21 Aralık 2010 Salı

Kırmızılı Pembeli, Allı Güllü.....

Banyoma kırmızı-pembe bir takım yapmak istediğimden bahsetmiştim...
İşte bu proje peşindeyim şimdi.
İlk iş olarak kulpu kırık iki kupa, sıvı sabunluk ve plastik bir tabakımsımsı birşey üzerinde peçete çalışması, daha doğrusu denemesi yaptım. Önce bunları ve yanlarında birkaç kutuyu daha beyaza boyayarak işe başladım.


Sonra bu objelere peçete yapıştırdım, daha doğrusu yapıştırmaya çalıştım :))
Ne yalan söyliyeyim başarısız oldum :( Peçeteler buruştu gene, tutkalı mı çok sürüyorum, niye böyle oluyor, söyleyin bana ustalar. Neyse, idare eder dedim, üzerlerini de vernikledim. Daha önce kurdelelerle süslediğim kırmızı havlularımla beraber fotoğrafladım. Fotoğrafı da bir güzel süsledim ki güzel görünsünler :)))))


Banyomu dekore edince fotoğrafını çeker paylaşırım olur mu :)


18 yorum :

  1. yine cicili bicili bi calisma olmus. cok güzel.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hergün dört gözle bekliyorum bugün ne yapmış Banu abla diye.. yine bayıldım bayıldım:)) ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş pembe güller harika banu ablacım..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş bence, elinize sağlık. Görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Geçenlerde kardeşimin çok sevdiği mutfak sabunluğu kırıldı ben de ona yeni bir sıvı sabunluk yapmayı düşünüyordum, plastiği peçeteleyerek fakat bir türlü karar veremedim suya dayanırmı dayanmazmı diye, lütfeeen acele cevap:)) yılbaşına yetişecek, dayanıyormu suya:))

    YanıtlaSil
  5. buruştular mı..olsun doku olmuştur..:)hiçte kötü görünmüyorlar, desen seçimi çok güzel,ellerinize sağlık banu hanım..

    YanıtlaSil
  6. eeeee neresinde başarısız oldun bu güzelim takımın sevgili banu ?
    vallahi buradan bakınca müthiş görünüyo takımın...
    bi alışveriş merkezinde bu takımı elli milyondan aşağı alabilene aşk olsun,bi o kadarda alımlı çalımlı bişey olmuş gülleriyle dallarıyla :)
    emeğine sağlık ve güle güle kullan güllü takımını :)

    YanıtlaSil
  7. Banu ablacım, peçeteyi bütün yapıştırdın herhalde. Bütün yapıştırmak çok riskli. Buruşması çok normal. Bence yine de harika görünüyor. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. çok güzel görünüyorlar.. bulundukları yere çok güzel bir hava katarlar eminim... bu peçeteden bir çerçeve ya da başka bir obje daha önce yaptığınız yatakörtüsü ve başlığa da çok güzel yakışırdı gibi geldi bana...

    YanıtlaSil
  9. Harika olmuşlar. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. bence çok güzel olmuş...kusursuz görünüyor...ama kırışmalar peçeteyi tüm olarak yapıştırmaktan olabilir..dekupajda kesip parçalar halinde çalışmak daha olumlu sonuçlar veriyor..ama dediğim gibi bunlarda çok güzel...elllerinize sağlık..:)

    YanıtlaSil
  11. Ellerine sağlık Banu.Peçeteyi bütün yapıştırdığın için öyle olmuş. Yüzeylerde eğim olunca buruşma olmuştur.Yine de güzel duruyorlar.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili banu ellerine sağlık bende geçen gün bende artık duvar kağıdının çiçeklerini kesip yapıştırdım cosla kabına çok şık oldu. fırçalarımı koydum..

    YanıtlaSil
  13. çok şık olmuş ablacım çokkk,valla buradan öyle görünüyor,hem de ilk deneme,süper bence,güle güle kullan ablacım,sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  14. Ama çok güzel görünüyor.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. bana göre dokunduğun,el attığın her şey güzel oluyor... :)
    emek vermişsin ya önemli olan o,eline sağlık.. ;)

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Eli, Birdy, Anekzura, Franbuaz, Fisun,Marifetli Peri, Emine, Gelin sepeti, Permaren, Ada-Deniz, Nazan, Bilge, Miniğim, Şanslı, Darmanım, peçetelerle çalışmak en olmadık objeyi bile güzelleştiriyor gördüğüm kadarıyla, benimkiler de buruşukta olsalar uzaktan hoş görünüyorlar :)
    Sevgili Mini hobi, ben de bu işin acemisiyim, ama üzerine sürülen vernik sudan korur diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  17. ooo ablacım sen de el attın bak sonunda boya işlerine :d ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar bence bir hata da görünmüyor ama kızların da dediğigibi peçeteyi tüm kullandığın için buruşma yapar. Sevgiler... Devamını bekleriz... Bi de boncuk boyayı dene üzerine hareket kazandırır böyle yapılan objelerin...

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)