5 Ocak 2016 Salı

Elveda Haziran...

Sarah Jio'nun bitirdiğim kitabı...
Gene harika bir konu, gene akıcı, gene sürükleyici...

Öyle güzel cümleler vardı ki, bazılarını not aldım...

" Hepimiz kendi hayat hikayemizin yazarıyız "

"Ne de olsa hayat kısa.. Hayatta bize en çok keyif veren insanların, yerlerin, şeylerin peşinden gitmeliyiz. "

Ne kadar düşündürücü değil mi :)

Ve tanıtım yazısını kopyalıyorum herzaman olduğu gibi ... :)

"Bir varmış, bir yokmuş, hâlâ içindeki masala kulak veren küçük bir kadın varmış…

Büyük yeşil bir odada bir telefon, kırmızı bir balon ve aydedenin üzerinden zıplayan bir ineğin resmi varmış… İyi geceler aydede, iyi geceler kırmızı balon, iyi geceler yıldızlar, size de iyi geceler yeryüzündeki tüm sesler.

June Andersen, her akşam yatmadan önce teyzesinin ona ve kız kardeşine okuduğu bu masalla büyümüştür. Ancak zaman acımasızdır ve maalesef hayat, çocukluklarındaki o masumiyeti yok etmiştir. Artık güçlü bir kadın olarak tek başına yol alan June, yıllardır yüzünü görmediği teyzesinin ölüm haberiyle çocukluğunu geçirdiği Mavi Kuş Kitabevi’ne yeniden adımını atacaktır. Hatıralarını süsleyen bu masal diyarı June’un içindeki karanlıklara ışık tutarken, June kendini yeniden keşfedecektir.
"

Bugün hobi odamı toparlamaya çalışıyorum... El atılacak işler dolu tezgahımın üzeri, onları ayıklamaya başladım, onlar ortadan kalksın ki, yeni yeni birşeylere el atayım :))
Ah neler neler yapasım var :))




3 yorum :

  1. Keyifli okumalar, nette her gördüğüm kitabı not ettim neredeyse bir kitap oldu not ettiklerim:) iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel sözler içeriyormuş kitap :) Uzun zamandır merak ettiğim kitaplardan biri bu kitapta ama alıp okuma fırsatı bulamadım :)

    YanıtlaSil
  3. Bayılıyorum Sarah Jio'ya. Agapi dışında tüm kitapkarı var bende. Ama tadını çıkara çıkara, ara ara okumak istediğim için daha bu kitabını okumadım. Sevdiğim dostumdan ayrılmaya kıyamıyorum :)) Var öyle takıntılarım benim.Sevgiler...

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)