11 Aralık 2010 Cumartesi

Dünden kalan yazım :)

Perşembe günü yazı yayınlayamadım. Merak edenler olmuş sanırım, özellikle sevgili Serpil...

Çarşamba gecesi annem ufak bir rahatsızlık geçirdi, beni korkuttu, gece hastaneye gittik, müşahade altına alındı, ertesi gün çekap yapıldı, çok şükür büyük birşey yok, sadece beyni besleyen bir damarda hafif bir daralma olmuş.
 
Geceyi hastanede geçirince pek uyuyamadım tabii, ertesi gün yani perşembe günü akşama doğru ancak eve gelebildik, dün de banyo filan yaptım, kar gelecek diye son alışverişler ve son işler malum....
Annemin durumu tamamen normal, biliyorum merak edersiniz, ama inanın gayet iyi şimdi, fıstık gibi :))

Ve bugün sabah başlayan yağmur öğlene doğru kara çevirdi, işte akşamüstü evin etrafındaki durum...





Bu arada ben de grip olan yeğenim ve abimden mi kaptım, yoksa dün banyo yapıp alışverişe gittiğimde mi yakalandım, nezle ve kırıklıkla doluyum :(
Akşamları malum tv karşısı işim şile bezi işleme, bu da yeni işlemeye başladığım örtüm, ipliklerim yetmeyecek gibi, sipariş verdim bekliyorum :)           


 



32 yorum :

  1. Her ikinize de geçmiş olsun. Kar manzaraları nefis. Size sıcak, kolay bir kış dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileği ile..

    Örtü muhteşem oluyor. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. anneciğinin düzelmesine sevindim canım.Sanada geçmiş olsun
    Karları seyrede seyrede dinlen biraz :)

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle annenize ve size çok geçmiş olsun. Paylaştığınız kareler için çok teşekkürler hepsi bir birinden güzel emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun banu abla,annenizin iyi olduğuna sevindim,size de geçmiş olsun,Allah başka dert vermesin.kar manzaraları süper,yeni şilebezi de öyle,kolay gelsin,sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim,sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Canımsın, çok çok geçmiş olsun. Annenin babanı fırsatını buldukça çok öp. İnsan kokularını çok özlüyor. Anne ve babalarımız onlar eski toprak bizden daha dayanıklılar buna kesinlikle eminim.
    Evin manzarası ise süper. Size gelip çay içesim geldi. :)
    Bizde ist. böyle bir yerde oturuyoruz. 10 dk sonra orman ve kar merkezde yağmaz ama bizim orası hep çok etkilenir. Bugün işe gelirken araç üzerlerini kaplamıştı bile hemde 2 saatte. Sanırım döndüğümde sizinkine anca yaklaşır. Kendine dikkat et. İyi bir kür seni toparlar gibi geliyr. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  7. Banucuğum anneciğine de sana da acil şifalar diliyorum.Kışı çok severim ama beraberinde hastalık da getirebiliyor ne yazık ki.İyi bir dinlenme,sıcacık bol limonlu ıhlamur ve elinin emeği battaniye işte gribin ilacı:)
    Canım fotoğraflar için de çok teşekkürler,bayıldım bayıldım.Sevgiler,iyi hafta sonları...

    YanıtlaSil
  8. ÇOK ÇOK GEÇMİŞ BANUCUĞUM,AKŞAM DÜŞÜNÜYORDUM BANU KARLARA KAVUŞMUŞTUR DİYE.AMAN SEN KENDİNE İYİ BAK ANNENE SEN LAZIMSIN.

    YanıtlaSil
  9. Banucam tekrar geçmiş olsun canım...kar harika yağmış bize de geldi bugün ama hava çok soğuk yağıçsa az, dikkat edin kendinize.solmaz teyzemin yanaklarından öpüyorum...

    YanıtlaSil
  10. Nemli soğuk hasta yapar hemen.Geçmiş olsun canım.

    Sabah Ankaralılar karlı bir güne uyandı...diyordur bugün haber spikerleri de.

    YanıtlaSil
  11. Çokgeçmiş olsun öncelikle.Hem anneniz hemde sizin için.Fotoğraflarda harika karın tadı güzelliğide ayrı.

    YanıtlaSil
  12. Anneciğine çok geçmiş olsun Banu.Sende kendine dikkat et.Bende bir haftadır sinüzitle uğraşıyorum,geçmiyor..Bu arada kar manazarası tek kelimeyle harika.Şimdi o manzara karşısında, ıhlamur içmek vardı.

    YanıtlaSil
  13. Annenize ve size çok geçmiş olsun biz buralarda hiç kar göremediğimiz için imrendim sıcacık salep içmek vardı ..kar manzarasını seyrederek..sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Banu'cum çok geçmiş olsun canım,annenin iyi olmasına sevindim.hava değişiminden olsa gerek bu kırgınlık ,ben de aynı durumdayım:(Allah şifa versin..fotoğraflar çok güzel,buraya da kar yağsınnnnnnnn:)

    YanıtlaSil
  15. Geçmiş olsun annenize ve size ...Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  16. Her ikinize de geçmiş olsun. Havalar çok fena, çok değişken. Sağlam kalmak marifet bu günlerde. Bu arada evin etrafı ne kadar güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Banu,olacak şey değil!Hem resimleri göster hem de bahçende bizlerin kalabileceği bungola evlerin yok.O arazinin üstüne,2-3 tane özel bungolalar yaptırsan,hiç de fena olmaz hani.Eski bir motel işletmecisinin kızı olarak işte aklıma gelen bu oldu.Artık bizi sıraya koyardın.Aylar öncesinden randevulu gelirdik....Sen yine de bir düşün....Annene çok geçmiş olsun dileklerimi söyle,hoşca kal.

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun ikinize de, Banuca'cım. Havalar malum, hastalıklar başladı. Şöyle dumanı üstünde sıcacık ıhlamur yap, içine de karanfil at ve kar manzaranıza karşı yudumlayın annenle. Şifa olsun...

    YanıtlaSil
  19. çok büyük geçmiş olsun canım anneciğine,geçmiş olsun dileklerimi ilet öpüyorum ellerinden.. Dikkat et kendine banucam..
    resimler ise tam kartpostallık inanki.. sağlıkla,huzurla kalın..

    YanıtlaSil
  20. işlediğin örtün nasıl bir göz nurudur,nasıl bir emektir,hayran kaldım banucam.. eline-emeğine,gözüne sağlık..

    YanıtlaSil
  21. banucuğum çok geçmişler olsun.blogda hareket olmayınca birşey var diye telaşlandım.neyse herşey normale dönmüş.sevgilerrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  22. Banu ablacığım, çok geçmiş olsun. Bu kadarıyla kalsın inşallah.

    Ben aslında çok uzun süredir takip ediyorum sizi ama daha yeni yani sesimi çıkarmaya başlıyorum. Her gün sık kullanılanları açıp size bakıyorum, yapılan işler bitmiş mi denetliyorum :)), sağlığınız yerinde mi, yine beni kıskandıracak ne yapmıssınız ögrendikten sonra büyük bir hevesle örgü ve tığ işlerime dönüyorum.

    Ellerinize sağlık, yaptıgınız herşey çok güzel, yaşam enerjiniz çok yüksek, o kadar ki taaa buradan beni heveslendiriyorsunuz. Evinizi de hayranlıkla izliyorum, el emeğinin yaygın olarak kullanılması yaşayan bir ev yaptıgı için mekanı, evinizi çok beğeniyoum. Ben yeni evli oldugum için daha o etki olamıyor ben de:)

    Sağlıkla kalın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. gecmis olsun, Allah saglik sihhat versin!

    sevgilerle eli

    YanıtlaSil
  24. sana geçmiş olsun...
    kar görüntülerini kıskandım:)

    YanıtlaSil
  25. ikinizede çok geçmiş olsun canım ennenin iyi olmasınada çok sevindim resimler bir harika işlemedede kolaylıklar dilerim canım

    YanıtlaSil
  26. banu ablacım annenize de size de geçmiş olsun.aman dikkat edin kendinize.tarçın,kuşburnu,ıhlamur karışımı çay için.çok iyi geliyor.
    kar görüntüleri çok güzel.bizim buralarda da yağmaya başladı bugün.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  27. hem annene hem sana çok çok geçmiş olsun banu ablacım.kendinize dikkat edin.kar manzaran harika. bugün istanbula da yağdı ama tutmadı.sevgiler :))

    YanıtlaSil
  28. Sevgili Neduk, Begonvilli Ev, Oytunla Hayat, Fuat Gencal, Miniğim, Colette, Örgücü Neşem,Tülinim, Karabidikim,Fiammacım,Bilgecim,Şehnazcım,Esketek,Ada-Deniz,Marifetli Perim,Darmanım,Aksungurum,Eli,Cep Aynası,Sevimli Hayat,Atölye Nott, annem iyi çok şükür, ama ben sürünüyorum :)) Kar bugün iyice arttı, resimlerini ekleyeceğim yarın ki postuma... Bu örtümün bitmesi epey zaman alacak gibi.Teşekkürler.
    Suhubacım, annem gerçekten benden sağlam :)) Ben zaten öpmeyi çok severim, ama Bıdık pek izin vermiyor :))İstanbulun böyle bir yerinde oturduğun için şanslısın.
    Nazancım,Filizcim sizlere de geçmiş olsun, sağolasın...
    Sevgili Sibel Tunay, kim demiş sizlerin kalabileceği yer yok diye, bizim küçük evimiz var bizim evden ayrı, banyosu bilem vaaar :))Sağooool....
    Sevgili Birdy, sesini bundan sonra hep duyayım olur mu:) Hani örgü ve tığ işlerinigöremedim blogunda, merak ederim ama, hemen resimlerini koy. Canım benim, bizlerin işi zaten birbirimizi kıskandırıp gaz vermek:)) Senin evinde mutlaka sıcacıktır, sen de becerikli bir hatunsun eminim, bekliyorum yaptıklarını....
    Sevgili Ebruli kedi, sanki yorumunu okumuşum gibi senini dediklerine bir de nane katmıştım,içtik...

    YanıtlaSil
  29. teşekkürler Banu abla, hevesle örüyorum:)

    YanıtlaSil
  30. Geçmiş olsun.Neyseki şimdi annen iyimiş.Kar resimleri çok güzel.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  31. ablacığım ... kar manzarılı evinizde solmaz teyzeyle birlikte ikinize allahım sağlıklı uzun ömürler versin.mutlu güzel günlerin olsun.inşallah....sevgi ve dualarımla....emel.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)