10 Mayıs 2011 Salı

Bugün.....















22 yorum :

  1. Ya şu manzara da insanın ömrü uzar. Temiz hava, mis gibi kokuyordur toprak şimdi. Tamam ben de bahçeli bir evde oturuyorum ama evimin önünden koca koca kamyonlar gaza basa basa çıkmıyor mu...
    İlla ki çok zorlukları vardır kolay değil toprakla uğraşmak ama şanslısınız aynı zamanda Banu. Çok güzel bir doğada yaşıyorsunuz. (bunlar kıskançlık satırlarımı ne)

    YanıtlaSil
  2. harika güzellikler banucum gecikenler baharında geç gelmesi yüzündendir. insanın ömrü uzar ya burda:))
    kolay gelsin canım

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bi yerde yaşadığını ve seni içten içe kıskandığımı söylesem:))gerçekten doğayla iç içe ne güzel bi yer inşallah bir gün yolum düşer ve sende beni o gelenleri izlediğin yoldan beklersin banu abla:)sevgiler.. (bu arada o güzel mis gibi havayı bol bol benim içinde içine çek lütfen:)

    YanıtlaSil
  4. OOO sizin oranın kışı ayrı güzel ilkbaharı ayrı güzel.kesinlikle huzur dolu. bezelyeler içinde üzülme çıkarlar nasılsa:))) hiç anlamam ama çıkarlar eminim ki:)

    YanıtlaSil
  5. Bu postun hazırlanışına bayıldım önce, sonra da içeriğine:))Benim gibi ağaç tanımayanlar için çok öğretici olmuş. Yaşadığınız yerin güzelliği zaten hep kıskandırıyor. Ne mutlu size:))

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel bir yer böyle bayildim

    YanıtlaSil
  7. banu abla harikasın gerçekten,oranın güzelliği bir tarafa,o kadar işin içinden kalkabiliyorsun yaa,helal olsun valla sana...denilecek tek kelime yok yani:)))
    postu harika hazırlayıp canlandırmışsın,sizin oralara geldiğimizde zaten bahçeyi ve evin herbir köşesini çoook güzel bildiğimizden hiç zorluk çekmeyiz heralde,hayran hayran kaçar defa bakıyorum resimlere bilmem.
    Allah anneciğinle daha uzuuun zaman o güzellikleri birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah....

    YanıtlaSil
  8. Yapılacak ne çok şey var Banucam. Her yer çok güzel, iç açıcı, neşe dolu, hayat dolu:)

    YanıtlaSil
  9. Yalancı cennet dedikleri bu olsa gerek...

    YanıtlaSil
  10. Canım ablacığım ne güzel hazırlamışsın herşeyi :) kolay gelsin mahsulün bol olsun.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba; Bolulu biri olarak yeşile hasretimi dün tanıdığım bloğunuz sayesinde gidermeye çalışıyorum...İnşallah anneniz ve sevdiklerinizle bu güzellikleri bahşedene şükür içinde geçen sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Saadet

    YanıtlaSil
  12. Doğa, toprak, yeşillik, nefes, organik:) herşey var bu postta. gözlerimi kapayınca gelmiş gibi oldum:)

    YanıtlaSil
  13. Oooo !ağaçlar çiçek çiçek,her yer yemyeşil,bahar gelmiş artık sizin oralara...Kolaylıklar dilerim sana Banu,işin pek çok.

    YanıtlaSil
  14. Banucuğum bayıldım sizin oralaraaa. vallahi oralarda insan yaşlanmaz . Ayrıca her resime koyduğun yazı da çok hoşuma gitti.özellikle karşı dağlardan gelenleri buradan görüyoreum demene bayıldımm. bizde gelelimde bezelyeleri, baklaları toplayalım..Bol sevgiler bırakıyorum karşı tepelerden esenkal.

    YanıtlaSil
  15. Oyy özlemişim ben orasını yaaa:)) Taş yerine at, kafa kırsın armutları da:))) Bıdıkkk dokunma köstebek yuvalarına tırmalayacak biri burnunu:)))Niye kesiyorsun çiçekleri daha erken bırak kalsın doğal halleriyle:)))Fırıncı abi ne yapıyor, aaa sahi ben epey oldu onunla yazışmayalı merak etmiştir :)))

    YanıtlaSil
  16. Bu sene havalar serin gidiyor o nedenle sebzeler geç kaldı değil mi?hele bizim buralarda taaaa ağustosta ürün alınır....bahçe harika oluyor,sağlıkla yiyin arkadaşım,sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Ada-Deniz, haklısın, hava mis gibi, toprak, çimen kokuyor, bir de ısınsa :)Bahçe ve bostanla uğraşmak yorucu, yardıma gelen de var gerçi, ama semeresini toplamak çok zevkli :) Bu gerçek anlamda kıskançlık değil aminim, bu benim sizlerin elişlerinizi kıskanmama benziyor :)Hatta benim yaşadığım yere benzer evleri de kıskanıyorum ben :))
    Sevgili Örgü Çantam, bahar epey gecikti bu sene, inşallah ürünler de şaşırmaz, bakalım bekliyoruz...
    Sevgili Gamzeli Anne, gözlerim hep o yolda zaten, sizleri bekliyorum, Allah herkese gönlüne göre yaşam ortamı versin :)
    Sevgili Camdan Kelebek, şu kapkara kelimesini çıkartsana, sen bembeyazsın aslında... Doğanın her mevsimi, her günü güzel geliyor bana, bezelyelere üzülmüyorum, ölmesinler yeter :)
    Nedretim, post hazırlarken yenilikler deniyorum :)) Ağaçları ben de hala tanıyamiyorum laf aramızda :)))) Doğa heryerde güzel be Nedretim, ne yazık ki gittikçe yokediyorlar :(
    Sevgili Neslice, ben de ilk gördüğümde bayılmıştım buraya, hala da bayılıyorum :)
    Fatescim, yapabildiğim kadar yapıyorum, yapamadıklarım için yardıma çağırıyorum:)Eh artık burayı gerçekten görmenin zamanı gelmiş, beklerim:) Allah sağlık versin de gerisi kolay canımcım...
    Fadişcim, yapılacak neler var sen iyi bilirsin, anlarsın beni, doğa zordur ama sen verdikçe sana karşılığını verir :)
    Neşecim, bilmem ki Cennet böyle midir, doğa işte, bozulmadıkça güzel :)
    Tülinim, ne zaman geliyorsun yardıma, öyle kolay gelsin demekle olmuyor :))
    Yeşimcim, tek başıma hazırlamıyorum, mümkün değil, ürün bol olur inşallah, insanın kendi ürettiğini yemesi masraflı ama güzel :)
    Sevgili Saadet, doğayı sevip te uzak kalmak zor değil mi :( Güzel dileklerin için teşekkürler, inşallah....
    Sevgili Yetenek sizin, birgün de gözlerini kapat ve gerçekten gel olur mu :)
    Colettecim, bahar sabah geliyor, öğleden sonra kaçıyor :))İş biter mi hiç buralarda, kışın ancak oturuyorum :)
    Sevgili Şükran,gerçekten, birisi haberli geliyorsa taa aşağıdan itibaren dağa çıkışını görüyorum, hoşuma gidiyor :)) Bezelyeler olunca gel toplayalım, sen pişir ben yiyeyim :))
    Oooooy Fiammam, naapim siz geldiğinizde daha olmamıştı armutlar :)) Zaten kıyamadım biçmeye onları, uzasınlar bakalım, sen gelince biçiverirsin :)) Ahmet iyi, ama okul servisini bıraktı, kargolarımı getiremiyor, ama adres gene fırın tabii, ve artık sadece benim adım yetiyor :)))))
    Sevgili Tatesal, dediğin gibi, serinlikten, güneşsizlikten geciktiler, halbuki geçen sene bugünlerde bezelyeler çiçekten dönmeye başlamışlar, baklalar vermeye başlamıştı, neyse geç olsun ama olsun da :)

    YanıtlaSil
  18. Canım dostlarım, dün hepinize ayrı ayrı yorum yazmıştım, ama maalesef hem yeni postum, hem de uzuuuun yorumum silinmiş, bugünlük böyle idare edin olur mu :)
    Doğayı seven herkese Allah gönlüne göre versin dilerim... Tabii buraların tadını sizlerle birlikte çıkartmak bana büyük mutluluk verir, beklerim :)

    YanıtlaSil
  19. bahar gelince sizin işler başlamış

    YanıtlaSil
  20. ayy Banucum siz ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsunuz ya..
    benim yaşadığım yer de böyle bir yer..ama bir de denizimiz ve denize akan bir kaç deremiz var..
    doğa ortamı...ne güzeldir..oooff of :)

    YanıtlaSil
  21. tek kelimeyle harika bir ev ve bahçe..

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)