25 Ekim 2010 Pazartesi

Alışveriş çantası...

Öylesine dolaşmaya çıktınız, ama bazı şeyler gördünüz hem de ucuz ucuz, eh dayanamayıp alıacaksınız... "Aman poşete koymasınlar" demeniz için yanınızda bir alışveriş çantası olması gerek değil mi ...
İşte herzaman çantanızda bulunabilecek, cüzdan büyüklüğünde, ama açılınca bir sürü şeyi alabilecek bir alışveriş çantası... Vera'nın bu tasarımları çok hoş :)






Haliyle ben bundan da dikmek istiyorum :))))))


8 yorum :

  1. nasıl güzel ya...
    katlanır olması da şahane:)

    YanıtlaSil
  2. canta cok güzel, bende onun hazirlarindan var. cok kullanisli fakat bu el dikimi kadar güzel degil. artik bana da dikmek düstü.

    benim acik kumas almam lazim... :-)

    sevgilerle eli

    YanıtlaSil
  3. Çook şirin bana lazım bi tane
    yapabilirmiyim dersiniz
    denemekte fayda var
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Guzel fikir! Ben de sizin canta kadar sirin olmasa da bez bir cantayi arabamin bagajinda hep bulunduruyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Banu ben de sevdim bunu.Kumaş olduğundan hemen de yıkanır.Ayrıca bloğuna çok güzel şeyler koyuyorsun inan hepsinden yapasım geliyor.Anlaşıldı bu sene de bana boş vakit yok galiba.Tekrar kırkyamaya hevesim geldi.Elime bunlar gibi güzel çiçekli kumaşlar geçmiyor.Pazara sırf bunun için gittim,bulamadım.Hepsi çok inceler,çarşaf gibi.Arkadaşım ben seni bloğuma koydum ama ben seni izleyemiyorum.Yeniliklerden hemen haberim olmuyor.Ben mi kayıt ol yerini bulamıyorum.Şu bilgisayarı çok geç öğreniyorum zaten.Bana şuraya tıkla diye gösterirsen sevinirim.Hoşca kal.

    YanıtlaSil
  6. Hah ha, benden olanlara bak :)) Yaparız elbet birgün Tülinim, Neşecim... Çantada bulundurmak için ideal gerçekten Cep Aynam, sevgili Ufuk arkadaşım bana minik çilek şeklinde olan ve açılınca büyükçe çanta olanından göndermişti, kullanmaya kıyamayıp mutfağıma astım sevgili Eli, ama cüzdan şeklindeki çok hoş, denemek lazım senin de dediğin gibi sevgili Utkunun annesi, Didemcim...Ve sevgili Sibel Tunay, profiline girince blogunu göremiyorum, beni eklediğine göre kumanda panelindeki okuma yerinden takip edebilmen gerekir, ya da blog sayfanda takip ettiklerim'den, blogunu göremeyince birşey diyemiyorum :( Pazarlarda parça kumaş yoksa 1 liraya çiçekli filan yastık yüzleri var, onlardan alabilir, kumaş olarak kullanabilirsin, hatta çok ucuz çarşaf, nevresimler bile düşüyor ve kumaştan ucuza geliyor :))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)