2 Ocak 2010 Cumartesi

Defterlerimi biraz süsledim

Bugün tembelliğim üzerimde, eski yılın yorgunluğu mu çöktü üzerime ne:))

Defter süsledim bugün, süsledim derken öyle güllü, kurdeleli, boncuklu bişi gelmesin aklınıza, bunlar yan yana rafa gireceği için kabartılı birşeyler olamıyor, zaten bende de o kadar ıncık cıncık ekleyecek sabır yok. İki adet 2010 ajandası, içleri kareli sayfa, hoşuma gitti, desen çıkartmaya, dantel şeması çizmeye filan iyi oluyor. Onlara, favori şeklim olan kalpler kumaş parçalarından kesildi, uhu ile kapaklarına yapıştırıldı, döndürülmeye uygun bulunan ve kimbilir ne zaman nereden artık olarak bulunmuş ve saklanmış sutaşı ve pullu sutaşı ile çerçevelendiler. Diğeri not defteri, o çizgili, belki mutfak tarifleri yazarım dedim, bir dekorasyon dergisi sayfalarından kesilmiş iki örtü modeli ön ve arka kapağına yapıştırıldı. E benden bu kadar :))


8 yorum :

  1. Hoş olmuş bende severim böyle şeylerle uğraşmayı :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ufacık dokunuşlarla farklılık kazanmış. Çok da şirin olmuş. Eline sağlık Banuca.

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Selam Banu Hanım, buradan bari yanıtlayayım; 10 marifet hakkında pek bilgim yok. Amacı ve içeriği hakkında bilgi edinip üye olabilirim.(Sanırım üyelik sistemi var orada)

    Sizinle yaşıt sayılırız. Ben 1958 Antalya doğumluyum. Emekli öğretmenim.

    Haklısınız, blog arkadaşlığı denilen bir kavram var ve bir süre sonra hobiler, ilgi alanları ve yaşam tarzlarının belirlediği bir arkadaşlık grubu oluşuyor doğal olarak. Sizi tanımaktan mutlu oldum. Antalya'dan sevgiler,selamlar.

    YanıtlaSil
  5. İşte böyle, fazla uğraşmadan, minik dokunuşlar, yeter genelde bana, fazla uğraşınca sıkılıveriyorum oldum olası :))

    Begonvilli ev, İsmetciğim, mail adresini göremedim. Buralardan mektuplaşmayalım uzun uzun, bana bir mail atarsan boş ta olsa....

    YanıtlaSil
  6. merhaba ,blogunuzu yeni keşfettim buraya kadar şimdilik bakabildim ,bu mesajıda nerede kaldım diye unutmamak için bırakıyorum :)çok harika bir yerde yaşıyorsunuz ,döşediginiz camın kenarında kahve içmek ne keyifli olur,annenize selamlar yaptıgı yastıkları gördüm sizin ve annenizin ellerine saglık, yarın devam etmek ümidi ile bende sizi izliyorum efenim

    YanıtlaSil
  7. dikişdersi...Ne mutlu bana, kolay gelsin....

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)