1 Temmuz 2014 Salı

Dekorasyon Meraklılarına Tavsiye: Marshall Visualizer


Dekorasyon meraklıları, yeni evlenecekler ve evlerinde değişiklik yapmak isteyenler, sizlere çok yardımı dokunacak bir uygulama tanıtacağım.
Duvar rengi dekorasyonda tabi ki büyük yer tutuyor. Biz ev döşemeye başladığımızda üzerinde uzun uzun düşündüğümüz ilk konu duvarların renkleriydi. Mobilyalara ne renk uyar, bunu yapsak boğar mı, bu renkle bu perde yakışır mı gibi insanın aklında bir sürü soru oluyor. Kolay kolay değiştirilecek bir şey olmadığı için duvar rengini iyi seçmek gerekiyor. E tabi kartelaya bakıp bakıp duruyoruz haliyle oradan çok fazla anlaşılmıyor. En güzeli duvarda canlısını görmek değil mi?
Marshall öyle güzel bir uygulama yapmış ki, benim evlilik hazırlığıma büyük katkıda bulundu kendisi :) Bu uygulama sayesinde tüm renkler elinizin altında, duvarınızı kamerayla çekiyorsunuz şipşak rengi seçtiğiniz alana uyguluyor. İster Android, ister iOS destekli telefonunuza, tabletinize yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra adımlar çok basit, herkes rahatlıkla kullanabilir. Duvarı seçmekte zorlanmayacaksınız, karmaşık işlemler uygulamayacaksınız, en güzel özelliklerinden biri oldukça basit olması. Yüzlerce renkten istediklerinizi seçin, uygulayın, kaydedin ve isterseniz sosyal medyada paylaşın.

Biz özellikle salon için çok kararsız kalmıştık. Duvar kağıdımıza hangi renk uyar, mavi yapsak boğar mı, krem çok mu silik kalır diye düşünüp durmuştuk. Sonuç olarak cesaret edemeyip krem yaptık :) Bu uygulamayla her rengi deniyorum, bakalım değişiklik yapabiliriz :))
Uygulamayı anlatan bir video da var, izleyip detaylı bilgi alabilir ve fikir edinebilirsiniz. Ben bu Marshall Visualizer'ı çok yararlı buldum, sizce nasıl?

İçerik: www.balkopugutasarim.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.


1 yorum :

  1. Tam da taşınma işimde öyle işime yarar ki bu link
    Sağ ol Banum :)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)