30 Nisan 2012 Pazartesi

Etiketlendim.... :)

Ben de etiketlendim :) Taklitlerimden sakının :))
Şile bezi işlemelerimde marka olmayı hakettiğimi söylüyorlar, ne dersiniz ?
Ürünlerinde bir etiketin olsun tavsiyeleri üzerine etiketlerimi Etiketin Olsun  sitesinde kendim tasarlamıştım, bugün geldi :)




32 yorum :

  1. sebahat özün30 Nisan 2012 17:37

    TABİİKİDE HAKEDEREK ETİKETLENMİŞSİN BANUCUM.HERKESİN HARCI DEĞİL YAPTIKLARIN.VE İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK.BOL KAZANÇLI İŞLERDE KULLANMAN DİLEĞİYLE SELAM VE SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  2. tabiii ki o güzelim işlemeler marka olmayı hakediyor ...

    etiket üzerine ay yıldız çok yakışmış , sizede bu yakışır .

    YanıtlaSil
  3. haketmek ne demek sen tescillenmeye bile layıksın!

    YanıtlaSil
  4. Çok ama çok iyi yapışsın. Hayırlı olsun tatlım. İşlerin kolay kazancın bol olsun.

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun yakışır sana banucuğum marka olmak.

    YanıtlaSil
  6. Banu Hanım,

    Çoğumuz gençken hobi sahibi olmayı; çalışma hayatına geçerken sadece özgeçmiş içinde bizi daha özel göstersin diye kullanılması gereken bir başlık olarak görürdük. Sanırım o görüş, iş hayatına başlamak üzere olan ya da ilerlemeye çalışan her birey için geçerliliğini hala devam ettiriyor.

    Oysa kariyer basamakları tırmandıkça, hayatın 3 gerçeğinden biri olan değişimin (doğum ve ölüm en net olanları)eninde sonunda yeni bir hayatın kapısını açacağı gerçeği kafamıza dank eder ve işte o zaman kendinize vereceğiniz ikinci kariyer ya da varolma şansı, hobiyi işe dönüştürmek olur.

    Bunu güzel örnekleyen bireylerden biri olduğunuzu düşünüyorum. Minimum sermaye, maksimum verim üstelik de eğlenme garantisi olan bu kariyere ulaşmak isteyenlere de blogunuz iyi bir emsal teşkil ediyor.

    Bir kaç yıldır kemikleşen Küresel ekonomik kriz, şirket yapılarını ve bireysel girişimleri oldukça değiştirip farklı formlar kazandırmaya başladı. Futuristler ve pazarlama guruları; küçülen şirket yapıları, sosyal mecraların öne çıkması, evlerde çalıştırılan personeller, aynı anda birden çok iş yapan profesyoneller ve evden idare edilen işler ile ilgili haftada bilmem kaç tane seminer veriyorlar. Kısaca devir şimdi bileğine büyük değişim dalgasına karşı başka bilezik takanların devri olacak ister istemez. Yani sizin ve sizin gibi olabilenlerin devri başlıyor.

    Biraz uzun oldu bu yorum biliyorum ama geldiğiniz aşamaya daha kısa yazamadım kusura bakmayın..

    Dilerim yeni kurumsal yüzünüz bol kazançlı olur.

    Sevgiler

    Nurdan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdancım, herşeyi o kadar güzel anlatmışsın ki, kendimi bir küçük fabrika sahibi gibi hissettirdin bana :) Ben insanların tahsili ne olursa olsun üretici olmalarından yanayım, üretmek insanı canlı tutar, geliştirir, sosyalleştirir... Çalışma hayatımın verdiği stresi eve kaçta gelirsem geleyim birkaç ilmek ördüğüm örgü veya dantelle atardım, kariyerimin tepesindeyken, aklım emekli olup huzur içinde elişlerimle uğraşmaktaydı, çok şükür bu hayata kavuştum Allahın izniyle...
      Etiket bir yerde tanıtım amaçlı, alan belki de söküp atacak onu, ama olsun, insanın gönlünü bile hoş ediyor, hani "ben yaptım" gururunun sembolu...
      Evet, bizler evde birşeyler üretip, karınca kararınca ev ekonomimize katkıda bulunuyoruz, umarım sevgili devletimiz bu gelirlerimizden vergi talep etmezler günün birinde, hatta etiket vergisi .... :))

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Sevgili Banu Hanım,

      Eğitim; hayatta doğru bir yer tutuş, dünyayı anlama ve kendini ifade için temel harçtır; olmazsa olmazdır. Ancak, insanı gerçek insan yapan ve hayata karşı doğru duruş kazanmasını sağlayan da üretebilmektir. Üretimi dar kapsamlı değil; geniş kapsamlı olarak ifade ediyorum. Dolayısıyla "tahsil ne olursa olsun; üretici olmalı" ifadenize sonuna kadar katılıyorum.

      Ayrıca içten istemenin, yani halishane niyetin yerine gelmesi kadar güzel bir şey yok bu hayatta. Ne mutlu size ki dünya da en çok istediğiniz şeye, dünyanın cennet köşelerinden birinde yer tutarak kavuşmuşsunuz. Allah herkese gönlüne göre veriyor gerçekten. Darısı herkesin başına.

      Etikete gelince; geçen yorumumda yazmayı unuttum. Bildiğim kadarıyla Türk bayrağı, ticari amaçlı olarak logoda kullanılamaz. Belli izin ve şartlara tabi olması lazım. Etiketler küçük çaplı da olsa ticari maksat taşıdığı için muhtemelen ilgili kanuna tezat teşkil edebilir. Bu başınızı ağrıtır mı? sorusu takıldığı için hatırlatma yapmak istedim. Ya bayrak deforme edilmeli ya da kullanılmamalı diye biliyorum. Bu konuyu araştırmanızda fayda var. Size naçizane tavsiyem markanızı tescillettirmeniz. Günlerin ne getireceği belli olmaz bakarsınız lazım da olur. Tescilden sonra üzerine bir de daire içinde TM (tescilli marka)işareti eklemeniz halinde adınızı ve etiketinizi yanlış amaçla kullanmak isteyenler için hukuki caydırıcılık imkanı sağlar diye düşünüyorum.

      Bu kadar yer tuttum diye lütfen bana çok kızmayın-kızmasınlar.

      Sevgiler

      Sil
    4. Nurdancım, etiketteki sadece ay yıldız, etiketi yapan şirket, logo seçimleri içinde de buna yer vermiş, umarım bir problem çıkmaz...Tescil işlemleri filan bayağıca profesyonelleşmek olacak, oysa benimki sadece bir simge olarak kalsın diyorum, zaten hobi olarak üretiyorum ve senede sattığım en fazla dört tane :))
      İşlemek isteyen varsa işlesin, piyasada olmadığı için etiketimi bastırsalar bile benim elimden çıkmadığı bellidir, zaten bir süre sonra tasarladığım desenleri işlemek isteyenlere veriyorum, zevk duyduğum bir işi hukuk kurallarıyla çevreleyip stres yaşamak istemem, benim etiket davam heves sadece :) Sağol canımcım...

      Sil
  7. Çok güzel bir tasarım. Hayırlı olsun!

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun banucum.hızına yetişilmiyor vallahi,bende bu ara tembellik var..

    YanıtlaSil
  9. etiket tasarımın harika bayıldım

    YanıtlaSil
  10. hayırlı uğurlu olsun ablacığım,inşallah hayırlısıyla bol bol satışların olsun ,şu siteye ben de gideyim bari
    bu arada oyuncakları çok seviyorsunuz size bir oyuncak sözüm olsun
    sevgiler ablacığım

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun Banu ablacım. Değerli işlemelerinin üzerinde ismin olmalıydı bence de; bu ay yıldız da çok şık olmuş.
    Blogumun ilk günlerinden bu yana senin çalışmaların ve yayınlarından çok ilham almış biri olarak, maille sorduğum sorularıma bile vakit ayırıp hemen dönüşün benim için çok kıymetlidir bilirsin.

    YanıtlaSil
  12. Yakışır, geç bile kalmıştın Banucam:))çok güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun...

    YanıtlaSil
  13. hayırlı olsun Banu hanım....

    YanıtlaSil
  14. Hayırlı uğurlu olsun...

    YanıtlaSil
  15. Bencede gerekiyordu artık, hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel olmuş,hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. ŞIK BİR TASARIM OLMUŞ..SİZE YAKIŞIR..HAYIRLI OLSUN...SEVGİLER

    YanıtlaSil
  18. Hayırlı olsun canım benim, hepsi tez zamanda tükensin inşallah.Şimdi sen markalaştın sana işte beğendiremem ben:) offf offf:))

    YanıtlaSil
  19. valla harika bende mi kendimi etiketlesem ama senin gibi marifet nerede gülerler bana bu etiket ne nerene yapıştıracaksın diye ben çok beğendim tebrikler.

    YanıtlaSil
  20. öncelikle mükemmel emeklerin var ,kumaşınla modellerinle Anadoluyu çağrıştıran özetleyen örnekler kullanıyorsun armada etikete bu yüzden çok yakışmış.Hayırlı olsun uğur getirsin.

    YanıtlaSil
  21. eline, emeğine sağlık
    blogger cafeden geliyorum sizi de bekliyorum
    sevgiler saygılar

    YanıtlaSil
  22. Hayırlı olsun Banu abla..Çok şık bir etiket olmuş:)

    YanıtlaSil
  23. sen başta benim sonra diğer arkadaşlarımın gözünde-kalbinde etiketlenmiştin zaten canım.. bu sadece adı konduuu....
    ben seni çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum sevgili arıkkök... :))
    iyiki varsın...

    YanıtlaSil
  24. hayırlısı olsun sevgili banu,sana bi armağan getirdim ama sadece url,sini :)
    nası yapıcanı biliyosundur ama ben genede sıralamasını yapayım dedim :)
    yeni kayıt-resim ekle-url,ile bölümünde bi bak istersen senin seveceğin bişey :)

    http://1.bp.blogspot.com/-8MPqvRqrQoc/T58qjl4zMJI/AAAAAAAAI5A/-tdj7JWX7pM/s1600/013.JPG

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fisuncum, o kadar işleme gerek yok, internetin adres yerine yapıştırınca çıkıyor zaten karşına :))
      Şimdi ben bu kadar saksıyı nereden bulayım amaaaa :)) Çok şekermiş, saksı toplama kampanyası mı düzenlesem acabaaa :))

      Sil
    2. bak sen en kısa yolunu bulmuşsun banu :) ben bi teknoloji düşmanı olaraktan en uzun yollardan gidiom işte :))) buldum kadarıyla ben sana yollayayım :) böyle şeyler görünce otomatiğe bağlanmış gibi sen geliyosun aklıma :)

      Sil
  25. Banucum çok isabetli bir karar olmuş Hatta geciktin bile..etiketler de çok şık.
    dostların tüm olumlu yorumlarına ben de katılıyorum. kazançlarının da bereketle artmasını diliyorum. sevgiler.:))

    YanıtlaSil
  26. Etiketin hayırlı olsun.Yaptığın işlere etiket çok yakışacak.selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)