3 Ocak 2010 Pazar

Bugün arşivime eklenen Tığ İşleri

Tığ işlerinin zerafeti ve ağırlığı aslında başka hiçbir işte yok bence...

Ben elişlerinde hep İtalyanların önde olduğunu sanırdım internetten önce, "rakam" mecmuası yüzünden belki de. O mecmuada o kadar güzel elişleri var ki. Ama şimdi Breziya'nın çok önde olduğunu görüyorum. Bu tığ işleri gene Brezilya'dan. Siteye girince kayboldum, blog arkadaşlarına da bir gözatayım dedim, başım döndü, biranda hepsini kapadım. Ama ne güzel şeyler var.

Yaaa, bu elişleri konusunda çok açgözlü oldum ben, çok fena...




Bebek arabası, bence güzel olmuş tasarımı.
















Kedilere bakarmısınız, özellikle kuyruklarına, ay ne görsem yapayım diyorum:))












Bu kesecik sabun, tespih, hediye için olabilir. Kapandığında aldığı şekil çok değişik geldi bana. Denemeden emin olamayacağım aynı şekli alıp almadığından. Linkte açıklama bulabilirsiniz.


3 yorum :

  1. sevgili Banu kilomu yazmadım ama son elim varmıyor 84 olmuştum. 20 kilo fazlam var ne yazıkki. Konya deyince karıştı sanırım. Eşim Akşehirli. Bugün blokları gezerken rastladım yazıya, ben Facebooktada paylaşıyorum yazılarımı, ekledim gören olursa diye. Öksürüğe gelince bende doktor doktor geziyorum ama verdikleri ilaçlar daha kötü yaptı, hafta sonu kullanmadım bu yüzden en azından öksürsemde başım ağrımıyor, ilaçlar yan etki olarak baş ağrısı yaptı, nefes darlığı yaptı. Yarın tekrar dersten sonra doktora gideceğim. Sonuç alırsam yazarım. Öksürüğüm aynı tarif ettiğin gibi. Boğazımda bir tüy sürekli rahatsız ediyormuş gibi.

    YanıtlaSil
  2. Bebek arabasını bende kaydetmiştim yaparım diye. Hediye bebek eşyalarına böyle şeyler yapıyorum süslü olsun diye. Ama yeni bir karar aldım biraz evimi süsleyeceğim. Hediye sadece ayda bir tane. Ben biraz abartmıştım.

    YanıtlaSil
  3. Oi Banuca,
    Tenha uma linda semana.
    Beijo.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)