10 Nisan 2012 Salı

Ama Yeter Artık Yaaaa :((

Bugün Salı ya, hayalim salı pazarına gitmekti, özellikle boncuk almak için, arkadaşımın örtüsüne boncuk geçireceğim ya, amaaaa....



Özellikle bugün tam bir kış havası, soğuk, yağmur, sis hepsi birarada, ne mümkün evden çıkmak :(



Dün elektrikli soba ile idare ettik, hani temizlik filan yaptık, odun taşı, kalkıp kalkıp odun at bıktık ya, ama bugün çooook soğuk, yaktık gene sobamızı, oooh ısındık, Allah ısınacak birşey bulamayanlara yardım etsin ...





Bakıyorum ben dahil, çoğumuz berbat bir ruh hali içindeyiz artık... Kimse kimseye kırılmasın yayın-yorum yapmıyor diye... Telafi edeceğimizden eminim, biraz daha sabır...

Tv karşısındayım, örtü işliyorum herzamanki gibi, anacım tığ ile birşey yapıyor, bitince paylaşacağım, Bıdık aramızda serilmiş uyukluyor, ondan mutlusu yok :)

Hadi biraz gülün :))





23 yorum :

  1. Su blogun bambaska bir samimiyeti var...saf, duru, sicacik... icim isiniyor girince. Sanki o sobanin karsisinda oturuyorum. Sanki o terasta, hamakta keyif yapiyorum, dogayi izliyorum... nefes aliyorum...güvendeyim...sen, annecigin, bidik...müptelasi oldugumuz bir dizi gibisiniz:) birkac dakikaligina oraya isinlaniyorum adeta her ugradigimda.
    Bize bunlari yasattigin icin cok tesekkürler Banu'cum. Hep var ol(un) olur mu?

    YanıtlaSil
  2. Banu kardeş sanki biraz acele davrandın güneş yüzünü gösterir göstermez balkonlara varendalara serilmeye başladın:))
    Sende bilirsin ama yine de o kıymetli anneciğine sor bakalım, hani eskiler daha iyi bilir derler ya, eski hesaba göre mart çıkmışmı bakalım:)) Mart çıkmadan kış bitermiymiş, nisan ayınıda bitirelimki eh anca balkon sefası başlasın değilmi:))

    YanıtlaSil
  3. Ben de bozuldum bugün havaya. Kışlıkların birazını kaldırmıştım. İyiki tamamını değil.

    YanıtlaSil
  4. aynen ablacım bu kış çok çok sürdü ..Benimde bugün yapacağım bir sürü iş vardı yapamadım...ne olcak bilmem..

    YanıtlaSil
  5. Sorma Banu.Ben nereye,kış oraya.
    Gidip yerleşeceğim Ekvator çizgisinde bir yerlere ama...Bakalım.

    YanıtlaSil
  6. Dün gece geç vakit kapına geldim:) Uyuyorsundur diye kapını çalamadım, mesaj yazamadım (sanki uyanacaksın, külli yalan, ben uyumak üzereydim, ihi ihi ihiii). Diyecektim ki, "yağış geliyor, verandanın tepesi açık, öte beriyi toplamak zor olabilir. Acele etmeseydin". Neyse artık, oldu olan, bir kaç güne kadar ısınırız:))

    YanıtlaSil
  7. Haklısın Banu,Bu puslu ve yağmurlu havalar insanın içini karartıyor.Sen sağlığına dikkat et gerisini boşver işler yap yap bitmez nasıl olsa.

    YanıtlaSil
  8. Al benden de o kadar Banuşum, kolum kalkmıyor 2 gündür, pis bir baş ağrısı üstelik kafamı tutturmuyor. Ctesi balkonun açılışını yaptım kahvemi balkonda içtim sonra hızla topladım örtüleri minderleri kapayış o kapayış oysa nasıl da özlemişim o keyfi:(Bayağı soğuk bizde de üstelik. Bugünün tek olumlaması sesini duymam ve bana yaptığın o büyük surpriz.Teli kapattıktan sonra resme baktım baktım aladım iyi de geldi üstelik:) Ayrı bir pots hazırlayacağım onun için:))) Teşekkür ederimmmmm.
    Boncuk istersen nasıl olduğunu söyle göndereyim sana buradan, ben de bir dolu payet boncuk türü şeyler var işine yarar mı?

    YanıtlaSil
  9. canım yaaa İzmir bile yağmur soğuk orasını düşünemiyorum şu havaları ettiğinin o kediden farkı yok bizlere:)))

    YanıtlaSil
  10. Bende bu gün için hobi malzemesi alışverişi planı yapmıştım ama bir anda ortaya çıkan toplantı ve toplantı çıkışı yağmur planlarımı hayale uğrattı :)

    Şu boncuk işlemeyi merak ettim. En kısa zamanda alınıp yapılması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  11. Mersinde tüm Türkiye gibi soğuk ve yağmurluydu bugün böyle havalar insanın biraz moralini bozabilir ama biten işleri gördükçe insanın keyfi yerine geliyor banu abla (banu abla diyorum bi mahsuru yoktur umarım)içinizi karatmak gibi olacak ama bütün hafta yurt genelinde yağmur görünüyor..

    Ben yağmuruda seviyorum :)) bide yağmurda bisiklet sürmesi muhteşem :D

    YanıtlaSil
  12. Ben iki hafta sonra akşam vakti evime geldim. Derin bir soluk alıp baharın tadına varmayı hayal ederek uyandığımda yağmurla karşılaştım. Evim karanlık, Bursa soluk... Önce ben de fena halde bozulmuştum ama insanın evi gibisi yok.. Keyfimi hiç bir şey bozamaz dedim ve yağmura inat neşeli bir gün geçirdim .

    YanıtlaSil
  13. Ankarada da hava serinledi iki gündür yer yer yağmur var Banuşcuğum. Ama bakıyorum da en rahatı aranızda Bıdık galiba he he.

    YanıtlaSil
  14. BUSENE YAZI GÖREMEYECEĞİZ GALİBA HAVALAR BİR TÜRLÜ SINMADI .BONCUKLARA BİTTİM YA NEREDE BU SALI PAZARI BENDE GELEYİM.

    YanıtlaSil
  15. Ablacım yazın gelmeye niyeti yok galiba bu arada bana dda uğrarmısın yatak odama aksesuar olarak neler yapabilirim bana fikir verebilirmisin.

    YanıtlaSil
  16. Mersin bile yağmurlu bugün. çok canını sıkıyor insanın. işyerinde hiç çekilmiyor. sizin gibi sıcak bir sobanın yanında otursak ve kedi gibi mayışsak neyse :))
    sevgiler :))

    YanıtlaSil
  17. ablacım çok haklısın ince penye bluzlara başladım iki gün sonra gene hırka atkı derken bugün botlara geri döndüm :)

    YanıtlaSil
  18. aynen sevgili nilgüncümün dediği gibi yaa montlara-botlara geri döndük banucum.. :((
    Bu sene güneş pek nazlı,göstermiyor kendini :))

    YanıtlaSil
  19. Ayyy, ne zamandır yorumlara cevap yazmıyorum, çok ayıp ediyorum :(
    EQ Ayşecim, ne güzel şeyler yazmışsın blogum için, çok sevindirik oldum, keyfime ortak olmaya gelirsin belki birgün, sevindirirsin beni, olur mu :)
    Özden Kardeşim, annem bilmez o geçişleri :) Aman zaten eski mevsimler mi kaldı, artık baharlar yokki, iki mevsim yaz-kış :((
    Sevgili Hüznün tadı,sorma yaaa, soğuk-sis gene berbat gündü bugün :(
    Anekzuram,neyse bugün soğuk-sis dinlemedim, indim aşağıya ...
    Tüliniiim,sakııın, Ankaradan bana gelemedin, Ekvatordan hiç gelemezsin sonraaaa :((
    Nurtenciiim,yerleştirdiğimin gecesinde toplandı zaten minderler :((
    Sabihacım,içim karardı-enerjim tükendi-şarjım bitti-ruhum söndü.... ay daha ne diyeyim :(
    Fiammam,boncuk aldım bugün neyse, sis mis dinlemedim gittim Değirmendere-Gölcük'e pazara, bana herhangi birşey için işine yararmı deme, ne bulsam topluyorum yarar yaramaz, delirdim :))
    Örgü çantam,ay ben bıktım ama yaaaaa:((
    Atölye kedim,boncukla işlediğim örtünün kenarlarına geçeceğim, yani işleme değil canım benim, boncuk işlemeye el atmadım henüz :))
    Sevgili Eagle art,ah be kardeşcim, işe başlamak gelmiyorki içimden bittiğinde keyfim yerine gelsin :( Yağmuru severimde bi kış havasından çıksak, yaz moduna geçsek, sonra yağsın istediği kadar :)
    Gülsümüm,en lüks otelde bile evini arayan ben gibisin değil mi :) Keyfimi artık birşey bozamıyor çünkü zaten keyfim yooook :((
    Dileğim,Bıdığın keyfini hiçbirşey bozamıyor, herif ehl-i keyif yaaa :))
    Mevdoşcum,salı pazarı Değirmendere de, bugün Gölcük pazarı vardı, azbuçuk talan ettik, biiiir sürü kurdele-parça kumaş yüklenip geldim birer liraya :))
    Güftecim,yaz gelmiyor ama ben geldim sayfana :))
    Sevgili İçimdeki ekip,az önce eagle art studio da Mersinden yazmış, soğukmuş oralar bile :( Mayıştık mı, sıkıntıdan eridik mi anlamıyoruuum :((
    Nilgünüm,aman bu bedenler ne olacak bu ani değişimlerle, Allah korusun hepimizi :(
    Darmanım,sen de güneş gibisin demek ki, kendini herzaman göstermiyorsuuun :))

    YanıtlaSil
  20. merhaba ablacım mesajınızı okudum bende kadilli, ye gelin geldim. yaşadıgım yerelere dogasıyla benzedıgı için zorluk çekmedım ..eşim dogma büyüme 3 kuşak buralı babaannenizin yerini anlattı bana, bize yakın bir gün bekleriz görüşmek üzere:)))

    YanıtlaSil
  21. Fadicim, şimdi merak ettim işte, eşinin ailesi hakıında bana mail atar mısın, tabii bir mahsuru yoksa, anneme sorarım tanıyor mu diye, O'da Kandilli'ye gelin gitmiş ya :)

    YanıtlaSil
  22. merhaba canım ,rum kilisesinin iki sokak üstünde oturuyoruz .eşimin babaannesinin evi 3 katlı ahşah çok güzel bir binaymış ama 1967 de yanmış .kandillinin en eskılerınden gelin teyze var onu tanıyorsunuzdur herhalde, eşimin babaannesinin adıda haticey miş ...eşimin babasının adıda Arif yaşar herkes tanırmış tabı buralar her yer gibi çok degişmiş görüşmek üzere sevgiler....

    YanıtlaSil
  23. aynı yorumu ikikere göndermişim birini sildım okey mail açamadım daha detaylı konuşuruz ablacım sevgiler...

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)