7 Nisan 2012 Cumartesi

Yaşlanmış mıyım Ne :))

Bugün hava bir açıyor bir kapıyor, hiç sevmem kararsızları, havayı da sevmedim :))

Ön verandayı ve ocakbaşını yerleştirdim...
Masaları, sandalyeleri sildim, örtülerini, minderlerini koydum, süslerini-cicilerini çıkardım, yerleştirdiiim....
Ama çok yoruldum yaaaa..... yaşlanmış mıyım ne :((

Resimlerini daha sonra paylaşacağım, azıcık renklensin bahçe de, verandanın mor salkımları patlamak üzere, o zaman çekeyim resimleri de reklam olsun :))

Şimdi elişimin başına oturacağım tv yi açıp, bir de kahve yapayım, iyi gider değil mi yorgunluğun üzerine :))


12 yorum :

  1. Kahvesiz olmaz ablacık ;)) Ve hepimiz gün be gün yaşlanıyoruz kaçarı yok :)

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin, saydıklarına bakılırsa bu yaşlılık değil sadece yorgunluk. Öperim seni ve kucaklarım, iyi hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  3. bunca ay kar gördükten sonra sen bahçe işlerini abartmışsındır bence. O da olsun bu da derken haliyle yorulmuşsundur. Basit gibi görünse de bahçe düzenle, ot topla temizle yoruyor insanı...

    YanıtlaSil
  4. sen yaşlanacan hadi canımmmm

    YanıtlaSil
  5. bahar yorgunluğu diyelim sadece sevgiler:))))

    YanıtlaSil
  6. kolay gelsin Banu hanım.kendinizi fazla yormayııınnnn...

    YanıtlaSil
  7. Bence de günlerdir hasretini çektiğin bahar azıcık yüzünü gösterince çoook çalıştın da ondandır.Hiiç öyle şeyler konuşmayalım :))Sağlıcakla kalın sevgili Banu.

    YanıtlaSil
  8. Bahar çarpması da olabilir. Napıyoruz, hepimiz yaşlanıyoruz. Peki bunu kabul ediyor muyuz? Aslaaaa! İnkar ediyoruuuuzzz, yokmuş gibi davranıyoruuuuz, önce buna kendimiz inanıyoruuuuz, sonra herkesi inanmaya metezori mecbur bırakıyoruuuz:)) Erkek kardeşim çok yoğun iş temposunda çalışıyor. Bu sene kışa girerken ağır bir grip atlattı. Tam iyileşiyor derken arkadaşının annesi vefaat etti ki, arkadaşı teyzemin kızıyla ertesi hafta evlenecekti. Cenaze falan derken grip yeniledi. Ertesi hafta oğlan evi "hiçbirşey yerinden kalmaz, düğünümüzü yapalım" dedi. Buruk geçti elbette. Kardeşimin ilk gençliğinden beri tansyonu yüksektir. Ankara'ya dönecekleri gün, bir de senelerdir kullandığı tansyon hapı gut hastalığı yapmış, ayağı şişip sancımaz mı? Tabi o sırada guttan haberdar değiliz, çocuğun morali bozuldu. "Yahu insan kırkına merdiven dayadı diye her hastalık başına mı üşüşür" diye hayıflanmıştı.. Şimdi gene hasta. Afganistan şehitlerinden biri, askeri okuldan ve işyerinden çok samimi arkadaşıydı. Allah rahmet eylesin. 3 Haftadır hem resmi, hem gönül görevleri var. Çok da yufka yüreklidir. Ailecek duygusal zekamız yüksektir. Bu bazan zarar verici olabiliyor işte. Yine grip.. Annem bir türlü dinlenemediğini ve atlatamadığını söylüyor. Allah beterinden saklasın. Demem o ki, bedensel olarak çok çalışmak da bir çeşit sürmenaj yaratıyor. Zaten Allaha şükür kafalar fıldır fıldır çalışıyor fultaym. Arada bedeni olsun dinlendirmek lazım. Ben de bu aralar çok yorgunum. İzin alayım diye düşünüyorum, işler çok yoğun. İçime sinmiyor. Amele ruhlu bir kadınım. Sen de öylesin, hiç inkar yok:) Biraz dur, bi dinlen, bi nefeslen lütfen:)) Sonra bana hatırlat, bi de ben dinleneyim.

    YanıtlaSil
  9. 30 yaşında bir hatun olarak bahardır bahar geçer diyorum bu yorgunluk için..=)Bende bir iki gündür hoflamaya başladım alışıcak bünyemiz bol c vitamini tüketme zamanı aslında şimdi..Bu arada o güzel bahçenizi görmek için sabırsızlıkla bekliyorum annenize ve size sevgiler ,saygılar..

    YanıtlaSil
  10. canım banucum, bahar yorgunluğudur.
    bizim gibi "yarım yüzyıllık çınarlarda" yaşlılık olmaz :)))
    sen kahveni yudumla keyfini çıkar sevgili anneciğinle:))

    YanıtlaSil
  11. yaşlanmak mııı??
    hayır hayır banucum,olsa olsa sen ancak sadece yaş alırsın canım.. :)

    YanıtlaSil
  12. merhaba, resimlere bakıp içim açıldı bizim oralara çok benziyor memlun oldum sevgiler....

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)