3 Aralık 2009 Perşembe

Kapısız kapılara perde


Bugün dolap boşaltıp yeniden yerleştirme günümdü, sıra örtü-çarşaf dolabıma geldiğinde bakın ne buldum. Taaa 1992 yılında evimin bir odasının "kapısız kapısına"yaptığım aplike perde. Eski bir modelde bulmuştum örneğini, baka baka yapmıştım. O zaman internet filan yok ki, bol bol örnek bulayım. Hemen resmini çektim, sizlerle paylaşayım diye bu anılardan gelen perdemi.


5 yorum :

  1. bu kadar güzel ve emekli bir iş daha fazla kullanılmayı hak ediyor bence. yerinizde olsam tekrar dolaba kaldırmazdım.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Um trabalho muito bonito e alegre. Beijos
    Joana

    YanıtlaSil
  3. Mukavva kutuları kumaşlarla kaplayıp dokoratif hale getirmeyi seviyorum. Bir tane de aplike desenlerle süslü kutu yapmak istiyordum. Bu desenler çok hoş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Demlik kılıflarını dekoratif ve çok şirin olduğu için tercih ediyorum. Bence siz de dikin. Kahvaltı takımınızı tamamlıyacak bir nihale, tutacak ve demlik kılıfı takımı çok şık olur.

    Kutu kaplamaya gelince,sadece ağız kısımlarını elde dikiyorum ve gerekirse mukavvaları çıkartıp, kumaş bölümü yıkayor ve tekrar dikiyorum. Blog sayfamın Hobilerim bölümünde bu kutuların kaplanmasını anlatmıştım. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Banuca,şimdi sizi bu kadar geç tanıdığım için üzülüyorum.Ne kadar marifetli bir hanımsınız.Sizden görüp beğendiğim,yapmak istediğim o kadar çok şey var ki.Ama mümkün değil ,zaten vaktim de yok,sizi defalarca kutluyorum ellerinize sağlık.Annenizin odasına da bayıldım,sağlıklı günlerle otursun,ellerinden öpüyorum,selam ve saygılar.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)