22 Ekim 2009 Perşembe

Emaye kapları değerlendirin


Bu avizeleri emaye kaplardan yapmışlar, sadece ortalarına birer delik açmışlar o kadar. Biz eskimiş olanları boyayarak, desenleyerek bir geri dönüşüm avize yapabiliriz.


2 yorum :

  1. merhaba Banu ablacigim, Türkcemin gayet iyi olmasina ragmen bildigim emaille nin adinin emaye oldugunu senden ögrendim. cok sagol.
    ben bir süredir emaye kablari aliyorum biriktiriyorum, bitpazarindan :-) bitpazarina, eski pazarina gitmeyi cocuklugumdan beri cok seviyorum. babamla ortak bir hobimiz. benim babamin daha cok saat, radyo, kahve degirmeni, gibi antika koleksiyonlari var. ben de evlendigimden beri antika dekorasyonlara agirlik verdim. özellikle emayelerin eskiden kalmasi ile birlikte kullanilmis olmasi ona bambaska bir özellik kazandiriyor. bunun disinda bildigin gibi, benim de sepet takintim var. hem yeni hayatimda maddi tercihlerim degistigi icin, hem de orda en otantiklerini buldugum icin, sürekli bitpazarindan aliyorum. son birkac defasinda da eski masa örtülerine taktim, el islemeli falan. :-) bakalim bu merak daha ne kadar yayilacak.
    sevgilerle
    eli

    YanıtlaSil
  2. Sevgili eli, otantik objelere ben de bayılıyorum, özellikle dediğin gibi bit pazarlarında olanlar, aslında köylerde çok oluyor ama onlar da maalesef kıymetlerini bilmediklerinden, daha doğrusu bıktıklarından atıyorlar. Benim işlediğim örtüler de el tezgahlarında dokunan bezler, desenleri de hep eski işlerden tasarlandı. Onlara da baktın mı, sanırım seveceksin, blogumun sağ tarafında göreceksin, emeksensin.com diye. Bu aralar fazla dolaşamıyorum blogları, malum kolumun rahatsızlığından, umarım güzel birşeyler kaçırmam :)) Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)