21 Kasım 2009 Cumartesi

Mutfağımda değişim

Mutfak örtülerimin alternatifi yoktu, alternatifsiz olmaz, bunları yıkayınca çıplak kalır. Dün başladım yeni örtüler yapmaya.

Önceden yatak takımı diye ördüğüm yeşil danteller tam geldi raflara. Onlarla örtülerini yaptım.

Tabii bu arada temizlik yapıldı ve yerleştirildi.






Yenilediğim örtüm yemek masasının üzerindeki yerini aldı.







Ocak tarafında yemek yaparken haliyle duvarlar yani benim tahta duvarlarım kirleniyordu. Seneler önce aldığım vitray desenli transparan yapışkanlı kağıtlarımı buldum bodrumda ve duvarları bir güzel kapladım.

Şimdi yenilediğim tertemiz mutfağımda yemek hazırlayacağım, anacığımla yemek yiyeceğiz.


9 yorum :

  1. Örtüler yenilenmiş, mutfak temizlenmiş, ellerine sağlık ohh huzurla oturuyosundur şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. OH AFİYET OLSUN.ELLERİNİZE SAĞLIK,MİS GİBİ KOKULAR BURNUMA GELDİ.ARKADAŞIM BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM GÜNLERDİR.SİZ O GÜZELİM AHŞAP EVİNİZİ NEREYE YAPTINIZ.ÖLMEDEN YAPMAK İSTEDİĞİMİZ TEK ŞEY EŞİMLE İKİMİZİN .UYGUN YER ARAYIP DURUYORUZ,KOMŞU İSTERMİSİNİZ.GÜLE GÜLE TATLI EMEKLİLİKLER GEÇİREREK UZUN YILLAR YAŞAYIN İNŞALLAH.SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. Örügücü nine demek garip oluyor yaşlarımız çok yakın, adını da bulamadım. Benim evim Kocaeli/Bahçecik ten sonra taaa dağın başında 691mt.yükseklikte bir yerde. Etrafta birkaç ev daha var villa tarzı. Benimki tamamen ahşap ve çok memnunum. Böyle maharetli bir komşum olması benim de hayalim, buyrun gelin, çok sevinirim. Ne güzel bir atölye açarız, oh hayali bile çook güzel. Ama gerçekten ziyaretime gelin, buraları görün, severseniz buluruz bir yer size. Bana mail atın.

    YanıtlaSil
  4. Bucanni, sana da teşekkürler. Evde en ufak birşeyi yenileyince sanki bütün ev yenilenmiş gibi geliyor, zaten minicik birşey koysam bütün dekorasyonu değiştiriyorum, tabii temizlikte beraber. Delimiyim neyim :))

    YanıtlaSil
  5. Küçük bir değişiklik, büyük bir mutluluk...
    Ben de çok sıkılırım. Objeleri değiştiririm. Düzeni değiştiririm. Kaldırıdığım objeleri unutunca tekrar değiştirir, mutlu olurum.
    Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  6. marifetli peri, aynı huylara sahip birini bulunca pek seviniyorum, işyerinde bile odamın şeklini değiştirip dururdum, şimdi eşyaların yeri en fazla bir ay yerinde durabiliyor, objeler ise iki hafta dayanabiliyor :)

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık canım.
    evinede bayılıyordum içide harikaymış sağlıkla tadını çıkar inş.
    anneciğinizede hürmetler.

    YanıtlaSil
  8. Sağlıkla, mutlulukla ve iyi günlerde kullanın. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim, yemek masası tarafı için yeni projeler düşünüyorum, hep aynı şeyleri görmekten bıkan biriyim ben :))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)