1 Kasım 2012 Perşembe

Bir Deneme Yaptım :)

Aklımda bir proje vardı...

Elime ona uygun bir şişe geçince uygulamaya karar verdim...

Antika bir etiket resmi bulup yapıştırdım...
Kahverengi kağıtlarım vardı, hani kahverengi zarflar vardır ya, onların kağıtları gibi...
Bu kağıtların her iki yüzüne beyaz tutkal sürdüm bol bol, buruşturup tekrar açtım ve buruşuk buruşuk şişeye yapıştırdım...
Kuruduktan sonra bol bol yat verniği sürdüm... Bittiiii...
Bu aklımdaki projeydi işte... Denedim... Kaskatı oldu düşündüğüm gibi... Eh fena olmadı....
Amaaaaa....
Anne sultan baktıııı baktıııııı.... "Ne işe yarayacak ki buuuu" dedi... :)
Siz ne dersiniz :))


19 yorum :

  1. iyikide yapmışsın bu denemeyi
    çokta güzel olmuş :)
    ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. müthişsin banu'cum. yine güzel bir iş çıkarmışsın ortaya. güzel bir köşeye koyda, sultan teyze de ne işe yarayacağını anlasın:)) ellerine sağlık.
    sevgiler, selamlar

    YanıtlaSil
  3. :) İlle de bir işe yarayacaksa, aynı usulle içine kendi yaptığın çiçekleri koyacaksın, sonracığıma bu şişenin yanına arkadaş olarak yine aynı tarzda gepgeniş bir kase yapacaksın; içine de biraz kullanılacak ortada duracak eşya ve yine iş başa düşecek, ipliklerden toplar yapıp-hani çok moda olan- koyacaksın bacım:)
    ilk yazdığımı yollayamadım, iyi ki kopyalamışım-çünkü hep sorun oluyor yorum göndermek- yeniden yolluyorum.Hangisini istersen yayınla.Öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  4. antika şişe işte, bakıp bakıp sevinmek üzere :))

    ama anne sultan isterse, başucu su şişesi de olabilir bundan bence, hatta karanlık gecelerde mum bile konur üstüne, eskiden elektrikler kesilince hemen böyle bir şişe bulup yaptığımız gibi.

    YanıtlaSil
  5. Allahta seni güldürsün yani, kahkaha attırdın bana:) Solmaz SUltana katılıyorum bu bir... Gülden (FGYAPAR) yapıyor böyle şişeler bu iki... O kağıtlar yerine gazete kağıtları kullansaydın daha buruş bri görüntü elde ederdin bu üççç.... O şişeye yapıştırdığın etiketi çok sevdim buuu dört... Ağzını niye kapadım buu beşşşş:)) HAyalimde sonuç olarak daha iyi bişi canlandırdım ki hani o etiket kısmı sanki yırtılmışda çıkmış gibi olabilirdi bu da altııı... Yediyi kendime sakladım çünkü blogunun okuyucuları bir olup yakındır üstüme yürüyüp bana yazdıklarımı yedirmeleri, niye Banu ile uğraşıyorsun diyeee:))
    Sahi ne olacak bu şişe?

    YanıtlaSil
  6. Matruşkalardan borulara küçük kutular yapmıştın hiç beklemiyordum , bu şişe ne olabilir merak ettim ağzı kapalı olduğuna göre ve sadece altı sarılı , o zaman bu yere konulacak olabilir mesela kapı aralığına yada, yada yı bulamadım:)))

    YanıtlaSil
  7. bence böyle kalmamalı... altered art çalışması için ilk aşama yapılmış da öyle kalmış gibi... süslenmeli bu şişe..örneğin etiketin kenarındaki çerçeve görünümlü yere eskitme dantel ugulanabilir. ağız kısmına da... fiyonklar... eskitme takı, kolya uçları... taşlar vb. serpiştirilebilir... hatta aynı sistemle bir de tabak boyanıp içiçe konulduktan sonra, iki küçük kavanoz da süslenip mumluğa çevrilerek dekoratif bir köşe oluşturulabilir...
    ay kafamda bitirdim bile... :))))

    YanıtlaSil
  8. Hay Allah, ne yorum yapsam şimdi ben. Fotoğraflar yeterince anlatmıyor belki de. Yani pek anlayamadım da.. Acaba Solmaz Anne haklı olabilir mi? :)









    YanıtlaSil
  9. etiket süper.. kaplamada iyi.. şimdi içine kum doldurup kitap tutucu haline getirilebilir.. ellerine sağlık.. enteresan bir obje olmuş.

    YanıtlaSil
  10. ağız kısmına mantar tıpa konduğunda zeytinyağı,meyve suyu,likör vs saklayabilirsin:)anneciğine öle söyle işet:))bende de bolca varya açıklama hazır:))ruşeynaya katılıyorum biraz daha işi var..

    YanıtlaSil
  11. Banu merhaba sana birşey sormak istiyorum.Blogunu sürekli takip ediyorum. Çok güzel işlemeler yapıyorsun, bende şile bezine işlemeler yapıcam senin örneklerin çok güzel onları kullanmak istiyorum. Birde sen hangi yazıcıyı kullanıyorsun, markasını ve modelini yazarsan çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  12. Banum annene deki''Ben şişeye ahenk kattım,bu nostaljik,nostaljik de.''Canım, gerçekten hoş bir havası var.Düz bir cam şişe resmen boyut değiştirdi,daha ne olsun?Hoşca kal.

    YanıtlaSil
  13. Anne sultan lafını söylemiş çekilmiş kenara anladığım kadarıyla...

    YanıtlaSil
  14. Aslında görüntü kesekağıdı içindeki antika şişe denemesiydi Gülsümcüm,sen anlamışsın ya Elift cim, ama ah şu fotoğraf çekimi... :( Fiammanın telefonda dediği gibi sanki koli bandıyla sarılmış şişe :(
    Eh... tarayıcıdan çekilirse böyle parlar işte :(
    Neyse, güzel bulup nezaket gösteren sevgili Cicileydi, Asortikcim,Sibelim, teşekkürler,Tasarıbell cim, kitap tutucu iyi fikirmiş bak, Aheste bestem takım yapma fikri de güzel, süsleme fikri de Ruşencim, bodrumdaki mantarlarımı bulursam senin dediğin de olur Alanaycım ama bakalım gene yapmayı ne zaman canım isteyecek :)
    Gazete kağıdı da olur tabii Fiammam ama ben kesekağıdı düşünmüştüm ya, eh bu denemeydi neticede, henüz bir görevi yok Siyah kuğum, Saadetcim :)
    Sevgili Taze Nane, sana da kolay gelsin o zaman, zevklidir şile bezi işlemek,yazıcım HP deskjet 3920...

    YanıtlaSil
  15. yaa banucum valla sen süper bir hatunsun..bu kadar malzemeyi nasıl bir arada unutmadan tutabiliyorsun..süper ve süpersin..yaptığın herşeyi çok severek ve fikir alarak izliyorum..inşallah birgün yolum düşerse oralara kahveni içmek için kapını tıklatabilirim..sevgiler....harikasın tek kelimeyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehnazım, aklımda tutabildiğim hiiiç birşey yok aslında, bazen malzeme göre birşey, baznede birşeye göre malzeme uydurup duruyorum :))
      Ah nasıl sevinirim gelişine bilseeen, bekliyorum ama bak, lafta kalmasııın :)

      Sil
  16. tonguç trigonometri pdf mi arıyorsunuz? Tıklayın: tonguç trigonometri pdf 

    YanıtlaSil
  17. Arı yayınlarından yks denemeleri mi arıyorsunuz? Tıklayın: arı yayınları problem denemeleri pdf

    YanıtlaSil
  18. Tonguç trigonometri denemeleri mi arıyorsunuz? Tıklayın: tonguç trigonometri denemeleri pdf

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)