30 Ocak 2013 Çarşamba

Tembelim Diyorum... İnanmıyorsunuz :)

Şu anda öööyle yorgun, mayışmış haldeyim ki... Günlük ödevim ya blog yazmak, parmaklarım zor dolaşıyor klavyede :)
Aman öyle büyüüük işler yaptım sanmayın, evi sil süpür, banyoyu ov temizle, odun taşı, Bıdığı yıka, kendini yıka işleri, yoruldum ...
Üretime zaman kalmadı işte...
Neden mi...
Tembeliiim...
Sabah erken kalkmak bana çok uzak maalesef, sabahları yatak keyfini seviyorum ve uyanıp uyanıp uyuyorum :)
10-1o,5 ta kalkınca ne olur, hiç... Ancak çay-kahve keyfi, hop öğlen oldu bile, ev işleri öğleden sonraya sarkınca elişine zaman yok işte... Tembelim tembeeel :)
Aslında bugün bir sürü fotoğrafını çekecektim dün gece bitirdiğim yeni ürünlerimin... Hiç halim kalmadı, yarına kaldı...
İsterseniz bunların ne olduğu hakkında tahmin yürütün siz, yarın doğrusunu görürsünüz :))
 Canım cd oldukları tamam da... ne.... :))





30 yorum :

  1. Yarını merakla bekliyor olacağım, çok merak ettim gerçekten fikir yürütemedim, duvar süsü gibi gördüm ama etraflı süslü, yok yok en iyisi yarını beklemek;)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekle Gooogoook cuuum, umarım hayal kırıklığına uğramazsın :)

      Sil
  2. O ney,CD raflı,makrome tarzı bir süs olabilir,Tavandan asılan? Atmışsın dediğini duyuyorum:))Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Nilgüncüm öyle bişi demedim valla, aslında çok değişik birşey değil canııııım, bugünü kaytarmak için koydum bu resmi :)))))

      Sil
  3. Sen mi tembelsin? Latife yapma ablacığım bin maşallah sana....cd lerden sarkaç mı yaptın yoksa?
    Bilene aferin diyeceksin tamam mı? Sarkaç yani kat kat tepeden asılıyor ve cdlerin üzerine süs eşyası konuluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmmmm... değil ama değişik bir fikirmiş raflı sarkaç Tülincim, benim ki öyle matah veya değişik değil canııım, hayal kırıklığına uğrayabilirsin :)

      Sil
  4. Bana da tavandan sarkan sarkaçlar gibi geldi yarını merakla bekleyeceğim.Kolaylar gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın gördüğünde "Amaaaaaan... bunlarmıymııış" diyeceksin Vişnapcım :)

      Sil
  5. Uzun çalışma hayatından sonra galiba, sabah erken kalkmama isteği. Bende öyleyim kahvaltı, çay, kahve molası öğlen oluyor. Bunun adı tembellik değil bence yılların verdiği yorgunluk olsa gerek. Tahminime gelince; cd'ler parlak ya, dışarı verandaya falan asıcaksın galiba, kuşlar gelmesin diye:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle diyorum anama İlknurcum ama.... :)) Gün yetmiyor böyle olunca da :(( Yarın fotoğraflarım inşallah, ama değişik birşey değil yaaa...

      Sil
  6. Bizde değilsin diyoruz, inanmıyorsun.Yarını bekliyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç kalkana tembel diyorlar Elifcim naaapiiim :))

      Sil
  7. Duvar süsü gibi :)
    Banu,bugün erken kalkmanın faydaları anlatılıyordu.21 gün arka arkaya tekrarlarsan
    o alışkanlık yerleşirmiş,bilmem denemedim.Ama erken kalkınca insan kendini daha çalışkan hissediyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğdemcim değil 21 gün, okul yıllarının hemen ardından 27 sene erkenden kalktım, hatta bazı geceler hiç yatmadım ama öyle bir alışkanlığım olamadı, seviyorum sabah keyfini ve gece ilerledikçe daha enerjik oluyorum :))

      Sil
  8. şekerim ben süpürgeyi yapınca dilim dışarı sarkıyor birde o kadar işi yapıpda tembelim demiyor musun cık cık! duvar süsü kanımca!bakicizzzz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanayım yorumunu atlamışım ya ben senin :( Çok ayıp bana yaaa, yaşlılık işte :)) Aman o ev süpürme işi var ya, hiç sevmiyorum ama Bıdık sayesinde sık sık süpürmek gerekiyor :((

      Sil
  9. Banum bende sabah uyanamıyanlar kategorisindeyim. Uykumu almazsam gücüm olmuyor.Annem kızı yolluyor,kahvaltıyı hazırlıyor,10 gibi kalkıyorum.Annem kızıyor ama huylu huyundan vazgeçmiyor.Biz baykuş grubundayız.Ne yapsam olmadı.Ama gece oturmayı çok severim. Ee işlerimde hep geç biter bu yüzden.Öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyynen Sibelcim, gece ilerledikçe benim de enerjim artıyor ama anam uyuduğu için çok birşey yapamıyorum :( Amaaan... yıllarca erken erken kalktım, hakkım değil mi yaniii :)))

      Sil
  10. sibel ablammmm yorumdada olsa ne güzel seni görmek ya:))
    banu ablacım bişey yapmadan duramıyorsun degil mi:))
    kesin ilginç bişeydir
    ablacım sen blogunda benim blogu filan mı koydun :))bloguma senin blogundan bakan çok fazla. çok ziyaretci geliyor senden ama izleyicelirim hep aynı sayıda:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maviiim, tatlım, Sibelimin cicilerine sen de hayransın değil mi :) Çoğu blogger sanırım benim izlediklerim çok olduğu için benim izleme sıramdan takip ediyorlar blogları, önemli olan gelen ziyaretçi zaten, sayıları boşver :)

      Sil
  11. süslü bardak altlıkları diyesim geldi benim de :) ben böyle parlak altlıkları çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
  12. ayy merakla bekliyorum bakalım ne olacak,tahminde bulunmıyacağım sürpriz olsun.hepinizi çok öptümmmm

    YanıtlaSil
  13. Siz mi tembelsiniz,şaka yapıyor olmalısınız.Bence de sarkaç ufak saksılar konulacak üstüne herhalde diyorum.Yarin bakarım artık:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. İçine saksı koyup duvara asmak içinmi acaba görür görmez o geldi aklıma :))

    kesin ilginç ve güzel bir şey göreceğiz :)

    YanıtlaSil
  15. Boncuklu runner olmasın?...Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  16. Ben yatmayı pek sevmem. Gözlerimden uyku aksa da bir türlü gece 1-2 den önce yatamam. Sabah standart en geç 7-7.30 da kalkarım. Uyku elbette yetmiyor. Ama sabahın güzelliği ayrı bir şey. Hatta gündüz güzellik uykusuna yatanların nasıl yatabildiğine şaşırıyorum. Annem ise benim tam tersim. Gece horultularına şahit olsam da, ona göre, ya çok uyanmıştır, ya hiç uyumamıştır:) Demek ki kaliteli uyumuyor. Bana da yatmıyorum diye kızar. Hele hastayken falan yatmıyorsam "çalı süpürgesi gibisin, bi yat da dinlen, dir dir direniyorsun" diye kızar:)) Ben uykunun kişisel ihtiyaçlarla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Herkesin biyolojik saati farklı bence. Kim nasıl mutlu ve verimli oluyorsa öyle yatıp kalksın değil mi ama?

    YanıtlaSil
  17. Canım benim hakkın tabii.Bende çoçuklara hep erken kalkardım.Onlarla yastık yüzüne hasrettim vallahi.Yaşlandık işte uyanımıyorum!!!!Kalkınca da nasıl olsa işleri ben yapıyorum.Üstüne birde Kajuyu ekle.O çoçuktan beter.Öyle de böyle de elimiz ayağımız tutsun da başka bir şey istemem....Mavişi mi bende öpüyorum,uğrayacağım şimdi.
    Banuş ziyaretçi önemli diyorsun da,maşşallah bana geliyorlar ama bir merhaba demiyorlar vallahi.Ben gittiğimde mutlaka yazı bırakıyor ve izliyorum onları.Ne yapayım,sevenlerim yazıyor zaten. Zorla da gel diyemem ya.Şu word pres sorunumdan beni bulamıyorlar mış.Onu bir türlü ayarlayamadım....sibelin çiçeklerini her seferinde wordden bulun yazmam gerekiyor galiba.
    Sidileri asacaksın sanırım.Bilemedim değil mi?Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siabeliiim, ben sana hep diyorum blogspota gel diye, wordpress alerji yapıyor bende deeee :(

      Sil
  18. Maşallah maşallah bir sürü iş yapmışsın. Oğlum sebebiyle her sabah 4 - 7 arası mutlaka uyandırılıyorum. Paşa acıkmış oluyor arkasına oyun oynuyor olan anneye oluyor yinede çok seviyorum haylazımı. Hımm yine güzel bir değerlendirme olmuş. Sanki balkon veya bahçe süsü gibi geldi. Bizim buralarda bir kaç balkonda asılı cd görmüştün. ( duvar süsüde olabilir :S ) Acaba ne çok merak ettim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy senin yolladığın fotoları değerlendirme fikirleri verecektim değil mi ben sevgili Kırmızı pabuçlar :((( Tembelim işte bak gördün müüü :(

      Sil

İçinizden geleni yazın :)