13 Şubat 2010 Cumartesi

Sevgililer Günü de neymiş....







Aman Allahım, şu kalplerin güzelliğine, şirinliğine bakarmısınız, bayıldımmmm:)










14 Şubat sevgililer günü...
Ben sevgilerin bir güne sığdırılmasına karşıyım. Anneler günü, babalar günü, kadınlar günü, yaşlılar günü, sakatlar günü, öğretmenler günü v.s v.s.... Ne bu böyle, bir gün için hatırlayıp 364 gün unutacakmıyız yani...
Hediye vermekten de almaktan da büyük zevk duyarım, hiç ummadığım bir an da elime geçen minicik bir hediye ne olursa olsun beni çok mutlu eder, nereye koyacağımı şaşırırım, o nedenle sevdiklerime ummadıkları anlarda hediye vermeyi tercih ederim, özel bir gün beklemem.
Bu benim tercihim, benim düşüncem tabii:))
Gene de "sevgililer gününüz kutlu olsun" olmayanlara Allah gönlüne göre versin:))


5 yorum :

  1. Özel günleer.. kimini mutlu,kimini karamsar yapar .Bencede bu özel günler herkese aynı hazzı yaşatmıyor.Ben eşimi kaybedeli 8 yıl oldu ..mesela ben 8 yıldır kırmızı gülü alamıyorum eşimden ... o benim için öyle bir eksiklik ki sevgililer günü icat edilidiğinden eşim vefat edinceye kadar her sevgililer gününde bir kırmızı bakara gülü almıştım...sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de konu ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım. Kitleselleştirilmiş ve ticari yönteme dönüştürülmüş özel günlere pek sıcak bakamıyorum.

    Sevgi dünyamızda hep olsun. Hesapsız kitapsız ve yürek dolusu sevgiler herkese..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Sibel, evet bazı günler insanın canını acıtıyor, alışılagelmiş bazı şeylerin biranda kopması kolay kabullenilmiyor, seni çok iyi anlıyorum inan bana... Ama hayat böyle birşey işte, inişler çıkışlar, acılar tatlılar, ve bütün bu hengamede bizler yaşamımızı devam ettirebiliyorsak ne mutlu bize. Sevgili yalnızca bir eş anlamında değil bence, sevgi beslediğin herkez herşey sevgilindir, o nedenle sevgililer günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  4. saol tatlım seninde kutlu olsuuun..sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bu kalplere bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)