2 Ocak 2016 Cumartesi

Caaanım Kitaplarım :))

Okunacaklar kitaplığımdan iki kitap daha eksildi :)
Gerçi iki eksiliyor 10 tane yenisi geliyor da.... Neyse :))))

Birincisi, elimdeki işler konusunda size laf yetiştirmekten, bitirdiğimde paylaşmayı unuttuğum Koethi Zan'ın "Asla Yapma" ....
Sürükleyici, heyecan verici, sonuna dek merakta bırakan bir kitap :)
Okuduğum kitapların konusunu anlatmaya çekiniyorum, sanki ipuçları verip kitabın zevkini kaçıracakmışım gibi geliyor. O nedenle hep kitabın tanıtım yazısını kopyalayıp paylaşıyorum :)

İşte...

"Çocukluk arkadaşları Sarah ve Jennifer için dünyayı güvenli kılmanın tek bir yolu vardır. “Asla yapılmayacaklar listesi” oluşturmak ve bu listeye sonuna kadar uymak. Uçak kazaları, doğal afetler, hastalıklar, tecavüz… Hepsinden kaçınmanın mümkün olduğuna inanırlar.  Üniversiteye başladıklarında odalarının başköşesine asarlar listeyi. Ama bir gün listenin önemli bir kuralını ihlal ederler. Sarah kendine geldiğinde bir mahzendedir, çırılçıplak soyulmuş ve ayak bileğinden duvara zincirlenmiştir. Ve yalnız değildir. Orada bir deri bir kemik, çıplak, yanındaki duvara zincirli iki kız daha vardır, ama Jennifer ortalarda yoktur. Ve onları kaçırıp bu mahzene kilitleyen adam acı verme yöntemleri konusunda çok “rafine”  ve incelikli tekniklere sahiptir! "


Ve... Dün gece bitirdiğim ikinci kitap, Mehmet Coşkundeniz'den "Aşk ve Kül" ... 
Sıradan geldi bana... Pek heyecan bulamadım, eğitici bir kitap aslında psikoloji yönünden, ama eğittiği konular benden çoktaaaaan geçmiş :))

Tanıtım yazısı şöyleydi...

"Kalbimdeki acıma hissini aşka dönüştüremem. Benim güçlü bir şefkate ihtiyacım var. Gönlünü, alabildiğine sınırsızca bana açıp şimdiye dek sevgisizlikle eriyip tükenmiş duygularımı canlandıracak, unuttuğum hisleri ayaklandıracak aşk dolu, şefkat dolu, huzurlu bir limana sığınabilirim ancak.”

Aşk şefkatin değil, tutkunun duygusuydu oysa. Buket, şefkati aradığı yerde aşkı, aşkı aradığı yerde şefkati bulamayacağını bilmiyordu. Bunların, birbirlerinin yerine konacak duygular olmadığının farkında değildi. Sevgisiz hayatının tüm duygusal ihtiyaçlarını tek bir kişide karşılamayı istiyordu. Üstelik bu kişi sevgilisinin babasıydı...


Sevgilisinin babasına âşık olan genç bir kızın kaderiyle imtihanı!
"

Ve... Öğlen dinlenmesinde yeni bir kitaba başlamanın heyecanı.... (Okumakta olduğum kitabı sağ taraftaki sütunda görebilirsiniz)

Elişlerim mi... Yani kırkyamalarım... Bir kısmı fotoğraf çekimi aşamasında, ama işin en zor yanı geliyor bu bana, o nedenle biraz daha sonraya kaldı, bir tanesi de elimde henüz ama onun kumaş eksiği olacak gibi görünüyor...





2 yorum :

  1. Banu'cuğum, yeni yılın kutlu olsun. Anneciğinle Bıdığın'la birlikte, sağlık huzur ve keyif dolu bir yıl olsun.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canımcııım, bütün güzel dilekler hepimiz için gerçekleşir inşallah :)

      Sil

İçinizden geleni yazın :)