2 Nisan 2013 Salı

Duvar Köşeleri İçin...

Ben bu raf düzenini çok sevdim :)
Benim işlerim hala bitmedi :(
Daha salonun yerleri ve camları silinecek, kilimler yıkanacak, verandalar düzenlenecek, bodrum yerleşecek, bahçenin ince işleri var.... Anne sultan dinlenme süresinde, daha geçmedi tabii ki... Neyyse sağlık olsun da :)


4 yorum :

  1. Bu dünyada sağlık en büyük varlık en büyük varlıktır,en büyük varlık."diye bir çocuk şarkısı var ya Banu ablam.Canı ne geri getirebilir.İşler, püf.Dünyanın işi hiç biter mi,boşveeeeeer.Solmaz teyzeme sarıl,sen ne tatlı kadınsın,ne güzel bir annesin,ne şeker şeysin,sen nasıl bir şeysin böyle,deyip makas al yanacıklarından en güzel iş,bana sorarsan.Hayat devam ediyor.Her iş yapılmak istiyor ama biraz da asıl misafirin Solmaz teyze olduğunu unutmamak gerekiyor.Hepimiz misafiriz bu dünyada tabiiii.
    Ben sana gelsem işlerine yardım etmeye gelirdim,kendimi ağırlatmaya değil.Hem böreğimi kekimi de getirirdim.Kim geliyorsa misafir ona sesleniyorum Banu ablama rica edin her yeri temizleyecek diye uğraşmasın.Varsın kilimde kirli kalsın,bilmem nereler düzensiz olsun.Canıııııım.

    YanıtlaSil
  2. evet bencede haklısın Banu ablacım saglık olsun, işler yapılır benimde çok iş var ama bütün zamanımı küçük hanım alıyor... bütün işler duruyor varsın dursun diyorum yapılır bir gün, çok öptük anacıgınıda senide sevgilerle:))) bu arada Şahinde hanım sormuştum ya Cihan ablanın babaannesiymış komşum anlatınca o yıllara gittim camın önünde oturup ordan herkese selam verirmiş, ALLAH RAHMET EYLESİN BÖYLE İŞTE kANDİLLİDEN BU KADAR HABER....BEKLERİZ BİR GÜN...

    YanıtlaSil
  3. Bende de işler birikti. Büyük temizlik yapılacak, bir kaç tane de misafir ağırlanacak. Haftasonlarım çok dolu olduğundan derin temizliği ne kendim yapabiliyorum ne de başında duramayacağım için kadın alabiliyorum. Çok sıkıntılı bir durum. Haftaya izin alıp önce temizlik, sonra da arka arkaya misafir ağırlayacaktım, ona da işyerinde yeni düzen yüzünden denetimdi, ihaleydi, bir sürü şey çıktı. Belki öbür haftaya. Ev istediğim gibi olmayınca psikolojim de kötü oluyor. Sen o yıkandı, bu süprüldü, öbürü silindi dedikçe kendimden geçiyorum:) Kendi evim temizlenmiş gibi oluyor valla:) Güle güle temizleyin, güle güle kirletin:)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,

    Geçen sene blog yazarlarının desteği ile bir köy okuluna kütüphane kurduk. Bu sene de farklı bir köy okuluna kütüphane kurmak istiyoruz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Projemizi geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için blogunuzda-twitter hesabınızda vs projemizle ilgili yazı yazar, duyuruda bulunursanız çok sevinirim.

    MAHMUT ADIN / SINIF ÖĞRETMENİ

    Detaylı bilgi için: http://www.kitapkolik.net/koy-okulu-kitap-toplama-kampanyasi/

    Twitter: /NergisliOkul
    Mail: mahmutadin@hotmail.com

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)