğiniz duygulara bende kapılıyorum. Boş ver Belgin sonra ilham amca :) gelince yaparsın diyorum.Onun için size de ilham amca gelince işlere başlarsınız merak etmeyin yakın zamanda gelir :))))) Annenize saygılar sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  2. Ablacığım, sanırım havanın durumu hepimizi etkiledi. Ben de günlerdir aynı durumdayım. İnşallah en kısa zamanda düzeliriz. Aldığın cicilerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Havalardan sanırım bu durum. Haziran sonunda bizde hep beraber düzelcez işallah

    YanıtlaSil
  4. Aynen ablacım bende öyle hiç birşey yapasım gelmiyor bebişten mi havadanmı bilmiyorum ama birşeylerde yapmak istiyorum.Gerçekten çok bereketli olmuş bu alışveriş bende çok severim ucuz alışverişi güle güle kullan hepsini ablacım

    YanıtlaSil
  5. havalar çok gel gitli. İNsanın da kimyasını bozuyor sanırım. Ben de kendimi itekleye itekleye yapıyorum işleri. Bir de ilgi bekleyen ve okul olmadığından canı sıkılan iki azman....Sürekli birbirlerine sarıyorlar. Bir an önce bonbahar gelse diyorum bazen. Hepimiz normale dönsek

    YanıtlaSil
  6. Yazılan yorumları da okuyunca bir moral geldi bana ki anlatamam... Yine hastalandım diye tahlil mahlil yaptırmadan dayandım overdose ilaclara.. ayy yokmuş bişeyim yaa hepimiz boyleymişiz rahatladım:))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)