1 Aralık 2010 Çarşamba

Plastik sandalyeler...

Çoğumuzun bahçe veya balkonunda plastik sandalyeler vardır.
Özellikle beyaz olanlar çok çabuk kirleniyor ve temizlenmiyor. Çok aradım ama onlar için dayanıklı boya bulamadım. Birara gözümü karartıp yağlıboya ile boyadım ama kısa zamanda soyulmaya başladılar.

Bugün gelen bir mailde plastikler için sprey boya ile karşılaştım, bunu bulmaya çalışacağım.
Bulmuşken sizlerle de paylaşayım istedim, belki bulup deneyeniniz olabilir de paylaşır bizimle :)




11 yorum :

  1. İlla boyamak şart değilse bir arkadaşım plastik koltuklar üzerine şık kılıflar diktirdi ki yemek masasının etrafında bile kullanılabiliyor-isterseniz görüntüleyebilirim..Siz daha iyisini kendiniz dikebilirsiniz, ne dersiniz..?

    YanıtlaSil
  2. aynı derdi ben de yaşıyorum banu abla,bu boyayı bulduğun zaman bizimle de paylaşırsan sevinirim,ben de araştırayım bu arada...

    YanıtlaSil
  3. benimde balkonumda plastik sandalyelerim var.çok kötü olmuşlar.bi ara bunları atayım dedim.yenileri de çok pahalı geldi.bulduğunuz zaman haber verirseniz sevinirim(özlemc)

    YanıtlaSil
  4. Banucum çok iyi fikirmiş:)sırf çabuk kirlendiklerini bildiğim için balkonumuza renkli puflu metal sandalyelerden almıştım.beyazları cifle ovmak gerekiyor ara ara malesef..
    boyayı paylaşmanı bekliyorum..
    sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  5. bunu ilk kez duyuyorum...
    ama kılıf işi de şaşırtıcı sonuçlar veriyor:)

    YanıtlaSil
  6. Minder,kılıf gibi nev'ileri dikenlerden biri de benim, lakin içindeki malzemenin kötü oluşu diken üstünde oturtuyor insanı. İki kış balkonda kalınca eskiyen plastik iskemlelerimi attım çünkü bende boyamak için uygun malzeme bulamadıydım.neyse daha elimize cok plastik geçer.
    Banucam bloğunun başlığını değiştirmişsin yılbaiı temeli ama adın sanın gömülmüş aynı renk yazınca,göz yoruyor bilmem yaniiii:)
    karışmadan duramayan arkadaşın:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Asortik krep, benim sandalyeler bahçelerin yer yerinde dolaşıyor, kılıf dikilip olduğu yerde duran şeyler değil, yani kılıf dikmeye değmez çabuk kirlenecek, solacak çünkü...

    Sevgili Miniğim, araştırıyorum, bulunca elbette paylaşacağım, uygulamasıyla hem de:))

    Sevgili Özlem, gerçekten yenileri çok pahalı, o nedenle sırf kirlendi diye atamam doğrusu, bulunca haber vereceğim tabii :)

    Sevgili Filiz, metal sandalyeler kolay, boyayabiliyorsun, bende kumaş ve metal kısımlarını yenilemiştim, ama plastikler sorun oldu, inşallah bulurum :)

    Sevgili Cep Aynası, sanal dostlar sayesinde yeni yeni şeylr öğreniyoruz işte, bu da onlardan biri :)Kılıf güzel de, bana uymuyor, bahçelerde o yana bu yana olmuyor...

    Sevgili Fiamma, kılıflar uymuyor bana, biliyorsun sandalyeler bahçelerin her yanında...
    Blog başlığımı okumak zorunda değilsin, gözün yoruluyorsa bakma kaaaardeşim :))

    YanıtlaSil
  8. AAA fena mı ettim fikrimi beyan etmekle,ne öyle agrasif çıkış yapıyorsun?Her yorumuma yazacağım bundan sonra hatta belki bloğumda sayfa bile açarım:)))

    YanıtlaSil
  9. Ay, herkes bulunca haber ver demiş. Hah ben buldum. Al Banu Ablacığım, hem de free shipping :))

    http://www.amazon.com/Krylon-K02321000-Plastic-Aerosol-12-Ounce/dp/B0002YUDJM

    YanıtlaSil
  10. Tatlım proje çantam Eda'm, free shipping in yanındaki "on orders over $25" notunu görmedin miii :))))Ben unutmuşum bile, sandalyelerimi öööyle kullanıyorum, boşveeer :) Sağol canım benim ilgilendiğin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E, herkes sormuş ya toplu alışveriş yapıverirsiniz :)))

      Sil

İçinizden geleni yazın :)